Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar sizce umutĺaniyim mi birsey demedinuizBugun yanima oturdu![]()
Ne vesileyle oturdu? Yani yer bulamadı da mı oturdu yoksa boş yer olmasına rağmen mi oturdu, ona göre çok değişir anlamıBugun yanima oturdu![]()
Erkeği
Bos yer az vardi. Konustuk birazNe vesileyle oturdu? Yani yer bulamadı da mı oturdu yoksa boş yer olmasına rağmen mi oturdu, ona göre çok değişir anlamı![]()
Pas veriyor mu? Yoksa normal arkadaş gibi mi konuşuyor? Bakışlarından filan anlarsın bence. Bir de diğer kadınlara olan davranışıyla farklı mı sana olan davranışı?Bos yer az vardi. Konustuk biraz
Diğerlerine nasil davrandigini bilmiyorum ama elektrik aliyorum yada bana oyle geliyor emin degilimPas veriyor mu? Yoksa normal arkadaş gibi mi konuşuyor? Bakışlarından filan anlarsın bence. Bir de diğer kadınlara olan davranışıyla farklı mı sana olan davranışı?
Ortam nedir nasıl bir yer onu bilmiyorum, söylemiyorsun ama bence bir kahve içelim mi filan de, flört et. Gerçi onun teklif etmesi daha iyi olurdu ama. Çekingen biri mi? Dışadönük olduğu halde teklif etmiyorsa muhtemelen ilgisi yoktur. Dışadönük, sosyal biriyse boş ver.Diğerlerine nasil davrandigini bilmiyorum ama elektrik aliyorum yada bana oyle geliyor emin degilim
Yok cekingen degil. Beklicem bakalimOrtam nedir nasıl bir yer onu bilmiyorum, söylemiyorsun ama bence bir kahve içelim mi filan de, flört et. Gerçi onun teklif etmesi daha iyi olurdu ama. Çekingen biri mi? Dışadönük olduğu halde teklif etmiyorsa muhtemelen ilgisi yoktur. Dışadönük, sosyal biriyse boş ver.
Fazla bekleme ama. Sosyal biriyse ve ilgisi varsa hemen belli eder zaten.Yok cekingen degil. Beklicem bakalim
TamamFazla bekleme ama. Sosyal biriyse ve ilgisi varsa hemen belli eder zaten.
salla herkesiDaha onceden begendigim kisilere mesaj attim ama ua donus almadim yada ilgisiz kaldi. Bu kisi ortalama bir tip bazi konularda soru sordugimda mesajda yardimci oluyor bir iki kez yuzyuyze sohbetimiz oldu ama son zamanlarda olmadi. Ben muhabbet kuramiyorum kendide bir sey demiyor ben hoslandim Ne yapayim mesaj atayim mi sizce hakkimda ne dusunur?