Gelinlikle foti at. Sen cevap verince ben de evleniriz sandım de, bitsin gitsinDaha onceden begendigim kisilere mesaj attim ama ua donus almadim yada ilgisiz kaldi. Bu kisi ortalama bir tip bazi konularda soru sordugimda mesajda yardimci oluyor bir iki kez yuzyuyze sohbetimiz oldu ama son zamanlarda olmadi. Ben muhabbet kuramiyorum kendide bir sey demiyor ben hoslandim Ne yapayim mesaj atayim mi sizce hakkimda ne dusunur?
Bundada aynisi olucaksa neden yaziyim kiAman ne olacak diğerlerine ne olduysa bunda da o olur. At gitsin.
Bilmem öylesineBundada aynisi olucaksa neden yaziyim ki
Atınca da atmayınca da noluyo sankiDaha onceden begendigim kisilere mesaj attim ama ua donus almadim yada ilgisiz kaldi. Bu kisi ortalama bir tip bazi konularda soru sordugimda mesajda yardimci oluyor bir iki kez yuzyuyze sohbetimiz oldu ama son zamanlarda olmadi. Ben muhabbet kuramiyorum kendide bir sey demiyor ben hoslandim Ne yapayim mesaj atayim mi sizce hakkimda ne dusunur?
Sen buna izin veriyorsun rainnyDalga gecmeden yazsaydiniz iyiydi onemli bir konu sonucta
Sosyal medyadan mı tanıştınız? Sohbet amaçlı mı yazacaksınız direkt hoşlandım falan mı?Dalga gecmeden yazsaydiniz iyiydi onemli bir konu sonucta
Yok bu gercek hayattan birbirimizi taniyalim demeyi dusundum ama emin degilimSosyal medyadan mı tanıştınız? Sohbet amaçlı mı yazacaksınız direkt hoşlandım falan mı?
Benim icin onemli sebebini bilmiyorum sende kizma lutfenSen buna izin veriyorsun rainny
Çok mu onemli illa hayatın da biri olmalı mi?
Bir erkek olmasa hayatın berbat mi olucak?
Nedir yani bu sürekli biri var yada niye biri yok
Geçen yazdım Bdv okumuyor musun herkes
Mutluluktan ölmüyor peri masalı yaşamıyor
Hayatına biri girmesi sorunun da girmesi demek
Dua grubuna açıyorsun buraya acıyorsun
Neden bu caban ne anlıyorsun hayatin da biri olucaksa zaten seni bulur
Senin dövünmeye gerek yok ki
Haftanın iki günü konu açmaya gerek yok milleti uSandırmaya gerek yok
Kendini böyle küçük göstermeye gerek yok kaç kez yazdım sana ama anlamıyorsun anlamiyacaksin
Kızıyorum artık rainny biliyorsun ciddi ciddi senle konuşuyorum doğru neyse onu diyorumBenim icin onemli sebebini bilmiyorum sende kizma lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?