Ne yapmalıyım =(

Scofieldyg

Biricik güzel ailem <3
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
69
0
86
32
İstanbul
Öncellikle 17 yaşında bir öğrencym (haziranda 18 olcam inş. ) erkek arkadaşımla önce zoraki bi nedenden dolayı ve ısrarlar üzerine onnla çıkmayı kabul ettm ilk önceleri sevmiyordum fakat dha sonra yavaşda olsa sevmeye başladım şuan 5.ayımız ve geçen gün bnm mailime izinsz grmiş ve resmlerimi almış ( güya bna süpriz yapcak) nese normal karşıladm hatta güldümde ama sora kardşmle olan atışmalarımızı fln okumuş bn onu görnce çok kızdm ve ağlamaaya başladım üzüldm özr dledi üzüntsnden ymk yiyp içmedi uyumadı pek takmıomuş gbi davrandm bnde değern yok ddm ama istemeyerek mafoldumben sonra oda tabi çok kafaya taktı sora bn gttm bgn okulda yanına başını sıraya koymuşdu ve müzk dnliodu bna bakmadı ble bnde rahatsz ettm kbakma ddm tavır yaptm bni çağrdığnda gtmedim acaba çokmu byütüorm soğutuo bni kendnden :gitme: kusura bakmayın brz uzun oldu ama bi fikri olan varmı napmalym :( :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
neden sifreni veriyorsunki
hem niye sevmedigin kisiyle neden zorla cikiyosun
bu isler tek tarafli istekle olucak seyler degil

kardeşinle olan atışmalarını ulu orta yerde yaparsan erkek arkadaşında okur, başkaları da.
ben ne için fikir almak istediğini de anlamadım ayrıca. benneyaptımki

oyyyy canım benim :teselli:
tabiki senin mailine izinsiz girmesi hata :oklava:
sende onu kırmıssın ama özürde dilemişsin
eger hala sevdigine inanıosan oda seni seviosa gelir konusmaya devam edersiniz

Eşim tarafından buna benzer birşey yaşamış biri olarak, eğer resimlerini almaya girmişse, yazışmalarıda görüp bakmış olabilir, merak bu çekici bir duygu. Senden izinsiz okuması doğru değil tabi. Kırılmakta haklısın ama çok ta büyütme. Hadi barışın bakayım :1hug:

ya öncelikle şifreyi bn vermedm dha dorusu face şifremi yazmış çıkmış hatrlamıodum ble bn nese zorla çıkmak konusunuda açmak istemiorm ltfen :( bn bu ilişki yürürmü die soruorm çnkü bn çok inatçı ve çok tripli birym en ufak bişei byütüorm bu bnden mi kaynaklanıo yoksa erkek arkadaşımdanmı çnkü önceki erkek arkadaşımda böyle sorunlar olmuodu hatta çokta iiyidik mafoldumben

Eşim tarafından buna benzer birşey yaşamış biri olarak, eğer resimlerini almaya girmişse, yazışmalarıda görüp bakmış olabilir, merak bu çekici bir duygu. Senden izinsiz okuması doğru değil tabi. Kırılmakta haklısın ama çok ta büyütme. Hadi barışın bakayım :1hug:

işte hemen barışamıorm ben o huyumdan nefret ediyorum hep ondan bir adım bekliyorum ama nereye kadar inşallah barışrz ya :1hug:

hayatım henüz sevgilin o senin her özelini paylaşma ki seni biraz merak etsin..erkekler merak etmeye kovalamaya bayılırlar..büyütme olmuş bitmiş,öp te geçsin:))

Kardeşinle atışmanı okumuş nolcak ki ? gizli sırlarını okumamış ya :))
Sen önce şifrelerini değiştir girmesin kimse kimsenin özeline.
Büyütücek bir şey yok.
Sen tribe girince o da girmiş haliyle yüz vermemiş.
İlişkin devam etsin istiyosan fazla triplere girme madem. Erkekler sevmez ki tribi.

Oyyy bu msn dili nolacak bilmem.kaydirigubbakcemile

Zorlanmıyormusunuz böyle yazarken :delphin:

Öncelikle herkese teşekkürler şuan hala üzgün bni üzdüğü için ama bnm içimden barışmak gelmio bilmiyorum soğudummu naptm ama bi türlü düzelemiorm normal değil gbi acaba sevgm tükeniomu diorm ama ufak bi mesele böle olmamalydı anlamıorm kendimi ya bn olsam bnle uğraşamazdm diorm kendme mafoldumben

Anlayamazsin cünkü ve muhtemelen yazdigin gibi konusuo ve anlamaya calisiosun :)))

De get sinava hazirlan bidahada kimseye verme sifreni,daha dünkü bebelersiniz siz ya.

Anlayamazsin cünkü ve muhtemelen yazdigin gibi konusuo ve anlamaya calisiosun :)))

De get sinava hazirlan bidahada kimseye verme sifreni,daha dünkü bebelersiniz siz ya.

kaydirigubbakcemile3

Yukardaki yoruma katılmakla beraber çok büyütülcek bişey olduğunu düşünmüyorum..
Bende senin gibi habire trip yapan birini çekmezdim ki zatende çekilmez yaa kafamçokkarıştı
Böyle küçük olayları büyütüyosan şimdiden senin işin iş ben sana diyim :umursamaz:
Trip yaparak tavır yaparak bi yere varılmaz yapmasını istemediğin bişey varsa alırsın karşına adam akıllı konuşur bu olayın tekrarlanmaması hakkında uyarırsın..
Ancak böyle sonuca varılır. Küstüm oynamıyorum diyerek değil.. :olmaz:

Back
X