Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş olmalı ki sizi mutlu edebilecek konularda bile yalana sığınıyormuş.
Bir yere takıldım ben eşiniz iş yerinden bir bayanla mesajlaşıyor konuşuyor ve arama kaydını da mesajı da siliyor yok ediyor neden acaba CADIARZU
bencede esinizi sikistirmayin fazla bisey ögrenmek icin, oturup güzelce bi konusun.. baktiniz anlamiyo onun yaptigini sizde ona yapin, benim esim hep bu sekilde anladi belki sizdede ise yarar.. yaslariniz kac bilmiyorum ama belki birazda olgunlasmamis olusundan kaynaklana bilir esinin yalan söylemesi, genelde cocuklarda kizacagimiz birseye yalan uydurur.. cünkü niye diye sordugunuzda, gülüp gecistiriyo diyosunuz. bence sabir edin ve ona dogruyu göstermeyi deneyin, bir evlilikte gizli sakli olmaz, yaptigi sey kötüyse saklanmasi gerektigini düsünüyorsada, yapilmamasi gerekir! Ortada saklancak bir durum olusmasin diye..
eşinizin yaptığı ufak hatalara çok fazla tepki veriyorsanız yalan söyleme ihtiyacı duyuyordur belki , benim ailem en ufak bir şeye dahi panik olup ölüp dirildiklerinden sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum ,,mesela 2 dersi alttan aldım yükseltmek için 1 ders aldım dedim ,,çünkü annem çok panik oluyor , kalıcan hepsinden diye ölüp dirilmeye başlıyor oysa ben o dersleri zaten geçtim diyorum anlamıyor ,, sizde de öyle birşey olabilir mi?[/QUOTE
şimdilik öyle olduğunu sanıyorum..günlerce düşündüm hata nerde diye ve hatanın çok sorgulamamda aşırı tepkilerimde olduğunu anladım..eskiden her konuda asla olmaz kabul etmem yanlış gibi yorumlar yapıyordum şimdi kendimi değiştirme çabasındayım gerektiği kadar tepki veriyorum ve aşırı sorgulamıyorum sık sık ona güvendiğimi sevgisine inandığımı yalan söylerse güvenimin ve aynı zamanda sevgimin aynı kalmayacağını söylüyorum..bakalım bu tutumumdan sonra yine yalana devam ederse hata bende değil onun hasta olduğuna inanırım..
Eşimin yalanlarına baknca kızmayacagım hatta sevineceğim şeylerde bile gizleme saklama gereği duyuyor ve yalanın yakaladığımda ise sanki doğru bir şeymiş gibi gülüyor soruyorum neden yalan söyledin diye ''ne bileyim işte söyledim'' diyo ve gçiştiriyo konuyu..ama içimde o çok sevdiğim adam yavaş yavaş ölüyor şimdilik mücadele ediyorum ama beynimde hep şu soru var ''ben bu kadar dürüstken neden o değil''.Korktuğum boşanmak değil ya bir gün bende yalan kötü değil deyip eşime yalan söylersem
valla normal bi insan gerekli gereksiz yalan söylemez, belki psikolojik bi rahatsızlığı vardır.
ama sürekli senden korktum söylemedim, kızarsın diye gizledim diyosa, bence bi kendine de bak, çok mu baskıcısın, çok mu eleştirelsin, çok mu mükemmelliyetçisin, en ufak detayları bile sorar mısın
bi laf vardır ya, yalan söyleyene değil söyletene bak, senin için söylemiyorum yanlış anlama, bu lafta doğrudur demiyorum aklıma geldi sadece:hulya: