Allah ım beterin beteri de varmış . benim kaynana da yanlarına gidince kapıyı açar kafamıza dikilirdi kalkın bilmem ne diie. görümcenin düğünü olacak sabah çocukları 100 kere gönderiyor odaya kalkın diye daha 2 aylık evliydik onda. abisi de sen ne karışıyorsun ne yapacaksın adem le serabı bırak yatsınlar yeni evli onlar daha işin mi var demiş öyle susmuş. herkesin içinde söylenip durmuş kalkmıyorlar gelmiyorlar diye o da ağzını kapatmış. bi gün gene girdi odaya sokuldum eşime kalkmam dedim. geldi başımıza adem serap kalkın yemek hazır bilmem ne eşim konuşuyor bana sesleniyor serap kalk kızım diye ses vermiyorum bende . gerçekten uyuyor mu yalandan mı sokuluyor sana diyor eşime , eşimde gece geç yattı dedi. eşimi de uzun zaman görmemiştim o gece gelmişti sevincinden mi yatamadı diyor. neyse çıktı odadan eşime bi daha bu odaya girerse yorganı çekecem üzerime tamam anne sen çık giyinip geliyoruz diyecem dedim . antep ağzıyla arvat gudurdun mu dedi bana eşim valla yaparım dedim ciddi bi şekilde. neyse kaynanam eşim ben oturuyoz eşim bi daha kapıyı çalmadan girerseniz bozuşuruz dedi giren olmadı bi daha . bekar görümcem bile giriyordu eşimde azarladı bi defa çık dışarı biz yatacaz diye .
hepsini Allah a havale ediyorum . rabbim görüyor bize yaptıklarını