• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

ssariafly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
73
30
3
merhabalar . eski sevgilimle ayrıldık . başlarda çok fazla eski ilişki mevzularımı açıyordu ve bende bu iyice kıskançlık tripleri girmesin diye söylemiyordum ve önceden konuştuğum kimseyle sevgili dahi olmadım. o kadar çok şey sorup duruyordu ki güvenmediğini düşünüyordum ama birbirimizi seviyoruz arkadaşlar. neyse .bir gün hiç yok sebepten aramız baya iyiydi ve beni bir anda hiçbir açıklama yapmadan tüm sosyal hesaplardan engelledi.Sadece 1 yerden engellememiş bu beni sinirlendirdi. Ne yaptığı belli değil. ben tabiki anlam veremedim çünkü yaptığım hiçbir şey yoktu. önceki mesajlarımızı okudum ve gayette iyiydik. sonra ben baya sinirlendim çünkü durduk yere engelledi . bende öyle o zaman diyip kıskansın diye sevmediği birisine istek atıp konuştum ama 1,2 gün sürdü ve çocuğun mesajlara gec dönüyordum. bir kaç erkek isteği kabul ettim bir kaç kişi yazdı ama o yazanlarla sohbet 10 mesajlaşma falandır devamını getirmedim.
sonra ben bana verdiği her şeyi kapısına bıraktım engel atmadığı yerden yazdım ama geri dönmedi gecesine bir baktım beni ordanda engellemiş.(o, beni baştan her yerden engellediğini öyle bir şey yapmadığını söyledi.)

sonra ben aradım 1 hafta ya da 2 hafta sonra falan işte. neden engelledin dedim sen daha iyi bilirsin dedi gene sinirlendim. aldattın ya beni dedi bende şaşırdım ve öyle bir şey yapmamıştım sonra ne diyorsun saşmasapan konuşma aldattıysam kiminle aldatmışım o zmn dedim sustu sonra hemen ona istek atmışssın dedi. bende sen kıskan diye atmıştım dedim fln sonra evimin önüne gelip erkekle basket oynadın dedi ve bende engel attığı günden yana sadece evden bir kere çıktığımı o da bugün olduğumu söyledim sonra karıştırmışım fln dedi bende sinirlendim her şeyi kafanda kuruyorsun dedim kapattım. geri aradı.açmadım.
akşama doğru ben aradım ortak bir yerde buluşalım dedim of fln yaptı daha da sinirlendim neye gelemiyorsun yani? sonra onun yanına gittim tartıştım sonra bana hiç yazmamış fln (bende onu engelledim belki engelli olduğu zaman azmıştır diye) bende ordan gittim arkamdan geldi gelmemesini söyledim ve gitti sonra gece olunca etraftaki erkekler rahatsız ediciydi bende aradım beraber gidelim dedim (evimiz aynı yerde sayılır, yakın) neyse konuştuk telefonumdan dm girdi ve o an beni durduk yere engelledi diye bir kaç oğlanlarla olan konuşmamı gördü direkt ben aldatıldım dedi , neredeyse bende sanki o beni yok sebepten engellemedi gibi manipüle oldum 2,3 gün boyunca peşinden koştum ağladım fln sonunda beraber olduk ama eskisi gibi olmadı ertesi gün ayrıldık. ben onu özlüyorum spotify playlistine aşk şarkıları eklemiş onu aradım ve hayatımda biri olmadığını vs konuştu .daha sonra konuşmadık. ve wpden pp si geri geldi sadece acil aramalar yazısı da geri geldi .
neyse özetle onu aldatmadım o beni engellemeseydi onu unutmaya calışmak,kıskandırmaya çalışmak gibi saçma şeyler yapmazdım ama olan oldu.
ben onu özlüyorum .beklemek değil özlüyorum . onunla eskisi gibi olmak istiyorum . birbirimizin ilk sevgilisiyiz. ona yazmalı mıyım(ona biri var mı diye sorduktan sonra wp engeli açmasını söyledim ve kendimi açıklayan paragraf yazdım ama o pek anlamadı ya da hala gururuna yediremiyor gibi bir şey)
bana yardım edin ne yaplaıyım . acaba beni hiç özlemedi mi ,beni sevmiyor mu,bir kere olsun yazmak istedi mi bunları öğrenmek istiyorum . beni sevdiğini biliyorum ama beraber olmayacaksa bunu kesin bir şekilde öğrenmek istiyorum. bana kesin bitti desin ki onu düşünmeyeyim artık

ablacim oncelikle bu cocuk seni sevmiyor o konuyu bir unut. saniyorum 15-16 yaslarindasiniz ikinizinde hormonlarinin costugu yaslar ve bu duygulari ilk tattiginiz zamanlar oldugu icin buyulenmis hissediyor olabilirsiniz ama lutfen beyninizle dusunun baska yerlerle degil. derslerine calis, kitap oku, arkadaslarinla gez toz en dertsiz tasasiz yaslarinin kiymetini bil universiteye gittiginde bu cocuktan x100 tane daha bulacaksin soz

Ne okudum ben şimdi, saçmalıklar silsilesi. Biri var sizi oyalıyor muhtemelen ya da sorunlu . Halen yapışmayı düşünüyor musunuz
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama yüksek ihtimal benden buyuksunuzdur ve ben biyle olayların cok sacma gereksiz yere büyüdüğünü biliyorum ama aşk ota da konar boka da ve halen onu seviyorum ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum eğer her sey bitirirse ben de bitiririm sadece onda bitti mi bitmedi mi merak ediyorum

Yazacağınız kadar yazmışsınız ve aramışsınız da artık aramanızı gerektiren bir durum kalmamış.Bir de yaşınız küçük galiba engel at kaldır,at kaldır..Evinin önünde basket oynama falan..
Yaşım cok küçük denmez basket de ilgilendiğim bir spor daliydi

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama yüksek ihtimal benden buyuksunuzdur ve ben biyle olayların cok sacma gereksiz yere büyüdüğünü biliyorum ama aşk ota da konar boka da ve halen onu seviyorum ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum eğer her sey bitirirse ben de bitiririm sadece onda bitti mi bitmedi mi merak ediyorum
Kadınlar kulübünün selamı var senden adam olmazmış de ve en son engeli sen at geç. Ben arkandayım.

ablacim oncelikle bu cocuk seni sevmiyor o konuyu bir unut. saniyorum 15-16 yaslarindasiniz ikinizinde hormonlarinin costugu yaslar ve bu duygulari ilk tattiginiz zamanlar oldugu icin buyulenmis hissediyor olabilirsiniz ama lutfen beyninizle dusunun baska yerlerle degil. derslerine calis, kitap oku, arkadaslarinla gez toz en dertsiz tasasiz yaslarinin kiymetini bil universiteye gittiginde bu cocuktan x100 tane daha bulacaksin soz
15 16 yaşlarında değilim ve o da üniversite okuyorum zaten yani bahsettiğiniz hormonların çöktüğü şeyleri anliyorum ama bu o hormonlar olmadigini söyleyebilirim. Ve beni sevmediğini nerden cikardin itiraz etmek icin sormuyorum sadece bunu düşündüren ne olduğunu merak ettim yanlis anlama. Çünkü ben ilişkide gerçekten sevildigimi hissettim. Kendisi okumak icin baska şehirde ve bir kolyeyi beni düşünüp almisti hediye olarak verdi ve bu beni düşündüğünü sevdiğini hissettirdi

Kadınlar kulübünün selamı var senden adam olmazmış de ve en son engeli sen at geç. Ben arkandayım.
Aman siteyi ogrenmesin erkekler uzak olsun.Tam olarak ne yazmaliyim yani yazmali miyim ona acaba ama içimden de yazmak istiyorum sadece birisinin git yaz demesini bekliyorum anlayacaginiz bu

15 16 yaşlarında değilim ve o da üniversite okuyorum zaten yani bahsettiğiniz hormonların çöktüğü şeyleri anliyorum ama bu o hormonlar olmadigini söyleyebilirim. Ve beni sevmediğini nerden cikardin itiraz etmek icin sormuyorum sadece bunu düşündüren ne olduğunu merak ettim yanlis anlama. Çünkü ben ilişkide gerçekten sevildigimi hissettim. Kendisi okumak icin baska şehirde ve bir kolyeyi beni düşünüp almisti hediye olarak verdi ve bu beni düşündüğünü sevdiğini hissettirdi
birisi de bana evlenme teklifi ettikten 1 gun sonra somalili bir esc ile aldatmisti. bu kadar anlam yukleme her seye. yasadiginiz sey iliski bile degil engel ac engel ac iliski olmaz bunu anca liseli ergenler yapar halbuki yasinda buyukmus

birisi de bana evlenme teklifi ettikten 1 gun sonra somalili bir esc ile aldatmisti. bu kadar anlam yukleme her seye. yasadiginiz sey iliski bile degil engel ac engel ac iliski olmaz bunu anca liseli ergenler yapar halbuki yasinda buyukmus
haklısınız ama siz o durumu yaşadınız diye benim konuştuğum çocukta öyle olucak diye bir şey yok elbette . sevgiliydik aslında ama sonrası böyle oldu işte hala özlüyorum ne yapmalıyım bilmiyiyorum yazmakta istiyorum bu da yüzsüzlükte olabilir ama ne diyim yani öyle işte

haklısınız ama siz o durumu yaşadınız diye benim konuştuğum çocukta öyle olucak diye bir şey yok elbette . sevgiliydik aslında ama sonrası böyle oldu işte hala özlüyorum ne yapmalıyım bilmiyiyorum yazmakta istiyorum bu da yüzsüzlükte olabilir ama ne diyim yani öyle işte
offf aynen kopek gibi asik sana o yuzden engelleyip engelleyip aciyor , seni aldatmakla sucluyor ki bu suclamanin senin karakterine nasil bir hakaret oldugunu bile idrak edemiyorsun. geberiyor senin askindan ama oyun istiyor ablasi

offf aynen kopek gibi asik sana o yuzden engelleyip engelleyip aciyor , seni aldatmakla sucluyor ki bu suclamanin senin karakterine nasil bir hakaret oldugunu bile idrak edemiyorsun. geberiyor senin askindan ama oyun istiyor ablasi
canım köpek gibi aşık dencek kadar bir şekilde bahsetmedim ama seninkide köpek gibi aşık olmadığı kesin .en azından beni seviyor seninki şüpheli. böyle saçma meseleler için tartışmaya değmez .cidden düzgünce yazıyorum böyle mesajlar yazmak zorunda bırakıyorsunuz insanı

canım köpek gibi aşık dencek kadar bir şekilde bahsetmedim ama seninkide köpek gibi aşık olmadığı kesin .en azından beni seviyor seninki şüpheli. böyle saçma meseleler için tartışmaya değmez .cidden düzgünce yazıyorum böyle mesajlar yazmak zorunda bırakıyorsunuz insanı
seni kucaktan kucaga gezmekle sucluyor tabiri caizse bunun ne demek oldugunu biliyor musun? seni nasil biri olarak gordugunu anliyor musun? bu suclamanin ustune seninle tekrar ‘beraber’ oluyor sonra seni tekrar engelliyor. yani universite okuyorum diyorsun gercekten idrak edemiyor musun? ayrica o sahis benimki degil, ben senin gibi boyle eli uckurunda kansizlari adam yerine koyup hayatimda tutmuyorum sana da aynisini oneririm. kicina tekmeyi vurup ciktigi yere yolluyorum. birini vurmaya calisirken kendini vurmadigina dikkat et. seni sevmiyor ruhunu da satsan seni sevmeyecek. bunu da en kisa zamanda kabullenip yoluna bak.

Büyük ihtimal seni engellediği sıralarda başkalarıyla konuşuyordur. Bu çocuk seni sevmiyor. Salla gitsin

Aman siteyi ogrenmesin erkekler uzak olsun.Tam olarak ne yazmaliyim yani yazmali miyim ona acaba ama içimden de yazmak istiyorum sadece birisinin git yaz demesini bekliyorum anlayacaginiz bu
duymak istedigini duyamadigin icin egon inciniyor. sidik yaristirmaya kalkiyorsun komiksin. git yaz zaten ne desek bos yazacaksin, kendini kullandirmaya devam et o bir gun temelli tekmeyi vurur zaten

Üzücü ancak maalesef sevilmiyorsunuz. Saçma sapan engelle engel aç birlilte ol kavga et ayrıl engelle engel aç tarzı bir ilişki olmaz. Üniversite için bile çok absürt. Maks lise veya oeta okul ilişkisi bu. Azıcık aklınızı başınıza alın.

Back
X