ne yapmalıyım??

dolphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
184
0
46
Nevşehir
ya bayram yaklaşıyo biliyo sunuz.nişanlım istanbulda kalıyo.25 temmuzda nişanlandık.bayramda ailesi yok ama nişanlım gelecek.ben onların memleketinde yaşıyorum.beni köylerine anneannelerine halalarına falan götürmek istiyo.ben önce istiyodum ama sonra düşündümde ilerde laf olurmu diye.akıl almak istiyorum ne yapmalıyım sizce?? :31:

Son düzenleme:
siz nişanlısınız,nişanlınızın akrabalarına götürmek istemesi normal.çekiniyorsanız yanınıza tanıdığınız birini de alın:34:

bide bayadır görüşüyoruz zaten 2 seneye yaklaştı.ailesi falan biliyo yani onunla evlenmek istediğimi.amann ne zor işmi yaa nişansız evlensek keşke hihi :90:

bayramda gezceksiniz eş dost akraba bunda çekincek ne var.giderken eliniz boş gitmessiniz büyüklerinize ellerini öper bayramlarını tebrik eder kısa bir ziyaret tamam.ne varki bu kadar düşündüren sizi anlayamadım

bide bayadır görüşüyoruz zaten 2 seneye yaklaştı.ailesi falan biliyo yani onunla evlenmek istediğimi.amann ne zor işmi yaa nişansız evlensek keşke hihi :90:

ilk mesajinizda nisanlinizin ailesine gideceksiniz sandim ama bu yaziya bakilirsa henüz nisanli degilsiniz,
ben olsam bu durumda gidemezdim ,
ama en azindan söz olmus olsa, yanima bir yakinimi daha alip muhakkak giderdim diye düsünüyorum

sanirim en iyisi Kalbinizin sesini dinlemek :)

yok nişanlıyım yaa ne karışık şey yazdım k.bakmayın.baya uzun bir süre görüştükten sonra nişanladık :) :90:

Bayram Bu Tabi Gideceksiniz..
Evlenince de Bu İşler Böyledir..
Alış Canım:34:

bayramda gezceksiniz eş dost akraba bunda çekincek ne var.giderken eliniz boş gitmessiniz büyüklerinize ellerini öper bayramlarını tebrik eder kısa bir ziyaret tamam.ne varki bu kadar düşündüren sizi anlayamadım

peki tekmi yoksa annemle falanmı gitsem ?? ya ne biliyim ben herşeyimi detayıyla düşünürümde uygunmu bilemed :17:im :S

Back
X