Ne yapmalıyım ?

başkasının sözüyle üstelik hiç tanımadığın
niyetinin ne olduğun bilmediğin birinin sözüyle
elbette hareket etmen anlamsız olur.
sözyledikleri sözleri aklının bir köşesinde tutup sevgilini tanımaya çalışırsın.
kız doğru söylüyorsa herkes kendi yoluna.
ama şimdi kızın sözüne kanıp
ilişkiyi bitirisen hep aklında kalacak
yaşamadığımız şeylerin pişmanlıkları
genellikle yaşadıklarımızın pişmanlığından daha büyük
ve unutulmaz olur.

haklısınz ama galiba artık bir sevgilim yok :( :) aramadı ben aradım bi kez ama saçma bi şekilde ters yaptım :S bakalım nolucak sizinle paylaşıcam çok teşşekür ederim kızlar gerçekten yanımda olduğunuz için

tamam şekerım sen arama sakın
ararsa açarsın
kız araarsa açmazsın
konusma sakın kızla unutma
ıyı olacak

allah allaah çok tuhaf bi durum ya.. ben de merak ettim şimdi.. bence artık sevgilini arama, nasılsa çok aradın.. artık onun seni geri araması lazım.. bekle bakalım biraz..

Kız,kendi arkadaşını yeni tanıştığı birine kötülüyorsa bence gerçekte iyi bir arkadaş değildir.Ya da erkek arkadaşınız öyle söylemesini istemiş. Bu konuyu konuşun bence.

sizce
bir erkek 20 yıllık kadın bir kankisi var bakın 20 yıl ve kanki diyorum
bu erkek kankisini ve evli başka bir çift arkadaşını sevgilisiyle tanıştırıyor
kanki ilk yalnız kaldığı fırsatta kıza çok iyi bir kız olduğunu ve kankisinin yaramaz bir adam olduğunu asla ama asla mutlu olamayacağını ama bunları ona söylememesini söylüyor hayatımda bu kadar mantıksız bir şey görmedim
bence kesinlikle o kadınla o adamın arasında bir şeyler olabilir kadın şirretliğinden böyle şeyler söylemiş olabilir yada bu insanlar kötü yolun yolcusu durumundadır ve kadın senin gerçekten kötü şeyler yaşamanı istememiş olabilir ayrıca kadının evli olduğundan eminmisin? eşi neden size katılmamış oda ayrı bir konu zaten sizde yemek boyunca kadının hareketlerinden hoşlanmamışsınız bence çok karışık bir durum
kesinlikle hiç tekin kişiler değil o insanlardan uzak durmalısınız
ayrıca 26 yaşındaymışsınız ve adam 39 asla ama asla yaklaşmayın
bende yaşınızı 30 küsür falan sanmıştım çok gençsiniz yazık etmeyin kendinize değmez ibu tip insanlar için gözyaşı dökmenize

nısandan beri yazmamışsın
şimdi merak ettim ozamandan bu zamana ne oldu neler yaptın sbl9 ?

belkim yeni bir ask blmustur onu irdeliyodur. bizede böyle ucu bucagı olmayan bi sayfa bıraktı işte.
hep böle oluyor zaten

canım kıza mail attım aramadım çnkü çok destekler laflar sölemiştim o gazla onu sevdiğimi sinirle ole sölediğimi falan söyledim herşeyi söyluyorsa bunuda söler belki diye yoksa muhattap olcağmdan değil... erkek arkadaşımı artık aramıyorum zaten o ararsa aramazsada kendi bilir yordu beni 2 ayda o kadar kötü oldumki işten çıktım resmen eve geldim mesaimin bitmesine 2 saat kala bide regl olmşm :S tam zamanı yani :s :bbo:

Canım ya erkek arkadaşınla ilgili özellerinizi ilk oturmada nasıl olurda onunla (erkek arkadaşının kankasıyla)paylaşırsın .Bence hata yapmışsın.:olmaz:Ne olursa olsun o erkek arkadaşının kankası senin değil.Butür şeylerde araya asla 3 kişileri sokma iyi niyetli bile olsalar arayı karıştırırlar.Hiçbir zaman ilişkilerinde araya kimseyi sokma aklına takılan varsa direkt erkek arkadaşınla muhatap ol ve dobra dobra konuş.:1closedeyes:Başkası asla senin işini senden daha iyi yapamaz, sorunlarının çözümü yine kendin ol...
Artı, o bayan çok iyi niyetli biri gibi gelmedi bana...

garip bir durum arkadaşım sen en iyisi erkek arkadaşına danış hemen nedenini o sana eminim açıklayacaktır.

Back
X