off yine hayatım karıştı bir süre dingin geçen hayatım yine allak bullak .daha önceki konularımı okuyanlar bilir benim bir sevgilim vardı gel git bir ilşki yaşadık ilşki denilirse tabi.neyse bitirdim vs .yeni biriyle başladım yani şu an flört aşamasındayız bir iki çıktık daha ilerlemedi birşeyler .eskisi aradı demin açmadım hiç açmasam mı sizce ne yapsam? kafam karıştı .
yok canım aramadı bozuldu galiba.amann salladım zaten ama çok çektirmişti bana .epey üzülmüştüm gerçi teli açıp başkasıyla birlikteyim demeyi isterdim .ne biçim olurdu ama .
açmam zaten başka birinle birlikteyim ve asla dönmeyi düşünmüyorum ona .çok çektirmişti bana piskolojimi güvenimi kırdı ya adam .ilk defa ciddi birini sevdim hayatta .oda bana neler yapmıştı.
ya şöle hoşlanıyorum aşık değilim ama belkide diğerinden çok çektiğim içindir erkeklere genel bir sinir olmuş dururum var .diğeride zaten aradı açmadım eskiden olsa ooo bir kere çaldırsa hemen yapışırdım tele .artık ondan da soğumuşum .insan acı çektikçe acı çektirmeyi öğreniyor demek ki.
ya şöle hoşlanıyorum aşık değilim ama belkide diğerinden çok çektiğim içindir erkeklere genel bir sinir olmuş dururum var .diğeride zaten aradı açmadım eskiden olsa ooo bir kere çaldırsa hemen yapışırdım tele .artık ondan da soğumuşum .insan acı çektikçe acı çektirmeyi öğreniyor demek ki.
kalbinin atmadığı kimseye yaklaşma derim ben o hatayı yaptım eskiyi daha çok özlüyor insan. diğerinden soğuduysan ne ala çok sevindim senin adına açma telefonlarını çok ısrar ederse açıp ruhsuz bir şekilde konuş. dediğim gibi bir ilişkinin bütün etkilerini üzerinden atmadan yenisine başlama
kalbinin atmadığı kimseye yaklaşma derim ben o hatayı yaptım eskiyi daha çok özlüyor insan. diğerinden soğuduysan ne ala çok sevindim senin adına açma telefonlarını çok ısrar ederse açıp ruhsuz bir şekilde konuş. dediğim gibi bir ilişkinin bütün etkilerini üzerinden atmadan yenisine başlama
billiyorum ama öylede yalnız olunca insan bunalıma düşüyor .hoşlanıyorum ama aşk yok yani öle aşırı bitse üzülmem öle .diğeri gelse barışalım herşeye başlayalım dese yine gitmem eskisi gibi olmaz artık öle deli gibi saf aşık değilim .çok kırgınım zaten çok haksızlığa uğradım .ilk sevgilimdi ondan hep özel biri olarak gördüm onu .oda buna güvendi beni bırakıp başkasını sevemez gibilerinden .ama öle nefret ettim ki kendisinden bunu bilmiyor .zamana bıraktım valla ne desek boş .kısmet işleri bunlar.