Ne yapmalıyım

ayisigindakigolge

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
41
16
8
26
Merhaba konu açmıştım boşanma ile ilgili. Haftaya duruşma var anlaşmalı boşanma. İlk başta anlaştığımızı düşünüyordum ama öyle değilmiş. Protokole yaptığımız birikimlerinin yarısı kendinin yarısı benim olmak üzere yazmıştık ama dün birikimlerinin hepsini istedi. Bende vermeyeceğimi söyledim. Çünkü ben memurum ve boşanmadan dolayı ailemin yanına tayin isteyeceğim bana da para lazım olacak. Çünkü eşyaları bana bıraktı . Şöyleki bir kaç eşya ona kalacak ben taşınırken onları da getirecektim. Ben vermeyeceğimi söyleyince o zaman taşıma parasında yardım etmem dedi. Bende etmezsen senin eşyalarının kalacağını kendi eşyalarımı getireceğimi söyledim. Bunun üzerine bana o zaman anlaşmalıya gitmem herşeyi senin suçun. Beni böyle yüzüstü bırakan da sensin gibi şeyler söyledi. Sizce amacı ne ? Napmam lazım ? Avukat tutmalı mıyım

Kesinlikle avukat tutmalisiniz yoksa haklarinizda kayba ugramaniz muhtemel. Avukat tutarsaniz anlasmaliya yanasmazsa cekismeli acarsiniz davayi. Hakkinizda hayirlisi olsun

İyiymiş Ha tüm birikimleri ne güzel istiyor, gidip bilezik de takın beyefendiye. Avukat tutun, hakkınızdan bir kuruş vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…