ne yapmalıyım????

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.434
3.149
373
merhaba hanımlar
nişanlımın benimle her an olması,herşeyi birlikte yapıyor olmamız ilk bakışta güzel gibi ama,şöyle bir sorun yaratıyor.ben tek başıma yada kız arkadaşlarımla bir paylaşımda bulunamıyorum.gidip alışveriş yapacak olsam(,ben eskıden hep yalnız alısverıse cıkardım)bende geleyım fikir veririm,yada kız arkadaslarımla cıkmak istesem ama bız evlenıcez bırlıkte zaman gecirmemız daha mantıklı deglmi,yada işte ne bilim her konuda her an bir cevapla benı bırakmaması bazen bunaltıyor.kendıme ait hiçbirşeyim kalmamış gibi hissediyorum.her bayan başka bir bayana ıhtıyac duyar bence,ama bi erkekle nereye kadar sohbet edilebilirki??
ilgisizlik en çok şikayet edilen konulardan biriyken ben yalnız kalamamaktan şikayetçiyim.
birlikte zaman geçirmekten keyıf alıyorum gezmekten alısverıs yapmaktan ama bazende kendımle kalmak istedigim oluyor ama ımkansız..kısacası hayatıma aldıgım günden beri ya onunla bişey yapıcam,yada bişey yapmıycam..
evlenme me 5 ay kalmışken düşünüyorum bu böyle devam ederken ileride evlılıgım sıkıntılı olurmu??

bence evliliğin için sıkıntı olmaz çünkü evlendiğin zaman eski kız arkadaşlarınla zaten pek bi bağın kalmaz benm çevremdekiler böyle cnm daha iyi olur hatta ama kendin için bişiler yapacağın zaman çok ısrar etmemekle beraber birazcık inatçı ol derim belki senin bu düşüncelerini hiç bilmiyorsur ondan böyle davranıyordur .:)

canım erkekler genelde böyle kısıtlamayı çok yaparlar fakat seninki baya abartmış sanırım:26: bence karşına al ve güzelce konuş bu konudan duyduğun rahatsızlığı onu yumuşak bir dille ifade et ve seni anlamasını talep et ondan bence bu konuşma onun düşünmesini ve kendisine bu konuda çeki düzen vermesini sağlayacaktır emin ol

bak bu konuda sana katılıyorum. nefes bile aldırmıyo bagzı erkekler tamam onlarla gezmek güzel ama özel alacagın şeylerde oluyo çarşıdan her an her dk burnumuzun dibinde olmamalılar. valla oturup konuşsanda anlamaz çünkü bitanede benim başımda var böle biri

bilmez olurmu biz ilk çıkmaya basladıgımızda ben eskı alışkanlıkllarımı devam ettırmek ıstedım arkadaslarımla yıne görüşmek ıstedım.ama engelledı,çok kavga ettık bu konularda.ben biraz duruldum.hem işin ciddiyete binişinden dolayı söz nişan aileler vs.. hemde peşinden ayrılmayana her istedıgını alan senı heryere götüren bi adam var yanında daha ne istiyosun diyen çevremden dolayı..
senın dedigini çok kişiden duydum evlenınce arkadas mı kalır zaten yol arkadasın o olacak sen onla gecınmeye bak bosver arkadası falan dıye ama işte benım için bu geçiş cok zor oldu,cok sosyalken birden bitti hepsi

sende doğru diyosun ama ne yapmak gerek zor bir durum canım benim bilgilerim bu kadar

kesınlıkle cok konuştum artık gereksiz

haftasonu arkadasımla kahvaltıya gıdeyım dıyorum benle nıye gıtmıyosun diyo.böyle bazen gıcık oluyorum
güven problemınmı var dıyorum asla ben sana guvenıyorum ama yanında olmak ıstıyorum bensız nasıl keyıf alıyosun sen bişey yapmaktan diye kavga cıkarıyo.
ben bir haftasonumda bile böyle bı taleple gelmezken ailemm ve sen dışında kımseye bukadar deger vermezken nedır senın bu sosyalleşme çaban diyo..
ve benı susturmak adına söyledıgı en can alıcı cümlesi: ben kendi yapmadıgım hiçbirşeyi senden beklemıyorum..
sana cıkma diyosam bende cıkmıyorum
sana yapma dıyosam bende yapmıyorum.
buyur burdan yakk durumu yani:44::44::44:

canım bii kere onu alışverişe götür ve öldürene kadar ayakta tut, bir daha gelmez heralde :)))))))
şaka bir yana, benim erkek arkadaşım da seninkinin tam tersi. elinde olsa her şeyi arkadaşlarımla yapmamı ister :))
bence biraz da yaşamadığımız şeylerin özlemini çekiyoruz ama bence bu durum daçok sağlıklı değil. herkesin kendine ayırdığı bir zaman dilimi olmalı mutlaka.
onun arkadaşları yok mu beraber vakit geçirdiği, maça gitttiği filan?

bu konuda haklısın canım.

insanın her ne kadar sevgilisinin ya da nişanlısının görüşüne ihtiyacı olsa da bir kız arkadaş dertleşmesi, fikri farklı oluyor, insan rahatlıyor.

benimki de aynı böyleydi, neyseki işleri başında aşkın. bir iki kız arkadaşım var onları da tanıyor zaten neyse ki görüşünce sorun olmuyor ama her görüşmenin sonuna mutlaka katılır eksik kalmaz

yok canım nerdeeeee???
onun arkadas mantıgı iş arkadaşlığıyla kısıtlı,iş bittimi arkadaslık biter öyle haftasonu falan görüşmez.
kardeşim ve kuzenım arkadasım benım baskasına ıhtıyacım yok dıyo.
dogal olarak banada bunu dayatıyo.sende kuzenınle çık kardeşinle çık bişeymi diyorum ben diyo.
adam her türlü savunmasını hazırlamış ve ne desem ters köşe oluyorum:)
aslında komık bi durum napalım bunada alışıcaz

seninki yine iyi sonuna katılıyomuş bizimki baştan beri yanımızda oluyo.içi rahat etsın dıye tanıştırdım.şimdi diyokı artık benı tanıyolar benden rahatsz olmazlar bende gelcem:))
neysekı arkadaslarım onu sevıyo kafa dengı buldukları için rahatsz olmuyolar ama ya sen gelme bugun bız görüşelım desem hemen dişlerını gösterıyo.
aglıyımmı güleyımmı bellı degil

bu kadar içli dışlı olmak iyi değil bence. arada her zaman biraz mesafe olmalı ki ilişki monotonlaşmaşsın, heyecan olsun. bu şekilde herşeyi beraber yaparsanız hem siz bunalırsınız hem de nişanlınız size gereğinden fazla bağımlı hale gelir.

çiftler evlendikten sonra bile kendi özel ilgilerine hayatına zaman ayırmalı ki kimliğini korusun, ilişkide kaybolmuş gibi hissetmesin.bu yüzden hem siz kendi özel hayatınıza zaman ayırın, hem nişanlınızın da böyle yapması için araya mesafe koyun. daha şimdiden böyle yapışık bir hayat sürerseniz ilerde daha fazla bunalırsınız. bu yüzden onu da kendi arkadaşları hobileri gibi şeylere zaman ayırması için teşvik edin.

çok güzel ve mantıklı yazmışsınız ama bunun için öncelıkle onu sosyalleştirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…