Ne yapmalıyım ?

Ben bıraz cözdum gıbı boyle bırsey arkdsmın basına gelmıstı cunku buna benzer...

Soyle bırsey olabılır sevgılının bı anda ısı cıkıyor sız kızla yuruyorsunuz eve ve bunları soyluyor pekte tesaduf olamayabılır..Kızda evlıyse eger,belkı sevgılın senı tartmak ıcın boyle bırsey yaptı bakalım baskalrının sozune aldanıp benden vazgecıcekmı dıe sonucta daha 2 ay olmus kısa bır sure senden emın olmak ıstıyordur.Sende onun telefonlarını acmayınca dusugnune amacına ulasmıs bır erkek olarak sana kızmıs ve cvp vermıodur...kaydirigubbakcemile

ilahi kız kolonya
hakkaten doğru ama ellerinin altında boş bir kanki
çok iş görür, elinden kaçırmak istemiyor olabilir
bak benim aklıma yattı walla bu

Ben bıraz cözdum gıbı boyle bırsey arkdsmın basına gelmıstı cunku buna benzer...

Soyle bırsey olabılır sevgılının bı anda ısı cıkıyor sız kızla yuruyorsunuz eve ve bunları soyluyor pekte tesaduf olamayabılır..Kızda evlıyse eger,belkı sevgılın senı tartmak ıcın boyle bırsey yaptı bakalım baskalrının sozune aldanıp benden vazgecıcekmı dıe sonucta daha 2 ay olmus kısa bır sure senden emın olmak ıstıyordur.Sende onun telefonlarını acmayınca dusugnune amacına ulasmıs bır erkek olarak sana kızmıs ve cvp vermıodur...kaydirigubbakcemile

bunu yapabilceine aklm ermıyor ama oladabilir ... eğer böyle birşeyse galiba biter :S çnkü ona guvenle ilgili bi tartışmamzı daha olmuştu bir arkadaşım erkek arkadaşımı sevmıyordu o yuzden probelm yaşamıştık o zaman sen bana guvenmıomusun beni koruyamıomusun erkek arkadaşım yapmaz ben ona guvenıorm diyemıomusun demişti :S

bunu yapabilceine aklm ermıyor ama oladabilir ... eğer böyle birşeyse galiba biter :S çnkü ona guvenle ilgili bi tartışmamzı daha olmuştu bir arkadaşım erkek arkadaşımı sevmıyordu o yuzden probelm yaşamıştık o zaman sen bana guvenmıomusun beni koruyamıomusun erkek arkadaşım yapmaz ben ona guvenıorm diyemıomusun demişti :S

evet hemen söyle sevgılıne,

o kıza da msj atma :oklava:

senın sevgını denıyor ölcuyor demekkı

elıne koz verme

ara hemen ıstedıgını yap kızım bıtırme bos bosa ılıskıyı

kız ararsa da açma

caldır ara bır sey yap aaaaa :delphin:

aman 39 yaşında adam bu işlerle uğraşıyosa da garip yani. lise çağlarında yapılır böyle deneme testleri.

aman 39 yaşında adam bu işlerle uğraşıyosa da garip yani. lise çağlarında yapılır böyle deneme testleri.

ay belkı de ömru boyunca boyle denemelerle kızları kacırdı bılınmez kı
kaçıra kaçıra bu yasına geldı
ne garıp adamlar dolu bu memleket kötükedihüso

cok tuhaf
ama belki de gercekten uyarma geregi duymus olabilir
benim de bir erkek tanidigim arkadasim var ve yeni sevgili oldular sevgilisini aldatiyor oglan bana anlatiyor
ben de o kizi taniyorum ama cok az, eger benim de cesaretim olsa o kiza herseyi anlatirim

arıyorum erkek arkadaşımı açmıyor kızada msj attım ben onsuz yapamam arıyorum açıyor şimdi anladım sen ne söylersen söyle ben belki bunu haketmıorum ama haketmediğimde olsa onla olmak güsel ddm bişi demedi

canım sana diyeceğim şu:
dikkat et derim ben hem erkek arkadaşına hemde kıza.
bence işin içince başka bir durum var.
tabiki sen daha iyi bilirsin erkek arkadaşının nasıl biri oluğunu ama
yazılanlardan çıkardığım ,bana göre erkek arkdaşaın pek tekin değil gibi geldi bana.
yanılıyor olabilirim ama sezgilerimdede pek yanılmam.

ne yapmam gerektiğine şaşırmış durumdayım şuanda zaten işyerindeyim ama motivasyon sıfır :S cidden çok kötüyüm ben bu kadar kötü olabilceğimi düşünmedim
erkekler neden bunu yaparlarki neden hep değer vereni üzerler yada böyle kumpaslara durumlara ne gerek var ..
evet galiba erkek arkadaşımın bi oyunuydu bu bende düştm.. yda benden ayrılmak istiyordu kızı kullandı yada kız doğru söyluor...her ihtimal olabilir konuşmadan çözemem sanırım ama açmıyor :S

arıyorum erkek arkadaşımı açmıyor kızada msj attım ben onsuz yapamam arıyorum açıyor şimdi anladım sen ne söylersen söyle ben belki bunu haketmıorum ama haketmediğimde olsa onla olmak güsel ddm bişi demedi

ah be kızım bee
kıza hıc görusmıcektın tel acmıcaktın ona

ılk ona konusmanı beklıyor sevgılın ondan acmıyor
senden gelecek tepkıyı beklıyorlar....

ama her halükarda 20 yıllık mı dedın kankısıne guvenıp hata edıyor
onla kumpas kurmus senı denıyorlar
ömrun boyu ondan üstün olamıcaksın kankısı hep senden daha sırdaşı olacak

sal ipini gıtsın... :delphin:
desteklemıyorum artık

bütün yorumları okudum erkek arkadaşın senin o kızla konuştuklarını A dan Z ye biliyor......

zaten 26 yasındasın adam 39 yasında,
daha ıyısını bulabılırsın
hem 20 yıllık kankısı var
(sen hıc o kankısınden daha samımı olamıycaksın onunla)
hem de senı denıyor
(kankısını kullanarak)
kımbılır bır cok işlevı calısmıyordur bıle onun
böyle abuk oyunlara kalkıştıgına gore
kafası daha cok calısıyor :dilcikar:
sal ipinii :delphin:

hem de senı denıyor
(kankısını kullanarak)

alemsin :)

bence de bekle o seni arasın bu kadar kovalama canım.

alemsin :)

bence de bekle o seni arasın bu kadar kovalama canım.

evet ama aramazartık
hata yapmıs gıbı saldırma kızım sende

hele kız arkadasını aramıcaktın
o kadar da bagrıyorum burada demı :kızgın:

sana da kızdım yazmıycam sana, bagrınıyorum arama kıza ulasma
ararsa acma dıyee,, peeeh boşa kötükedihüso

39 yaşındaki bir adamın öyle oyunlara başvuracağını zannetmiyorum.Benim okuyunca ilk aklıma gelen erkek arkadaşını kıskanması oldu,sanada yakın davranıp aklı sıra iyi niyetli gözüküp sana anlattıklarını gidip erkek arkadaşına anlatmayacağını düşündü.Sevecen sahiplenme modunda sana o kadar iyi yaklaştı ki ondan bir kötülük geleceği aklına gelmesin senin iyiliğini düşündüğünü zannet istedi.ılla sevgiline birşey hissediyor anlamında demiyorum,uzun yıllardır arkadaşı olduğu için paylaşmak istemiyordur,seninle geçireceği vakti kıskanıyordur.(Saçma ama öyle insanlar var) Ben direkt bunları düşündüm...

evet ama aramazartık
hata yapmıs gıbı saldırma kızım sende

hele kız arkadasını aramıcaktın
o kadar da bagrıyorum burada demı :kızgın:

sana da kızdım yazmıycam sana, bagrınıyorum arama kıza ulasma
ararsa acma dıyee,, peeeh boşa kötükedihüso

canım kıza mail attım aramadım çnkü çok destekler laflar sölemiştim o gazla onu sevdiğimi sinirle ole sölediğimi falan söyledim herşeyi söyluyorsa bunuda söler belki diye yoksa muhattap olcağmdan değil... erkek arkadaşımı artık aramıyorum zaten o ararsa aramazsada kendi bilir yordu beni 2 ayda o kadar kötü oldumki işten çıktım resmen eve geldim mesaimin bitmesine 2 saat kala bide regl olmşm :S tam zamanı yani :s :bbo:

hem de senı denıyor
(kankısını kullanarak)

çok doğru söyluyorsun zaten neden böyledirki erkekler ... hiçbir zaman mutlu olamıcam sanırım :(

Back
X