yaşadıklarınız herkesiin zorlanacağı şeyler sizin hassasiyetiniz olduğu için daha fazla yıpranmışsınız ,destek alırsanız eğer bir uzmandan sizi rahatlatacaktır . birde annenize neden teyzeleriniz baksın ki anneye babaya evlat bakar ayıp yani biz dururken kardeşine baktırmak. o yüzden kimseye de kinlenmeyin kimse gelip bakmadı diye... laf söyleyene de cevabını verin ezdirmeyin kendinizi .Kızlar lütfen bu yazdıklarımı yargılamayın yada kırıcı cümleler kurmayın lütfen bende yıllardan beri gelen takıntı hastalığı var annem son günlerinde yatağa düştü tek başıma kaldım kimse yardım etmedi ne teyzelerim nede bir başkası bide bana dünyanın lafını söylediler neyse bundan dolayı piskolojim bozuldu altini bezleyemedjm tek basima oldugumdan hic bisey yapamadim cok zorlandim şuan takıntı haline getirdim yine aynı şeyler olursa yine biri yatağa düşerse ve özellikle babam ki babama bakmak istemem yatığı yerden hile zulüm eden bi insan ne yapicam bilmiyorum takıntılarımı nasıl yenicem
Soyle küçük bebek 4 aylik ve engeli kardeşim vardi hastaneye yanına gidemedim babamda bizi terk etti zaten o yüzden dedimyaşadıklarınız herkesiin zorlanacağı şeyler sizin hassasiyetiniz olduğu için daha fazla yıpranmışsınız ,destek alırsanız eğer bir uzmandan sizi rahatlatacaktır . birde annenize neden teyzeleriniz baksın ki anneye babaya evlat bakar ayıp yani biz dururken kardeşine baktırmak. o yüzden kimseye de kinlenmeyin kimse gelip bakmadı diye... laf söyleyene de cevabını verin ezdirmeyin kendinizi .
Öle gerçekten kardeşten bile fayda yokTakıntılarınız için tedavi olmanız gerekir çünkü öyle yaşamak hayat kalitenizi gün geçtiçe düşürmeye başlar. Allah korusun bir daha öyle bir şey olursa; hasta bakıcısı olan insanlar var onlardan ücret karşılığında yardım alabileceğinizi düşünerek kendinizi telkin edebilirsiniz. Çünkü kimse kimseye yardımcı olmak zorunda değil maalesef. Bu işi profesyonel olarak yapanlardan yardım alıp, kimseden medet ummamak en iyisi.
Takıntı işte ellinde olmadan oluyo ne yazikiKolay bir şey yaşamamışsınız ama her iş olacağına varır düşünerek şöyle olur böyle olur demeyin, sapasağlam insanlar bir günde felç oluyorlar düşünürsek nereye kadar gidebiliriz, dua edin akışa güvenin, herşeyde bi hayır vardır buna inanın
çok zor şeyler yaşamışsınız gerçektenSoyle küçük bebek 4 aylik ve engeli kardeşim vardi hastaneye yanına gidemedim babamda bizi terk etti zaten o yüzden dedim
Allah yardımcın olsun kaygı bozukluğu var sanırımKızlar lütfen bu yazdıklarımı yargılamayın yada kırıcı cümleler kurmayın lütfen bende yıllardan beri gelen takıntı hastalığı var annem son günlerinde yatağa düştü tek başıma kaldım kimse yardım etmedi ne teyzelerim nede bir başkası bide bana dünyanın lafını söylediler neyse bundan dolayı piskolojim bozuldu altini bezleyemedjm tek basima oldugumdan hic bisey yapamadim cok zorlandim şuan takıntı haline getirdim yine aynı şeyler olursa yine biri yatağa düşerse ve özellikle babam ki babama bakmak istemem yatığı yerden hile zulüm eden bi insan ne yapicam bilmiyorum takıntılarımı nasıl yenicem
Yıllardır var bende takıntı hastalığı ve kaygı bozukluguAllah yardımcın olsun kaygı bozukluğu var sanırım
Bir uzmanla görüşseniz bencede son günlerde savaş kaygısı var rüyamda bile savaş oluyor dünya batıyor falan bu haberleri okunmaktan çok düşünmekten ve hep olumsuz düşünmekten insan hayattan kopuyor
Ben teyzelerimden bu yüzden yardım istedim ama telefonumu bile açmaya tenezzül etmediler kardesi sonuçta biz bakamayız dediler beni hayırsız evlat olmakla suçladılar bakıcı tutu diye zorladilar param yoktuçok zor şeyler yaşamışsınız gerçekten
YHasta bakmak zordur eminim. Ama şimdiden babanız için kaygılanmayın. Öyle bir durum olursa bir bakıcıdan yardım alırsınız. Maddi gücünüz yoksa babanızın maaşı, varlığı nesi varsa onu kullanırsınız.
Kendi takıntılarınız için de uzman desteği almaya çalışın.
Engelli kardeşimize şu an kim bakıyor?
Anladım. Allah yardımcınız olsun.Onu zap dedemedim için babam bakim evine verdi ne yaziki vasisi oydu küçük çocuğun var nr yaziki şiddet uyguluyo
Y
AminAnladım. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?