- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.638
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen çok zor denk geliyor oda olmuyorMantıksız bir hayal bence. Boşuna vakit kaybetmE
bazen şöyle hissediyorum sanki iyi bir erkeğin nesli çok az kalmış gibiMantıklı düşünürsek bu işin oluru yok. 4 yıl uzaktan ilişki yurutulmez. Eğer 20'li yaşların başında olsan belki derdim ama 30'lu yaşlarda bu vakit kaybı olur.
İşim iyiydi. Hiç bir erkek için işimi bırakmam.2 farklı ülkede kurulu 2 ev ve düzen var sanırım. Özel değilse, siz neden gitmediniz ilgili ülkeye ?
hanımefendi burası zaten bir bakış açısı, bir fikir almak için var. herkes kararını kendisi verecek,veriyor. insan acaba yanlış mı düşünüyorum dışardan biri nasıl yorumlar diye fikir alıyor. yani burası tecrübe yaşanmışlık platformu toksik yorumlarıyla var olmaya çalışanların yeri değil.Ya hu değip değmeyeceğini biz nerden bileceğiz. Sen karar ver bir zahmet. Biz adamı tanımayız etmeyiz sana karşı samimi mi değil mi bilemeyiz. Eğer çok gönlünüz yoksa bence yok gibi boşuna vaktini almayın adamın.Biz bekleyeceğiz sanki 3 sene sen bekleyeceksin biz ancak dışardan bir göz olarak yorum yaparız.Şartlar koşullar değişebilir her an.Adam belki çok sever her ay gelir dediğimiz gibi meçhul. Daha yeni başlamış bir şey. Bağlandım seviyorum diyorsun ayrılmak istiyorsun. Bence sizin korkularınız var.
Cinsiyetten bağımsız düzgün karakterli insanların sayısı azaldı diyelim. Bozulma sadece erkeklere has değil. Seni çok iyi anlıyorum içinden bir ses dene diyor ama evlilik ve çocuk isteyen bir adam o kadar zaman beklemez. Seni tanıştırdıkları gibi başka ihtimalleri de tanıştırırlarsa içlerinden biri aklına yatarsa harcadığın zamana yazık değil mi? Niyeti varsa dönsün, Kk'dan kız almak kolay değil öyle...bazen şöyle hissediyorum sanki iyi bir erkeğin nesli çok az kalmış gibi
evet acaba ya karşıma bir daha böylesi çıkarmı diye düşünmüyor değilim.Cinsiyetten bağımsız düzgün karakterli insanların sayısı azaldı diyelim. Bozulma sadece erkeklere has değil. Seni çok iyi anlıyorum içinden bir ses dene diyor ama evlilik ve çocuk isteyen bir adam o kadar zaman beklemez. Seni tanıştırdıkları gibi başka ihtimalleri de tanıştırırlarsa içlerinden biri aklına yatarsa harcadığın zamana yazık değil mi? Niyeti varsa dönsün, Kk'dan kız almak kolay değil öyle...
5e girecekÇocuğunuz kaç yaşında?
Uzak pek mükkün gibi gelmedi. Çok zor olur.
Çocuğunuzun babasıyla konuşabilirsiniz. Çocuğunuz içinde yırt dışı daha iyi olabir.
Bir akrabamız bu şekilde kızıyla yurtdışına yerleşti baba izmirde. Çocugun geleceği için kabul etti. Belki sizde de böyle bir durum yaşanabilir
Eğer isterseniz ortak bir yol bulunabilir
Eger bu adam benim hayatimin aski, cocugumu emanet edebilecegim, 3-4 yil beklesem gelmese de donup baktigimda pisman olmayacagim, ben hayatimda mutluyum olmazsa da beni sarsmaz diyorsaniz bekleyin deger.. ama zaten bu derece hissetseniz tasinirdiniz diye dusunuyorum.gelmesini 3 4 sene beklemeli miyim:)) değer mi
bazen şöyle hissediyorum sanki iyi bir erkeğin nesli çok az kalmış gibi
işsiz kalmaya katlanamıyorum. çocuğumla başka bir ülkeye bir erkeğe güvenerek gidilir mi dil,yol bilmeden bilemedim. babasıda eminim çocuğumu kaçırdı diye dava açar inadından.
öyle tabi çok zor oluyor böylesi. bu adamın cazip gelen yanı entelektüel,ilgili ve sevgi dolu olması. karşıma birileri çıkıyor ama olgunluk seviyesi olmuyor. kaba oluyor. Kibirli egosu yüksek oluyor. hem mütevazi hem entelektüel hepsi bir arada olabiliyormuş dedirtti bu kişi bana. Ama bununda böyle durumu var. belirsiz.
bu konu anne baba arasında bir güç savaşı değil. olmamalı daVelayet hakkı baba da olsa ve bir anda adam çocuğu da alıp; Fransa'ya veya herhangi bir başka ülkeye yerleşmeye karar verse de, aynı şekilde düşünür müydünüz ?
Öncelikle tebrik ediyorum bende iyi bir ingilizce öğrenmek istiyorum ana dil kadar.Ben katılıyorum buna. Yüksek eğitimli Türk erkeği profili korkunç, özellikle mütevazi ailelerden gelenlerin cepleri az biraz para görünce manyaklaşıyorlar, egodan kibirden burnunlarının uçlarını görmüyorlar. İnsan gibi davranmayı, düzgün şekilde ilişki kurmayı beceremiyorlar. Ben tatildeyken İstanbulda arkadaşlarım böyle bir adam tanıştırmak istemişti tamam dedim ama adama max 10dk dayanabildim, yaptığı muhabbet muhabbet değil kendi komplekslerini açığa vurmaktı ancak. Normal bir aileden geliyormuş, sonra parayı görünce gelldiği yeri beğenmez olmuş anladığım kadarıyla konuşmalarından tüm kompleksleri döküldü diyelim, akşam yemeğine gitmiştim maalesef ka.amadım 1 saat boyunca eziyet çektim
Onun dışında zaten normal eğitimde kültürde olan erkekler de acaip kendilerini ne sanıyorlar belli değil ... 3 dil biliyorum, Avrupada ünlü bir okuldan PhDyim, ABD şirketinde researcherım arkadaş ben o kadar kendimi büyük falan görmüyorum bazı erkekler gerçekten akıllarını yitirmişler![]()
Çocuğu zaten kullanmak çok yanlış olur. Ortak karar verilmeli.bu konu anne baba arasında bir güç savaşı değil. olmamalı da
biranda al çocuğu götür de demiyorum.
sakin sakin insanca konuşulup çocuğun geleceği için ortak bir karar alınabilir diyorum.