• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

yasam0606

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
320
5
13
33
Arkadaslar bahsetmıstım yazın calıstıgım yerde depo gorevlısı bır cocuk vardı ınstagramdan eklemıstı bnde neden ekledıgını sorunca rahatsız olduysan cıkartıyım demıstı o kısı bana ınsragramdan kedı vıdeosu atmıs sonra napıyosun krestemesın fln yazdı bıraz muabbet ettm yazmasına sasırdım bnle konusmak.mı ıstıyor bnden 5 yas kucuk cıddı fark var bende yazıp hal hatır.soruyummu yanlıs anlasılır mı

Önceki konularınızı hatırlamıyorum.
Sohbet etmeye yürümeye çalışıyo işte. Yazıp hal hatır sorarsan evet karşılık vermiş olursun. İstiyorsan yaz istemiyorsan yazma

saka mi bu konu?
Sey yazin siz " Merhaba nasilsin kardes " :D
Ya gonlunuz varsa yazin Allah askina ya kucukse kucuk iki gun gonul eglendirirsiniz.

Napacaksın 5 yaş kucuk oglanı Eskıde kalmıs kadının buyuk erkegın kucuk oldugu evlılıkler. Şımdıkı erkekler gec olgunlasıyor

ya sizin ozelinizde degil sadece tabii ki ama insanlar kafayi yiyecek elalem ne der yanlis anlasilir mi diye. ne yanlis anlasilacak yahu insanlar konusur bu normal degil mi? istiyorsaniz konusun istemezseniz konusmayin yani belli ki sizinle sohbet etmek istiyor.

ya sizin ozelinizde degil sadece tabii ki ama insanlar kafayi yiyecek elalem ne der yanlis anlasilir mi diye. ne yanlis anlasilacak yahu insanlar konusur bu normal degil mi? istiyorsaniz konusun istemezseniz konusmayin yani belli ki sizinle sohbet etmek istiyor.
Bncede oyle ılla bısey olcak dıye bır durum yok bosanmıs bırı olarak huylandım

Evet ıstedıgını anladım eklemesıde bu yuzden

siz 33 yaşında değil misiniz? ki 30 olsa da çıka 5 yaş fazla erkekler geç olgunlaşır siz 35sınız o zaman birde evlilik geçmiş başınızdan yanı zaman kaybetmeyin çoluk çoçukla
Bnde onu dıyorum belkı arkadasca yazdı onu bılmıyorum ama hıcbır erkek arkadas olarak gormez

Arkadaslar bahsetmıstım yazın calıstıgım yerde depo gorevlısı bır cocuk vardı ınstagramdan eklemıstı bnde neden ekledıgını sorunca rahatsız olduysan cıkartıyım demıstı o kısı bana ınsragramdan kedı vıdeosu atmıs sonra napıyosun krestemesın fln yazdı bıraz muabbet ettm yazmasına sasırdım bnle konusmak.mı ıstıyor bnden 5 yas kucuk cıddı fark var bende yazıp hal hatır.soruyummu yanlıs anlasılır mı
Ben yazmazdim gonlum yoksa.

Bnde onu dıyorum belkı arkadasca yazdı onu bılmıyorum ama hıcbır erkek arkadas olarak gormez
Ne arkadaşı yahu kocaman kadinsin adamın ne niyetle yazdığını anlamıyor musun? Yürüyor işte sana. Bu kadar saf olmak da iyi değil ya

Konu hakkında ne yapacağınıza siz karar verirsiniz ama sanırım anaokulu öğretmeni falansiniz, eğer öyleyse lütfen konuşma şekliniz yazdığınız gibiyse düzeltin ne olur... 🥴

Back
X