Evet şu devirde maddi olarak hazır olmadan kendimi ikinci bir zorluğa atmak istemiyorum. Ve en son elimdeki birikimi , mutsuz çocuğu mutlu etmek ve onun geleceğini güzelleştirmek için sırf bir sene daha üniversiteye hazırlanmasın diye okul parası olarak eşime verdiğim için tekrar birikim yapmam gerekiyor. Ayrıca ikinci evliliğini çocuklu insanlarla yapan kadınlara neden düşünmedin mi böyle olacağını bilmiyormuydun şeklinde yaklaşılıyor. Evet bilmiyordum. Evdeki çocuğun geçirdiği travmalar sonrası bastırılmış bir ruh hastalığı taşıdığını, daha çocuk yaşta gidip alkol alacak cesarete sahip olduğunu, tek ayak üzerinde 40 yalan söyleyip gözyaşlarını kullanarak herkesi kandırabileceğini, eşiminde sırf daha fazla kazanayım diye beni bu çocukla baş başa bırakıp gideceğini bilmiyordum. Şimdi öğrendim ve kendi hayatım için planlarımı yapıp uygulamaya koydum. Ben eşimin iş sıkıntısını vaktiyle çekip ona maddi destek olduysam şimdi de ne olursa olsun verdiğim desteği yerine koymak istiyorum. Artık kendimden fedakarlık yapmayacağım kim için olursa olsun