Ne yapmalıyım?

bellaswan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
62
0
96
Diğer
Bir kaç aydır okuldan bir çocukla görüşüyordum. Neredeyse her gün mesajlaşıyorduk bir kaç kere de buluştuk. Sonra birden soğuk davranmaya başladı ve uzun bir süre konuşmadık. Benimle ilgilenmediğini düşünüp kafamda bitirdim derken hiçbir şey olmamış gibi mesaj attı. Bu sefer ben biraz soğuk davrandım bir kaç kere daha konuştuktan sonra gene konuşmayı kestik. Düşünmemeye çalışıyorum okulda görmemek için elimden geleni yapıyorum ama geçen gün bana bakarken yakaladım. Madem ilgilenmiyor niye bakıyor? Ne yapmalıyım?

Canım belli ki içinde daha depreşmemiş duyguların yol yakınken onu hiç tanımamış gibi farzet önüne bak çünkü sağlam birisi değil anladığım kadarıyla.

Önceleri çok üzülüyordum şimdi o kadar kafaya takmamaya çalışıyorum. Ama bana bakarken yakalayınca moralim bozuldu gene... Sağlam birisi değil derken?

Sanmıyorum hep mesaj atıyordum hatta genelde ilk mesaj atan ben oluyordum.

Yani sıcak davranıp sonradan uzaklaşınca benim gözümde her kıza mavi boncuk dağıtan bir tip canlandı ama bunu saman altından su yürüterek yapıyor, tabi sen tanıyorsundur belki de hiç böyle birisi değildir efendidir, o zaman da hislerinden emin değildir, seni umutlandırmak istemiyordur, bakması falan da hisleri var ama adını koyamamıştır daha kendisi bile.

söylediklerimle seni üzmek istemem ama belli ki başlarda seninle ilgileniyormuş ama öyle çok fazla da değil sonra belli ki ilgisi başka birine kaymış onunla da bir şeyler olmayınca yani yalnız kalınca yine sana dönmüş mesajlarla bakmış ki sen soğuk davranıyorsun çok da umrunda olmadığından olmaz bu iş deyip vazgeçmiş yine senden.. ben nerden mi biliyorum sadece tahmin.. inşallah yanılıyorumdur inşallah o da senden hoşlanıyordur aranızda güzel bir şeyler başlar ama hiç sanmıyorum..

Haklısınız dediğiniz gibi olabilir belki... Baktığı için umutlanmamalıyım di mi?

Back
X