Ne yapmalıyım

lilithkkk

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Annemin ameliyatı için 2 aylık bebeğimle kısa mesafe şehir değiştirmek durumunda kaldım. Benim olmadığım 2 günde eşim gizlice bir masaj salonuna gitmiş ve 1.5 saat kadar orada hizmet almış. Bizim yaşayışımıza aykırı bir durum bu masaj işleri ve amacı da gayet açık ve net. Benden gizli saklı ama bir şekilde öğrendim. Bu masaj salonunun sosyal medya hesaplarına baktım ve merdiven altı genelev diye düşünürüm genç deneyimli masözler cinselliği çağrıştıran paylaşımlar vs her şey açık seçik ve net. Yüzleştim kendisiyle önce inkar sonra kabul. En sonunda sen bana değer vermiyorsun dediğimde sen de bana vermiyorsun nişanlıyken beni sevmiyordun gibi saçma bir söylem öne sürdü ben de tamam dedim çıktım. 2 gecedir gözüme uyku girmiyor o ise mışıl mışıl uyuyor.. bilmiyorum ne yapacağımı

Lohusa karısını bu duruma sokan adam hayatına kolaylıkla devam ediyorsa daha neler neler yapıyordur bence peşini bırakma sürekli delil topla kaybetme korkusu zaten yoksa bırak gitsin bacım
Evliliğimizin başından beri benzer pek çok durumla ihanete uğramış güveni sarsılmış biri olarak mücadele edip pek çok şeyi sineye çektim ama ilk defa bu kadar fiziksel bir durumla karşı karşıyayım. Önce gelişmemiş zayıf karakterinin ceremesini çekiyorum yine diye düşündüm aslında hala öyle ama bu sefer durum biraz daha farklı. Umrunda değil benim ne hissettiğim. Hep yanlışlarını görürdüm ama beni sevdiğini düşünürdüm. Bu sefer öyle değil, üzgün değil pişman değil bile isteye bi anlık dalgınlıkla değil planlayarak yaptı bunu ve utanmıyor. Çok üzüldüm ama böyle hayat geçmez bana… Boşanmak istiyorum ama neyi nasıl yaparım hiç bilmiyorum

Evliliğimizin başından beri benzer pek çok durumla ihanete uğramış güveni sarsılmış biri olarak mücadele edip pek çok şeyi sineye çektim ama ilk defa bu kadar fiziksel bir durumla karşı karşıyayım. Önce gelişmemiş zayıf karakterinin ceremesini çekiyorum yine diye düşündüm aslında hala öyle ama bu sefer durum biraz daha farklı. Umrunda değil benim ne hissettiğim. Hep yanlışlarını görürdüm ama beni sevdiğini düşünürdüm. Bu sefer öyle değil, üzgün değil pişman değil bile isteye bi anlık dalgınlıkla değil planlayarak yaptı bunu ve utanmıyor. Çok üzüldüm ama böyle hayat geçmez bana… Boşanmak istiyorum ama neyi nasıl yaparım hiç bilmiyorum
Evliliğinizin başından beri böyle olan adamdan çocuk yapma motivasyonunuz neydi? Bir de resmen uğraşmışsınız gebelik için. O zaman boşamadığınız adamı şimdi iki aylık bebekle mi boşayacaksınız? Hiç sanmıyorum.

Tek düşündüğüm hastalık oldu çok amatörce bir mekan. Bari kaliteli eskorta Rus’a gideydi onların sağlık raporlarını oluyor düzenli tetkik yaptırıyorlar.

Acil smear ver

Kk’da ilk kez kocam evliliğin başından beri böyleydi diyen bir kadın gördüm. Şaşkınım.

Çocuk yokken boşanmamışsınız, şimdi hiç boşanmazsınız. Kurcalamayın huzurunuz kaçmasın bari. Yani yakala, kavga et, küs, barış döngüsü çok kısır. Yakalama adımını atlarsanız sorun çözülür.

Erkekler karşısındaki kadının tavrına göre şekil alıyor. Zaten her hatalarını normalleştirme eğilimindeler. Sizde yaptığı hataları br anlık dalgınlığına karakterinin çiğliğine verirseniz daha çok üzülürsünüz. İki aylık bebeğinizle bu işin içinden çıkmanız çok zor. Ne desek olmayacak oturun kendiniz düşünün artılarını eksilerini o zaman.

Evliliğimizin başından beri benzer pek çok durumla ihanete uğramış güveni sarsılmış biri olarak mücadele edip pek çok şeyi sineye çektim
Buradaki üyeler eleştirince neden eleştirdi oluyo. Yani bazen az bile diyolar. Biliyodun madem neden çocuk yaptın diye soruyolar oldu artık canımdan çok seviyorum diyolar. Herkesin cevabı aynı oluyor çocuğum küçük boşanamam hamileyim boşanamam. 2. Çocuk da hep kazara olur böyle durumlarda.

Yaşın doğruysa bile isteye lades seninki. Bu yaşta can hıraş uğraşarak bu beş para etmez adama çocuk yapmak için uğraşmışsın. Üstelik ne olduğunu bile bile. Çocuğu yalnız büyüteceğini bile bile. Şimdi naparsın bilmiyorum. Büyük ihtimal ikinciyi yaparsın yalnız kalmasın diye. Sonra da iki çocuğunla kocanın esc lardan masaj salonlarından gelmesini beklersin.

Genel olarak suçluyu değil de mağduru eleştirmek gibi bir hataya düştüğünüzü görüyorum. Çocuk yapmak benim kendi tercihimdi çocuğumu çok seviyorum ve iyi ki var onsuz bir hayat düşünemiyorum hayatımın en güzel varlığı çocuğum. Bu pişmanlık duyduğum bir şey değil. Benim bahsettiğim şey çocuğumla alakalı değil. Kaldı ki yazdığım yazıyı iyi okusaydınız fark ederdiniz, evliliğimizin başından beri bu tip durumlarla karşılaştım ama ilk defa bu kadar fiziksel bir durum oldu diyorum. Yani internetten baktığı içeriklerden bahsediyordum aslında. Bilmiyorum bizim kültürümüzdeki mağduru suçlama hevesi nerden kaynaklanıyor anlamıyorum.

Çocuk yapmak benim kendi tercihimdi çocuğumu çok seviyorum ve iyi ki var onsuz bir hayat düşünemiyorum hayatımın en güzel varlığı çocuğum. Bu pişmanlık duyduğum bir şey değil.
İşte sizin böyle bir tercihiniz olmamalıydı, sorun da orada. Siz pişman değilsiniz, memnunsunuz ama bakalım o çocuk ileride böyle bir babaya hatta bunları kabullenip susan anneye sahip olmaktan memnun olacak mı? Biraz şunu idrak edebilseniz keşke.

Çok kırıcısınız uzaktan konuşmak kolaydır anneliğimi kimseye sorgulatmam eşimle aramdaki mevzu nasıl oluyor da çocuğumun memnuniyetine geliyor anlamadım. Emin olun ben kendi çocuğumu sizlerden çok daha iyi düşünüyorum

Çok kırıcısınız uzaktan konuşmak kolaydır anneliğimi kimseye sorgulatmam eşimle aramdaki mevzu nasıl oluyor da çocuğumun memnuniyetine geliyor anlamadım. Emin olun ben kendi çocuğumu sizlerden çok daha iyi düşünüyorum
Nasıl yani, çocuğun babası ya hani? Niye gelmesin çocuğun memnuniyetine? Böyle ebeveyn profiliyle büyümeyi hangi çocuk ister? Pasif, sevilmediği halde adama yapışıp boşanmak varken üstüne çocuk yapan anne, annesini sevmeyen, sürekli aldatan bir baba. Muhtemelen gerginlikle büyüyeceği bir ev ortamı. İşin manevi boyutunu geçtim, düşüp kalktığı insanlardan Hpv falan kapmış olsa çocuğa bile bulaşabilir aynı evin içinde. Kafanız mı güzel, dalga mı geçiyorsunuz yoksa?

Evliliğimizin başından beri benzer pek çok durumla ihanete uğramış güveni sarsılmış biri olarak mücadele edip pek çok şeyi sineye çektim ama ilk defa bu kadar fiziksel bir durumla karşı karşıyayım.

Genel olarak suçluyu değil de mağduru eleştirmek gibi bir hataya düştüğünüzü görüyorum. Çocuk yapmak benim kendi tercihimdi çocuğumu çok seviyorum ve iyi ki var onsuz bir hayat düşünemiyorum hayatımın en güzel varlığı çocuğum. Bu pişmanlık duyduğum bir şey değil. Benim bahsettiğim şey çocuğumla alakalı değil. Kaldı ki yazdığım yazıyı iyi okusaydınız fark ederdiniz, evliliğimizin başından beri bu tip durumlarla karşılaştım ama ilk defa bu kadar fiziksel bir durum oldu diyorum. Yani internetten baktığı içeriklerden bahsediyordum aslında. Bilmiyorum bizim kültürümüzdeki mağduru suçlama hevesi nerden kaynaklanıyor anlamıyorum.
Bir kez aldatılırsan bu karşı tarafın suçudur. İkinci kez aldatılırsan da senin suçundur. Çok basit bir önerme. Siz mağdur falan değilsiniz bu hikayede tek mağdur olan çocuk. Normal, kaliteli bir ailede büyüme şansı elinden alınmış, huzursuz bir evde kendini güvende hissetmeden büyümeye mecbur bırakılmış olan çocuk. Geri kalan herkes tercihlerinin sonuçlarını yaşıyor.

Kimse kırıcı değil doğruları söylüyolar. Doğrular sizi kırıyorsa suçun bir kısmı da sizde demektir. Adamın en başta meyili varmış fark etmiş ve görmezden gelmişsiniz o da vites arttırmış olan bu. Bi de her aldatılan kadın konusundaki cümleler hep copy paste.

Kimse kırıcı değil doğruları söylüyolar. Doğrular sizi kırıyorsa suçun bir kısmı da sizde demektir. Adamın en başta meyili varmış fark etmiş ve görmezden gelmişsiniz o da vites arttırmış olan bu. Bi de her aldatılan kadın konusundaki cümleler hep copy paste.
Birazdan gelecekler sıralı liste
çocuğunu çok seviyor çok iyi bir baba,
çocuğum için sabrediyorum, vb.
sınanmamışlığın kibri,
Allah size de yaşatsın
İstiklal marşı, kapanış.

Back
X