merhaba kızlar...buraya yazsammı yazmasammı bilemedim ama bi kaç gündür çok bunaldım umarım yardımcı olursunuz.benim sorunum eşimle ilgili.4 aylık bebeğim var.doğumuma 2 ay falan kala aşırı derecede kilo aldım.doğumdan sonrada pek veremedim veremiyorum.ve kendimi iyice saldım bakmıyorum kendime ama fırsat bulamıyorum.gündüzleri bebeğim pek uyumuyor.10-20 dakikada bir uyanıyor.kayınvalidemlerle beraber oturuyorum geçici bir süre için.onada bırakmak istemiyorum rahatsız olduğu için.asıl mesele eşim bana karşı çok değişti.ne güzel bir söz(öncedende pek söylemezdi)ne sarılıyor.bazen ağır laflar konuşuyor mesela telefonuna bir program yüklemiş resmini yükleyince yaşlandıırıyor ay diyor ne çirkin oldun bak yaşlanınca senin ağzında kokar gibi şeyler söylüyor belki şaka yapıyor ama ben kırılıyorum.geçenlerde onu denemek için saçlarımı boyatayımmı diye sordum oda sen bilirsin dedi bende sence sensöyle dedim oda boyatsanda olur boyatmasanda olur dedi.bende şakayla yani sen aynısın ilgimi saçını boyatsanda çekemezsin demek istiyosun yani dedim oda gülerek sen söledin işte benim dememe gerek kalmadı dedi.ben akşamları biraaz erken yatıyorum yani odamıza geliyorum uyumasamda bebeğimin yanında uzanıyorum o çok sonra geliyor odun gibi yanıma sırtını dönüp yatıyor.hiç konuşmuyor bile.bilmiyorum karamsarlıkmı yapıyorm yoksa her doğum yapan kadının başına geliyormu bunlar merak ediyorum ama çok üzülüyorum.bu seferaklıma başka başka şeyler geliyor.zaten evliliğim çokta güzel geçmiyor ilk evlendiğim zamandan beri.güzel zamanlarım oldu tabi ama kötü zamanlarda fazlaydı eşimin sayesinde.(alkol yüzünden ama şimdi bitti)geçenlerde sen artık beni sevmiyosun herhalde dedim oda sen ne biçim konuşuyosun insan kocasıyla böylemi konuşur dedi.ne yapmam lazım benim düşüncelerinizi paylaşıp yardım edermisiniz teşekkür ederim
Canım , senin kilo alman seven erkek için sorun olmaz; hatta kilolu kadınları erkekler daha çok severler, daha seksi bulurlar.
Belki işle ilgili yada başka sorunları olabilir. biraz zamana bırak ve bakımlı ol