Ne yapmalıyım :(

Oktyamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
28
0
36
İstanbul
Merhaba hemcinslerım :16:
Ben daha çiçeği burnunda yeni üyeyim biraz baktımda yardımlarınızla halledilebilmiş birçok olay var. Benmde sizin fikirlerinize bir nevi yardımlarınza ihtiyacım var :77:
Sevgilimlee aramız çok iyiydi bir kaç ay öncesine kadar :59: O aslında her konuda mükemmel bir insan ailem biliyor arkadaşlarım hatta beni tanıyan herkez onuda tanıyor dıyebılırım sıze. 2. senemız temmuz ayında yenı bıttı. Ama dediğim gibi son bir kaç aydır ona ıstemeden çok kötü davranıyorum o okadar anlayıslı o kadar tatlı ki herşeye rağmen hep sağ duyulu. Haklıda olsa o ben haksız çıkartyorum onu yalanlar söyleyıp tartısma cıkartıyorum.Artık öyle bir yalan söylüyorum ki kendım bıle ınanıp cıddıye alıyorum sonra ayrılalım dıye ısrar edıyorum o ayrılmak ıstemıyor benı bırakmıyor dıye bunu sorun halıne getırıyorm hıc hak etmediği halde ona bır suru hakaret edıyorum. Hatta demediğim hiç ama hiç birşey kalmadı da diyebılırım. Bunları ıstemeden yapıyrum yaptıktan sonra pişman olacağımıda bılıyorum üzüleceğimide ama kendıme engel olamıyorum.Sizden istediğim bunu benden baska yasayan varmı yada sızce neden böyle oluyor yeterı kadar sevmıyor muyum. Ne yapmalıyım :59: Etrafımdakı herkez durumunfarkında öyle ki annem bile bazen ona cok haksızlık ettğimi söylüyorr. Onun bana yaptığı fedakarlıkları hıc kımse yapamazdı anlatılcak gıbı değil 4-4lük bir insan

ilginçmiş yani rahatlık mı batıyo acaba;) bence sen bı psıkologa görunmelisin.ya da aşkın bitmiş sadece onun mükemmel oldugunu düşündugun ıcın onu bırakamıyor olabılırsın genelde öyle olur etraftakı ınsanlar övdukce sen bırakamazsın.......

bilemedimki canım :97: ama bu söylediğin durumu bende yaşadım sebep yokken olur olmadık şeylerden kavga çıkarıyorum eskileri önüne çıkarıyorum onun haklı ve suçsuz olduğunu bile bile nedenini bilmiyorum :59:

cnım bu dediğin monotonluktan kaynaklanıyo. artık 2. yılınıza girmişsiniz ve ilişki rayına oturunca o ilk heyecanlar kalmıyo malesef :93:
bide biz kadınlar karsımızdaki ilgilenmeyince sayıp sövüyoruz ilgilenince sıkılıyoruz bu böyle malesef :27:
arada kavga istiyoruz ayrı kalıp özlemek istiyoruzz.. kaşınıyoruz galiba biraz :D arada böyle şeyler olabilir ama bigün isyan edip gidebilir çok üzülürsün. sana tavsiyem canım elindekinin kıymetini bil.

..................................

Son düzenleme:
ayy canım anlattığın şeylerin tıpatıp aynısını bende yapıyorum niye bilmiyorum kendime engel olamıyorum kıyamam oda üzülüyo ama hep yanımda

sanırım arkadaşın dediği gibi biz kızlar ne ilgisizliğe gelebiliyoruz ne de çok ilgileye :52:

Sevdiğin insanı havaya atıp tutacaksın atıp tutacaksın,arada bi bırakacaksın ki düşsün,aklı başına gelsn :1:

Sen niye böyle davranıyorsun yazık deil mi çocuğa :1: Eğer ayrılmak istiosan uygun bi dille anlat. Ama pişman olursun kesin diyeyim. :23: Belki sevgilinin sana göstermiş olduğu ilgiden sıkılmış olabilirsin. Seni hiç kıskanmıo olabilir. Kıskanmasnı isteyebilrsin. Çok romantiktir bıkmışsındır. Keşke bnmde sevgilim bu kadar anlayışlı olsaa :36: :36:

kaşınıyorsunuz bence.
birgün patlak verir bırakır gider. sonrada buraya ben ne yaptım diye konu açarsın.
kendine dur demek bu kadar zor mu ?
karşındakide insan.

Back
X