Ne yapmalıyım ?

sbl9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
19
0
86
İzmir
arkadaşlar ben aranıza yeni katldım..
aslında uzun süredir takip edıyordum ama hepinizi çok yakın hissettim ve bugun üye olup dün yaşadığım kötü bir paylaşımı anlatıcam size
sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
çok uzun değik 2 ay süredir birlikte olduğum biri var ve ona gerçekten çok aşığım . kendisi çok rahat gözükür ama aslında değildir.. dün yemeğe gittiğimizde yanımızda 20 yıllık bir yakın kız arkadaşı brde başka bir çift vardı.. yeni başlayan bir çift.kızın tavırları benim hiç hoşuma gitmedi çok basit tavırlar sergiledi.erkek arkadaşımda onla dalga geçti ama sanki dalgadan ziyade garip bir diyalog vardı.neyse yemek bitmeden erkek arkadaşım işi gereği aniden kalkmak zorunda kaldı.bende yakın arkadaşı olan kızla eve doğru yürürken bir kahve içmeyi teklif etti neyse içtik kız beni çok sahiplenme modunda ondan uzak durmam gerektiğini benim ona çok aşık olduğumu onun beni üzeceğini çok iyi bir kız olduğumu böyle birşeyi yaşamamı istemediğini söledi.erkek arkadaşımın bana çok değer verdiğini buna emin olduğunu ama benim onla mutlu olamıcağımı inatla söyledi.ama bunları erkek arkadaşına söyleme yada söylersen bana söylediğini söyle bende evet söyledim öyle değilmisin diyebileyim dedi..
aklım çok karıştı ? erkek arkadaşımın yakın arkadaşı neden beni bu denli sahiplendi sizce ? kadınlık dayanışmasımı ? yoksa gerçekten aşık olduğumu sezdiği ve üzülceğimi düşündüğü için mi ?bilmiyorm...ve erkek arkadaşım dunden beri arıyor açmıyorum kafam ço karışık:çok üzgünüm:

tatlım ne olursa olsun onun kankısı dahı olsa kız kardesı dahı olsa,
sen onu dınleyıp sevgılıne karşı cephe almamalı ve ondan gızlı iş cevırmemelısın bu bılgınde olsun

sımdı kız sana demıs kı
X kişi yı ben cok ıyı bılırım, sen cok aşıksın kendıne gel o kadar aşık olma o senı kandırır
ama söyledıgımı soyleme emı

sen de bunun uzerıne sevdıgıne arayı açmıssın kızın ıstedıgı gıbı

belkı o kız ona kendı ıstedıgı bırını ayarlamak ıcın senı uzaklastırıcak ne bılıyosun ?
sevdıgınden daha mı cok guvenıyosun ona sen ? düşünsene 2 aydır cıkıyosun işler bıraz daha olgunlasmaya basladı dıye cocuk senı en yakın gordugu kankılerıyle tanıstırıyo ama kankısındekı patlamaya bak

belkı anlasıklı bı durumdur cocuk böle söle bakalım napcak demıstır
sen de patlaak verdınnn

saf olma balım asla yapmıcagın hareketı yapıp kızın ıstedıgı gıbı belkı de cocuktan uzaklasmıssın

ac telefonu ve soyle '' askım ben buna bozuldum o kız neden oyle dedı bana boyle demeye ne hakkı var .. '' de

:1hug:

çok enterasan ..:delphin:
bence siz hem sevgilinizle hemde kız arkadaşıyla görüşmeyi kesin ..rahatça fingirdesin onlar siz sağ onlar selametsengözlerimebaksanab

sanırım erkek arkadaşında gözü var. neden ilk,tanıdıdığı size bu kadar samimi değilken, bunu söyler insan. aranızı bozmak istediği,ortada.
bence erkek arkadaşınıza ,söyleyin. onun resmen, kuyusunu kazan, biri bu. böyle arkadaşı olacağına hiç olmasın..

bende ikilem arasındaydım birde bu taraftan bakıyordum ama şuan aradım açmadı :S umarım bu tatsız bi şekilde sonuçlanmaz mesaj attım bende sanırım konuşmamız gerekiyor diye cevap atmadı sanırım büyük bir hata yaptım ...
inşallah onu kaybetmem bu yuzden ama hp beynımı kemircek acaba bu kız haklımı diye ?! sevgilime guvenıyormuyum onuda bilmiyorum aslında zaten tek sorun bu uzun süredir bir erkek arkadaşım vardı beni çok güzel uyutmuşda :) ben hepsini ayrıldıkan sonra öğrenince inanamadım tabi bu olaydan sonra pek erkeklere güvenim kalmadı erkektir yapar diyorum başka birşey demıyorum..
umarım erkek arkadaşım beni arar ve konuşuruz konuşamasam daha kötü olcak sanırım
çok teşekkür ederim tatlım ilgin için:1hug:

siz olsanız ilk defa tanıdığınız bir kıza bunları söyler miydiniz?
ben söylemezdim.
karşımdaki çocuk değilse söylemezdim.

bana sanki erkek arkadaşınızın bu konuşmadan haberdar olduğu, hatta kız bunları söyleyebilsin diye gitti gibi geldi.
belki de değildir ama ilk düşüncem o oldu nedense :delphin:

Son düzenleme:
sanırım erkek arkadaşında gözü var. neden ilk,tanıdıdığı size bu kadar samimi değilken, bunu söyler insan. aranızı bozmak istediği,ortada.
bence erkek arkadaşınıza ,söyleyin. onun resmen, kuyusunu kazan, biri bu. böyle arkadaşı olacağına hiç olmasın..

evet sanırım en doğrusu erkek arkadaşımla konuşmalıyım.. tşk ederm

siz olsanız ilk defa tanıdığınız bir kıza bunları söyler miydiniz?
ben söylemezdim.
karşımdaki çocuk değilse söylemezdim.

bana sanki erkek arkadaşınızın bu konuşmadan haberdar olduğu, hatta kız bunları söyleyebilsin diye gitti gibi geldi.

ben bunu hiç düşünmedm :S ama neden böyle bir oyun oynama gereği duysunki sizce

ama kız evli :S öyle birşey olcağını sanmıyorum

o zaman kız kul amme hizmeti yapmıştır sana çok sevmiştir seni 20 yıllık arkadaşından daha çok.. ondan seni güzellikle uyarmıştır.. kaydirigubbakcemile2

konuş canım, erkektır yapar deme ayrıca

o eskı erkek arkadasına da kımbılır nelerden sonra guvenmeye baslamıssındır,
tabı güvenden sonra yapıyorlar

konusmamız lazım dedın dıye sımdı korkmustur belkı senınkı,
aç konus msjlasma da telde söyle açık açık boyle oldu ben hıc bır sey anlamadım falan de neden boyle dedı kı bana sımdı ben anlamıyorum daha 1 kere gordum arkadasını sende gözu mu var yoksa nedır olay falan bıleyım de ...

öle kuzu kuzu gerı cekılme yoksa alırlar elınden erkek arkadasını kalırsın oyle canım
kolları sıva şimdi iş zamanı :)

çaldır telefonunu arasın

aynen katılıyorum buna...

senı denıyorlardır,
yani bı şekılde senın dogruları soylemen lazım

kız 20 yıllık kankisini satacak değil bence bi dayanışma falan yok. çok belli aranızı bozmaya çalışmış. erkek arkadaşınız sizce nasıl biri sizi üzebilir mi? bence aşkınız gözünüzü kör etmesin. ayrılmayın ama hatalı durumlarda gerçekleri de görmezlikten gelmeyin.

:1shok: :1shok:

sakın şebeke olmasınlar :1shok:
paslaşarak kızları kötü emellere köle eden çete :uhm: :a015:
amman allah korusun dağlara taşalara yirebbim sen koru :Saruboceq:

bir de evlı de olsa

kadınların bazıları boyle bosta bır erkek kanki olsun sever, elınde cevırebılsın gel canım benı al götur desın arabasına bınsın, oraya göturtsun şurayı gezdırtsın severler,
elının altında boş dursun ıstıyor senı kovalıcak olabılır

her seye dıkkat et cıkar tırnakları öyle otur tatlım öle kuzu kuzu oturma yaa aaa!!
dürtülmeye ıhtıyacın var senın , kaderıne razı gelme bakiim :oklava:

eğe ayrılmayı düşünüp de buna cesaret edemiyorsa böyle bir oyun oynayabilir.
dediğim gibi sadece benim aklıma gelen bu oldu.

bu da olur, daha cok asık etmek kullanmak ıcın de olabılır
kendıne ınandırmak ıcın de olabılır

kız 20 yıllık kankisini satacak değil bence bi dayanışma falan yok. çok belli aranızı bozmaya çalışmış. erkek arkadaşınız sizce nasıl biri sizi üzebilir mi? bence aşkınız gözünüzü kör etmesin. ayrılmayın ama hatalı durumlarda gerçekleri de görmezlikten gelmeyin.

her şey olur, son yapacagın şey elın elın ustunde oturmak,
kıza da kin besleme belkı erkek arkadasın dedırtmıstır bunları
belkı de kız kendıne kalsın ıstıyordur dedıgım gıbı etınden sütünde n faydalanmaya devam etmek ıcın...

evet ilk okuduğumda bende böyle düşündüm. acaba sevgiliniz ayrılırsa sizin çok üzüleceğinizi tahmin edip kendinden soğutmaya çalıştı.
aslında keşke kıza sorsaydınız neden beni uyarma gereği hissettin saf mı gördün beni diye?

canlarım fikirleriniz için çok teşekkrüler
ya ama erkek arkadaşım 39 yaşında adam yani böyle oyunlara gelceğini hiç sanmıyorum ve ayrılmak istese ayrılmak istiyorum diyebilcek cesareti var yani biraz cooldur kendisi :) böle şeylere pek gelemez ben sadece kızın tavrını çözemedim ben yapmazdım çnükü böyle birşey yapmış olsam neden yapardım diye düşündüm ben gerçekten kızısevdiysem yaparım ama ilk gün değil biraz tartardım 1 saatte beni ne kdar tanıyabilcek ki ? birde bana msj atmış eğer söliceksen banada söyle ona göre bileyim istersen söyle die bi msj geldi nasıl arkadaşıyla arasını açmayı göze alabilirki ? ayy beynim sulandı :S

Back
X