Biz hala öyleyizkaç yıl ayrı kaldınız

Eşim ayda 1 gelir, ben ayda 1 giderim. Yani şöyle diyeyim 30 günün 15 günü ayrıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz hala öyleyizkaç yıl ayrı kaldınız
benim işinde yurt dışında oluru yok. kamudayım senelerdir. bende orda sıfırdan başlayıp istifa etmem dil öğrenmem gerekiyor. yapabilir miyim bilmiyorum. şu da bir gerçek bir başkasına güvenip işsiz kalmaya değer mi bence değmez. hayat çünkü ilerde bu adamdan boşansam işimi kaybettiğimle kalırımBen sizin yerinizde olsma bu yazı beraber geçirirdim (yazın uzaktan çalışsın) sonra da evlenir giderdim madem bu kadar hoşlandım. Çocuk için de 2 ayda bir bilet alırdım mesela babasıyla görüşürdü, onun dışında görüntülü konuşsun artık bütün ebeveynler görüntülü aramada :) Bu çözümü yapmayacaksanız da bu işin hiçbir oluru kalmıyor bence.
Ohoo.ben 34 o 41 bu insan şöyle artık ne yaşadı ne yaptı bilmiyorum ama artık oturaklaşmış aile kurmak isteyen biri.
İşin kamudaymış ve çocuğun var. Kimse için işini bırakma. Senin önceliğin çocuğunbenim işinde yurt dışında oluru yok. kamudayım senelerdir. bende orda sıfırdan başlayıp istifa etmem dil öğrenmem gerekiyor. yapabilir miyim bilmiyorum. şu da bir gerçek bir başkasına güvenip işsiz kalmaya değer mi bence değmez. hayat çünkü ilerde bu adamdan boşansam işimi kaybettiğimle kalırım
Dönmüyorlar zatenSimdi tanisma heyecani ile tam goremiyorsunuz ama zamanla farkedeceksiniz ki yurtdisinda yasadigi icin farkli bir kulturdesiniz. Eminim bu 10 yil icinde cok degismistir. Turkiyeye de donemez. Yurtdisinda yasayanlarin oluyor oyle bir turkiyeye donme sevdasi ama ne orali olunabiliykr ne turkiyeli kalinabiliyor. Bence vakit kaybetmeyin.
kızlar iyi akşamlar.
Boşandım ve çocuğum var. Sosyal bir insanım,karşıma birileri çıkıyor, bir ay kadar önce de karşıma biri çıktı, kuzeni ile tanışıyoruz.
Benden bahsetmiş, tanıştık. Kendiside evlenmiş fakat oturum izni aşamasında sorunlar yaşanmış, evlendiği kişi gittiği ülkeye önce tamam demiş sonra yapamamış, kendisi ise orda doğduğu için iş yeri olduğu için tr gelmek istememiş. Anlaşarak boşanmışlar. 9 yıl olmuş. fransada yaşıyor
Çok iyi anlaşıyoruz, kültürel olarak gayet iyi bir insan. Tanışma sonrası bir hafta tr geldi. Gezdik, tozduk. Kibar saygılı ilgili.
Geçenlerde neden boşandığından bahsetti. Bende de aynı durum oluşur gelemem yurt dışı yerleşemem dedim.Çocuğum hafta sonları babası ile beraber.
yaklaşık3-4 sene sonra tr yerleşmeyi düşünüyorum diyor fakat garantisi pek yok gibi.Çünkü orda kendisinin iş yeri var. birbirimizden hoşlandık ama tr görüşmek için 2 ayda bir gelebilirim bir kaç gün diyor. Kendisinden çok etkilendim. Karşıma çıkan erkekler arasından açık ara çok iyi kafa yapısı olarak. Benim yurt dışı yerleşmem mümkün değil. Açık açık konuşuyor boş umut vaad etmiyor , home ofice çalışırım evden türkiyeye gelirsem diyor.
artık baba olmak istiyorum evlenmek istiyorum ama en az 3 yıl diyor. Sizce oluru var mı? uzaktan böyle yürür mü. çok ilgili ve sevgi dolu. kısa sürede öyle alıştım ki ayrılmakta zor geliyor. çok bağlanmadan mantıklısı ayrılmak mı sizce
gerçekten cok zor. ve haklısınız.Benim evliliğimde gelme gitme sorunu yok. Yani bir sıkıntı oldu diyelim bugün bahsettim eşim yarın gelebilir buraya. İzin derdi yok, maliyet derdi yok. Gene de zorlandım baştan. Sonra alıştım bu düzene. Ama sana tüm açıllıkla söylüyorum şimdiki aklımla böyle bir evlilik yapmazdım.
Senin durumun daha da farklı.Öyle ayda yılda 2,3 gün gelme ile hiç yürümez evlilik
tabi şimdi orda alıştığı bir düzen var buraya gelse kendisi içinde zor olabilir 40 senedir orda yaşıyor.Dönmüyorlar zaten
Döneceğim dense de öyle olmuyor.
yaş itibariyle artık çocuk düzen arıyor. aslında kendine önem veren düzeni olan biri ama aile hayatı istiyorBu kişinin amacı bana daha çok çocuk yapacak, kurulu düzeni olan kadın arıyor gibi geldi. Siz de zaten bir çocuk var, yalnız yaşıyorsunuz baya kendi başınızın çaresine bakabilirsiniz, bebekte olsa yinr bakarsınız adama yük olmazsınız.
Hiç evlenmemiş ya da çocuksuz biriyle evlenmesi onun için çok zahmetli olur.
Benim evliliğimde gelme gitme sorunu yok. Yani bir sıkıntı oldu diyelim bugün bahsettim eşim yarın gelebilir buraya. İzin derdi yok, maliyet derdi yok. Gene de zorlandım baştan. Sonra alıştım bu düzene. Ama sana tüm açıllıkla söylüyorum şimdiki aklımla böyle bir evlilik yapmazdım.
Senin durumun daha da farklı.Öyle ayda yılda 2,3 gün gelme ile hiç yürümez evlilik
bencillik oluyor birazda haklısınızAçık konuşayım ben adamın yerinde olsaydım vatanım da olsa Türkiye'ye yerleşmeyi düşünmezdim. Siz bile daha iyi bir ülkeye düzeninizi bozup gitmeyi düşünmezken o daha kötüsüne neden gelsin? Bence vazgeçin bu işten, oluru yok.
benim işinde yurt dışında oluru yok. kamudayım senelerdir. bende orda sıfırdan başlayıp istifa etmem dil öğrenmem gerekiyor. yapabilir miyim bilmiyorum. şu da bir gerçek bir başkasına güvenip işsiz kalmaya değer mi bence değmez. hayat çünkü ilerde bu adamdan boşansam işimi kaybettiğimle kalırım
öyle tabi çok zor oluyor böylesi. bu adamın cazip gelen yanı entelektüel,ilgili ve sevgi dolu olması. karşıma birileri çıkıyor ama olgunluk seviyesi olmuyor. kaba oluyor. Kibirli egosu yüksek oluyor. hem mütevazi hem entelektüel hepsi bir arada olabiliyormuş dedirtti bu kişi bana. Ama bununda böyle durumu var. belirsiz.Valla konu sahibesi üzülmeni istemem ama bence oluru yok. Yaşlarımız yakın bu arada, 1 yaş büyüğüm, bir noktadan sonra insan sevdiğin yanında istiyor. Uzak mesafe ilişkisi yetişkinlere göre değil bence, genç yaşta yapılabilen, tolere edilen bir durum.Sizin işin de çok uzun süreceğini sanmıyorum istersne tabi deneyebilirsin ama ayda 1 kez gördüğün insanla bu iş yüzümez bana kalırsa.
öyle tabi çok zor oluyor böylesi. bu adamın cazip gelen yanı entelektüel,ilgili ve sevgi dolu olması. karşıma birileri çıkıyor ama olgunluk seviyesi olmuyor. kaba oluyor. Kibirli egosu yüksek oluyor. hem mütevazi hem entelektüel hepsi bir arada olabiliyormuş dedirtti bu kişi bana. Ama bununda böyle durumu var. belirsiz.
Simdi tanisma heyecani ile tam goremiyorsunuz ama zamanla farkedeceksiniz ki yurtdisinda yasadigi icin farkli bir kulturdesiniz. Eminim bu 10 yil icinde cok degismistir. Turkiyeye de donemez. Yurtdisinda yasayanlarin oluyor oyle bir turkiyeye donme sevdasi ama ne orali olunabiliykr ne turkiyeli kalinabiliyor. Bence vakit kaybetmeyin.
işsiz kalmaya katlanamıyorum. çocuğumla başka bir ülkeye bir erkeğe güvenerek gidilir mi dil,yol bilmeden bilemedim. babasıda eminim çocuğumu kaçırdı diye dava açar inadından.Valla konu sahibesi görüyorum zaten ilk mesajında çok beğenmişsin:) O yüzden taşın git dedim. Ben olsam taşınmayı cidden düşünürdüm. Adam nikah yapmaya razıysa ben senin yerinde olsam giderdim. Çocuğun babayla görüşmesi de kolay, artık görüntülü arama var, uçakla her yer max 3 saat ... yine de sen bilirsin.