Ne yapmalıyım?

Uzun bir ilişkim vardı. Ayrildik yeniden konuştuk ama sevgilim şuan belirsiz yeniden kavga edip yine aynı şeyi yasicaz diyip duruyor herkes kavga ediyor bir şeyler yaşıyor bir şekilde barışıyorlar. Kendisi aşırı sınırlı bir insan kavga ettiğimiz zaman çok ağır ve acımasız oluyor bu sefer bende ister istemez agir konuşuyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdi gelmiş bu ilişki için belirsizmis beni istiyormuş ama yeniden üzülürüz yine aynısını yaşarız diye korkuyor ne yapicam hiç bilmiyorum
Ya su sinirli adamlarin cogalmasina sebep olmaktan vazgecelim Türk kadinlari olarak, birakalim da soylari kurusun.

Uzun bir ilişkim vardı. Ayrildik yeniden konuştuk ama sevgilim şuan belirsiz yeniden kavga edip yine aynı şeyi yasicaz diyip duruyor herkes kavga ediyor bir şeyler yaşıyor bir şekilde barışıyorlar. Kendisi aşırı sınırlı bir insan kavga ettiğimiz zaman çok ağır ve acımasız oluyor bu sefer bende ister istemez agir konuşuyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdi gelmiş bu ilişki için belirsizmis beni istiyormuş ama yeniden üzülürüz yine aynısını yaşarız diye korkuyor ne yapicam hiç bilmiyorum
Bence bir çok şeyin farkındasınız sadece karar verebilmek için cesaretiniz eksik.. Herşeyi Görüyorsunuz ilişkinize ve geleceğe dair

İlişkisi için çaba harcamayan erkek mi… aman aman uzak olsun. Ayrıca bir insanda ilk bakılacak şey merhamettir. Daha sevgiliyken sinir patlaması yaşıyor evlenincr neler neler yapmaz. Evlerden ırak. Şu an farkında değilsiniz ama Kurtulmuşsunu. gidin bi aç doyurun sadaka falan verin.

Sıradaki diyip geçmek lazım bazen ya. Kararsız kem küm adamla ne olacak böyle?

Neden toksik ilişkiyi hala devam ettirmek istiyorsun? Şuan sevgilin sadece bağırarak çağırarak kendini ifade etmeye çalışıyor nekadar kötü .. evlenince daha rahat hissedecek ve bağırmakla kalmayacak cinnet geçirip yaralama gibi şiddet gibi şeylere baş vuracak öfke kontrol problemi yaşayan biriyle neden ısrarla devam etmek istiyorsun? Olayın ne olduğunu bilmiyorum ,fakat istemediği belli seni istemediği bir insanın üstüne düşmek nekadar doğru ? Hayatına bak .. hayatından çıkması bir hayır kapısıdır senin için.

Back
X