• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Sizin konuların ortak teması hep o yazdı amacı ne, şu yazdı derdi ne, yani koskoca kadınsınız yazanın derdinin ne olduğunu bilirsiniz bence,
istiyorsanız yazar istemiyorsanız engeller geçersiniz, bu konuların üzerinde bu kadar durmanız, yazım diliniz vs bana 18 yaşındasınız hissi veriyor nedense,
aslında olgun bir kadınla olgun bir erkeğin arasında 5 yaş sıkıntı değil ama siz yürütemezsiniz hoş 5 yaş büyük olsa da bana göre değişen bir şey olmaz da neyse.

Bnde onu dıyorum belkı arkadasca yazdı onu bılmıyorum ama hıcbır erkek arkadas olarak gormez
Bir erkek kendisinden yaşça büyük ve boşanmış kadına pek de arkadaşca yaklaşımıyor, çoğunun niyeti cinsellik yaşamak oluyor. Sizin de ilginiz var sanırım o yüzden ne yapmalıyım diye konu açmışsınız, istemiyor olsanız burda bunu sorma gereği duymadan o çocuğa cevap yazmazdınız, görüşmek istiyorsanız fazla beklentiye girmeden görüşün ama bitince acı çekecekseniz uzak durun.

Bir erkek kendisinden yaşça büyük ve boşanmış kadına pek de arkadaşca yaklaşımıyor, çoğunun niyeti cinsellik yaşamak oluyor. Sizin de ilginiz var sanırım o yüzden ne yapmalıyım diye konu açmışsınız, istemiyor olsanız burda bunu sorma gereği duymadan o çocuğa cevap yazmazdınız, görüşmek istiyorsanız fazla beklentiye girmeden görüşün ama bitince acı çekecekseniz uzak durun.
Bnm bosandıgımı bılmıyordur belkı amac ne onu anlamıyorum cınsellık olsa bellı ederdı ekledı 3 ay sonra yazdı

Back
X