Ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofyaofof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi biz bu olaylar olurken orada değildik ama sizin haklı olabileceğiniz kadar biraz abartabileceğiniz durumu da var..sonuçta torunlar kıymetli olur,dedeler nineler çok şımartır,çok üstüne düşer,en iyisini yapmaya çalışırlar..acaba bunlardan dolayı sizi çok eleştiriyor olabilir mi? öyle ise bunu herkes yapıyor ve bunun yüzünden de dede nine-torun-anne baba üçgeninde anlaşmazlıklar olabiliyor..çok düşünmeyin,sinirlenmeyin

niye konuşmuyorsunuz, niye susuyorsunuz??
elinizi verip kolunuzu alamazsınız bu durumda..
eşiniz ne diyor kayınvalidenizin davranışlarına??
hele gelin görip gidin demesi çok yanlış, çocuk sizin sonuçta..
annesinin uyutmasına, gece kalkınca etrafında ailesini görmesine ihtiyacı var..

bir küçük eleştiri de size yapacağım izninizle;
kayınvaleideniz ne kadar kötü olursa olsun; saygıyı haketmese bile ben kendisinden cadı ve yaratık diye bahsetmenizi onaylamadım.
ne olursa olsun; eşinizin annesi..

neden sustuğunu anlamadım ama bu çok rahatsız verir insana. onun annesi sensin kayınvalidene de ne oluyor hayretim şaştı. bu kaynana milleti bi huzur vermezler insana yaa sinir oluyorum :oklava::mymeka: canım bence susma sen sustukça daha fazla laf söyler walla

canım susuyorum çünkü benim eşin ailesiyle aramız hoş olmayınca tavır koyar, surat asar,bana bişey diyemediği için çocuğa soğuk davranır,işten çıkar oraya gider yemeğini yer anasının gönlünü yapar eve öyle gelir.rahat huzur kalmaz

çalışıyorum canım.normalde bakıcısı vardı.kaynana başımın etini yedi ben bakacam diye.iyi tamam.çocuk özlüyor tabi evde kalmak istiyor,kadın göndermem diyor.neymiş gelin görün gidin.bu ne ya usandım valla:oklava:

gelin görün gidin mi?
ayol çocuğu kendi mi doğurdu..diğer yorumu yazarken bunu okumamıştım..şaşırdım valla

niye konuşmuyorsunuz, niye susuyorsunuz??
elinizi verip kolunuzu alamazsınız bu durumda..
eşiniz ne diyor kayınvalidenizin davranışlarına??
hele gelin görip gidin demesi çok yanlış, çocuk sizin sonuçta..
annesinin uyutmasına, gece kalkınca etrafında ailesini görmesine ihtiyacı var..

bir küçük eleştiri de size yapacağım izninizle;
kayınvaleideniz ne kadar kötü olursa olsun; saygıyı haketmese bile ben kendisinden cadı ve yaratık diye bahsetmenizi onaylamadım.
ne olursa olsun; eşinizin annesi..

evet haklısın annesi ama benim değil ve benim annem bile bana bağırıp çağırıp istediğini söyleyip sonunda tamam kes diyerek konuşmama bile izin vermemezlik etmiyor

keşke baştan,tavrını koysaydın.

inan ilk günden sertini gösterseydin,çekinirdi.,kendini ezdirme,sınırlarını koy.herkes duracağı yeri bilsin.

keşke baştan,tavrını koysaydın.

inan ilk günden sertini gösterseydin,çekinirdi.,kendini ezdirme,sınırlarını koy.herkes duracağı yeri bilsin.

çok ama çok haklısın.benim en büyük hatam o oldu.ben istedim ki kendi ailemle nasılsam onlarlada öyle olayım ama olmadı olmuyor.ben aslenmersinliyim ailem orda burda kimsem yok.eşime aşık oldum evlendim kaldım.ah kendime nasıl kızıyorum bir bilsen ah ki ne ahhhhhh:1no2::1no2::1no2::1no2:

evet haklısın annesi ama benim değil ve benim annem bile bana bağırıp çağırıp istediğini söyleyip sonunda tamam kes diyerek konuşmama bile izin vermemezlik etmiyor

tabiki de etmez çünkü o sizin anneniz. anneniz size kıyabilir mi, üzülmenize dayanabilir mi hiç?
tabiki de kayınvalidenizin yaptıklarını yapmaz..

ben konunuzla ilgili yorum yaptım,
haklılığınızdan bahsettim,
yaşadığınız tabiki de kolay şeyler değildir; eminim..

ama en sona da iki cümleyle katılmadığım tek yeri belirtmek istedim.
onaylarsınız ya da onaylamazsınız; tabi sizin takdiriniz o...

tabiki de etmez çünkü o sizin anneniz. anneniz size kıyabilir mi, üzülmenize dayanabilir mi hiç?
tabiki de kayınvalidenizin yaptıklarını yapmaz..

ben konunuzla ilgili yorum yaptım,
haklılığınızdan bahsettim,
yaşadığınız tabiki de kolay şeyler değildir; eminim..

ama en sona da iki cümleyle katılmadığım tek yeri belirtmek istedim.
onaylarsınız ya da onaylamazsınız; tabi sizin takdiriniz o...

hayır onaylamamak değil olumsuz algıladıysan üzgünüm.canım çok acıyor gerçekten üzgünüm

hayır onaylamamak değil olumsuz algıladıysan üzgünüm.canım çok acıyor gerçekten üzgünüm

hayır, olumsuz algılamadım..
Allah yardımcınız olsun, arada evladınız olunca çok daha zordur herşey eminim ki..

ama bence burada iş; sizde olduğu kadar eşinizde de bitiyor..
siz susmakla başından beri yanlış yapmışsınız..
diyorsunuz ya; eşim ailesiyle bozuksak o da bozuk atar diye..
peki sorunları biliyor mu? ya da sadece size mi bozuk atıyor, karşı tarafla konuşmuyor mu hiç?
hem koca koca insanların tartışmasının acısını, niye minicik evladından kendisini, ilgisini mahrum ederek çıkarıyor..
bunlar da eşinizin bana göre yanlışları..

ya o sana ole laf vuruyosa sende saka yoluyla iastediklerini sole
yani cevabını saka yoluyla ver

ve eşine anlat neler yaşadıgını ve cevap vermedigini

hayır, olumsuz algılamadım..
Allah yardımcınız olsun, arada evladınız olunca çok daha zordur herşey eminim ki..

ama bence burada iş; sizde olduğu kadar eşinizde de bitiyor..
siz susmakla başından beri yanlış yapmışsınız..
diyorsunuz ya; eşim ailesiyle bozuksak o da bozuk atar diye..
peki sorunları biliyor mu? ya da sadece size mi bozuk atıyor, karşı tarafla konuşmuyor mu hiç?
hem koca koca insanların tartışmasının acısını, niye minicik evladından kendisini, ilgisini mahrum ederek çıkarıyor..
bunlar da eşinizin bana göre yanlışları..

eşim için önemli olan ailesi iyi olsun hepsi bu.şöyle kısaca anlatayım,ben lisans mezunuyum eşim doktora yapmış birbirimize sosyal açıdan uygun değiliz,benim annem ev hanım sosyal değil o kadar kaynanam ön lisans mezunu aktif yani aileler uygun değil,ben çok süs sevmem giyerim pantolonumu kazağımı beğenmez eşini dışarı kacıracaksın der,evime gelir şunu şuraya koy burda olamamış değiştir temizle der,çalışırım para kazanırım çocuğa büyük alın seneyede giysin der hayırlı olsun yakışmış güzel olmuş demez,ailemi ziyarete memlekete hidecem derim hayırdır ölü var der,yemeğe neden dışarı çıkıyorsunuz insan evde soğan ekmek yer karnını doyurur der daha neler neler

Rabbim sana sabır versin dicem ama sabır işide değil bu yani.
bencede biran önce dişlerini göster yoksa bu kaynana seni yer

Rabbim sana sabır versin dicem ama sabır işide değil bu yani.
bencede biran önce dişlerini göster yoksa bu kaynana seni yer

kesinlikle haklısın.yalnız sıkıntım şu herşeyi göze alarak ne ne yok saysam mı bilemiyorum

çocuğu ona uzatarak al kendin bak ozman de..:kızgın:

sen kendi bildiğini yap onun sözüne ne bakıyorsun ki...

eşinize anlatın.. çok yetersiz bir anne miyim? çok mu pasifim diye sorun. eşiniz bir açıklama getirecektir.
madem annen niye bana böyle davranıyor diye anlat. senin için cvp vermiyorum de içini dök.

içine ata ata kendinizi hasta edersiniz. üzülmeyin bu kadar.

Back
X