Ne yapmaliyim?

Böyle durumlarda ben telefonu dik konuma getiriyorum. Sonrasını yazmayayım. Hayal gücünüze bırakıyorum.

Pas veriyor mu? Yoksa normal arkadaş gibi mi konuşuyor? Bakışlarından filan anlarsın bence. Bir de diğer kadınlara olan davranışıyla farklı mı sana olan davranışı?
Diğerlerine nasil davrandigini bilmiyorum ama elektrik aliyorum yada bana oyle geliyor emin degilim

Diğerlerine nasil davrandigini bilmiyorum ama elektrik aliyorum yada bana oyle geliyor emin degilim
Ortam nedir nasıl bir yer onu bilmiyorum, söylemiyorsun ama bence bir kahve içelim mi filan de, flört et. Gerçi onun teklif etmesi daha iyi olurdu ama. Çekingen biri mi? Dışadönük olduğu halde teklif etmiyorsa muhtemelen ilgisi yoktur. Dışadönük, sosyal biriyse boş ver.

Ortam nedir nasıl bir yer onu bilmiyorum, söylemiyorsun ama bence bir kahve içelim mi filan de, flört et. Gerçi onun teklif etmesi daha iyi olurdu ama. Çekingen biri mi? Dışadönük olduğu halde teklif etmiyorsa muhtemelen ilgisi yoktur. Dışadönük, sosyal biriyse boş ver.
Yok cekingen degil. Beklicem bakalim

Daha onceden begendigim kisilere mesaj attim ama ua donus almadim yada ilgisiz kaldi. Bu kisi ortalama bir tip bazi konularda soru sordugimda mesajda yardimci oluyor bir iki kez yuzyuyze sohbetimiz oldu ama son zamanlarda olmadi. Ben muhabbet kuramiyorum kendide bir sey demiyor ben hoslandim Ne yapayim mesaj atayim mi sizce hakkimda ne dusunur?
salla herkesi

Back
X