ya bayram yaklaşıyo biliyo sunuz.nişanlım istanbulda kalıyo.25 temmuzda nişanlandık.bayramda ailesi yok ama nişanlım gelecek.ben onların memleketinde yaşıyorum.beni köylerine anneannelerine halalarına falan götürmek istiyo.ben önce istiyodum ama sonra düşündümde ilerde laf olurmu diye.akıl almak istiyorum ne yapmalıyım sizce??
bide bayadır görüşüyoruz zaten 2 seneye yaklaştı.ailesi falan biliyo yani onunla evlenmek istediğimi.amann ne zor işmi yaa nişansız evlensek keşke hihi :90:
bayramda gezceksiniz eş dost akraba bunda çekincek ne var.giderken eliniz boş gitmessiniz büyüklerinize ellerini öper bayramlarını tebrik eder kısa bir ziyaret tamam.ne varki bu kadar düşündüren sizi anlayamadım
bide bayadır görüşüyoruz zaten 2 seneye yaklaştı.ailesi falan biliyo yani onunla evlenmek istediğimi.amann ne zor işmi yaa nişansız evlensek keşke hihi :90:
ilk mesajinizda nisanlinizin ailesine gideceksiniz sandim ama bu yaziya bakilirsa henüz nisanli degilsiniz,
ben olsam bu durumda gidemezdim ,
ama en azindan söz olmus olsa, yanima bir yakinimi daha alip muhakkak giderdim diye düsünüyorum
bayramda gezceksiniz eş dost akraba bunda çekincek ne var.giderken eliniz boş gitmessiniz büyüklerinize ellerini öper bayramlarını tebrik eder kısa bir ziyaret tamam.ne varki bu kadar düşündüren sizi anlayamadım