Ne yapmalıyım?

limonluseker

. . .
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
661
389
323
Ankara
az önce erkek arkadaşımın facebook hesabına girdim nerden estiyse engellediği kişilere bakayım dedim bi kaç tane kızı engellemiş kim olduklarına dair de hiç bir fikrim yok sadece biri bundan 3 yada 4 ay önce msj atmıştı sevgilim de benim hayatımda biri var falan diye kızı terslemiş engellemişti ama diğerleri kim aklıma çok takıldı bu arada biz 10aydır birlikteyiz yani yaklaşık 1 yıldır ve 15tatilde de beni istemeye gelicekler onun facesinin şifresi bende en başından beri var ve ben bütün msjlarını sürekli kontrol ediyorum hiç o kızların msjına denk gelmedim sorupta huzurumuzu kaçırmak istemiyorum ama meraktanda içim içimi yiyo napıcam ben şimdi kızlar ne yapmam lazım... :26:

engellediğine göre bence problem yok kafana takıp boşuna sorun çıkarma derim belki diğeri gibi onları da tersleyip engellemiştir eğer bunu ona sorarsan kendisine güvenmediğini düşünebilir boşuna aranızı bozma bence

şifreyı bılıyosun aradada bakıyosun sonucta sifreyı değiştir ve sana solemezse o zaman sor bunları sımdı değil ama seenı sevıyokı sıfresını falan vermıs yanı aldırma ben eşimin msn sınden o kadar cok kız sıldım kı ilk cıkmaya basladığımızda vermıstı sıfreyı bende hepsini silmiştim :)tabı o da benım tum arkadaslarımı karsılıklıydı yanı

Huzurunuzu kaçıracak birileri olsalar bile, erkek arkadaşınız engellemiş zaten.
Önlemin almış, bence de gerek yok kafa yormaya..

teşekkürler kızlar yorumlarınız için sormadım sormıycamda durduk yere ne huzurumuz kaçsın ne de o kızlar aklına gelsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…