• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım :(

16nefes

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
94
0
16
Bursa
29 günlük bi kızım war geceleri çok huysuz ağlıyo hep eşimde yanımda yatmıyo kaynanamla yaşıyruz kaynanam kalıyo yanımda gecen gece ilk defa yanımda yattı gece saat 5 gibi kaynanm girdi odaya eşime sarılmış uyuyodum pat diye girdi odaya eşimde kaynanm gelince çıktı odadan öbür odada yattı bende kaynanama anne burası yatak odası kapıya wurmadan girilmemeli dedim eşimde çok kızdı bunu sölyleme o sabah bi çıktı ewden işe gtti ertesi gün iş çıkısı gldi aradııgımda da kafayı yedim artık gelmicem ewe falan dedi ama geldi şimdide çok soğuk dawranıyoruz birbirimize ne oldu anlamadm bnmde durumum ii deil psikolojim çok bozuldu :(

kaynananin yaptigi buyuk bi dusuncesizlikte ben kocana takildim onun baska bi derdi var galiba

29 günlük bi kızım war geceleri çok huysuz ağlıyo hep eşimde yanımda yatmıyo kaynanamla yaşıyruz kaynanam kalıyo yanımda gecen gece ilk defa yanımda yattı gece saat 5 gibi kaynanm girdi odaya eşime sarılmış uyuyodum pat diye girdi odaya eşimde kaynanm gelince çıktı odadan öbür odada yattı bende kaynanama anne burası yatak odası kapıya wurmadan girilmemeli dedim eşimde çok kızdı bunu sölyleme o sabah bi çıktı ewden işe gtti ertesi gün iş çıkısı gldi aradııgımda da kafayı yedim artık gelmicem ewe falan dedi ama geldi şimdide çok soğuk dawranıyoruz birbirimize ne oldu anlamadm bnmde durumum ii deil psikolojim çok bozuldu :(

Haydaa bu eşler de bir alem yani,sanki lohusa olan onlar ya.Siz gayet doğru söylemişsiniz,öyle pat diye girilir mi,destur yani.Yeni doğum yapmış olsanız da ayıp yani,orası sizin mahreminiz.
Boşverin takmayın kocanızı heee deyin geçin,haklı olan sizsiniz sonuçta alınacak birşey yok yani.Kendine bahaneler üretmesin derdi neyse açık açık söylesin.Bu kafayı yiyip te bir gün eve gelmeyecek kadar büyük bir mesele değil yani.

ya biraz borcumuz war 6 milyar kadar onu ödemekte zorlanıyo çocuk oluncada ihtiyaçları oluyo yetişemiom die üzülüp duruyo onuda anlıyorum ama hiç destek olmuyo bana benmde destege ihtiyacım war gece çocuk ağlayınca hemen gidiyo öteki odaya hiç kalkıp nie ağlıo demiyo kaynanamda uyucak tabi işe gidio deyip duruyo daha fazla canım sıkılıyo gecen gece ewe gelmedi diye baya üzüldüm kaynnam gelmesin napcan sen kocanı diyo nefes alsın biraz rahat bırak onunda canı war dedi bende patladım benmde canım war ben de insan ewladıyım dedim.ama haklı deilmiyim baba olmak sadece bezini ıslak mendili alıp ewe getirmek deildir yardımcı olmalı arada ilgilenmeli kızımla karşıdan herkez sewer bebğiaz önce aradım geç gelcem dedi bende bu bebğin şu an sadece annesine babasına ihtiyacı war ananeye babanneye deil dedim çok kötü canımı sıkmaya başladı

doğumdan öncede pat diye giriyolardı hatta kayınpederimde giriyodu ama sesimi çıkartmıyodum artık loğusalıktan mıdır nedir anımı sıkan ne warsa dile getiriyorum bide kaynanam kızımı ne zaman kucagıma alsam wer bana çocugu diyo dilediğim gibi vakit geçiremiyorum ben kızımla konuşuyorum hemen atlıyo o konuşmaya başlıyo ağladıgı zamn sanki ben aglatıyomuşum gibi muamele yapıyo hemen alıyo kucgımdan çocugu :(
çok zorlanıyorum kaynanamla çocuk bakmakta kendi istediğimi giydiremiom hep müdahaele edio:(

Bir an evvel o evden kurtulmanı dilerim...

Ha bir de keşke borç bitmeden çocuk yapmasaydınız.. Eşin de baskı altında hissediyor sanırım.. Davranışları filan tuhaf geldi bana.

aslında düzenli ödüyoduk ama çok sıkıntı yaratmıyodu normalde ben öderdim gidip borçları ama erken doğum riski olunca son 3 ay ben gidemedim ödemeye eşimde işinden dolayı gidemiyodu bi arkadaşına weriomuş ödesin die o ödememiş parayı yemiş şimdi aldıgı maaşta gecikmiş borçlara gidiyo çocugunda ihtiyaçları war zorlanıyo bugn ağladı resmen içim gtti . bakamıom size diye bende ağlamasın diye kızımı werdim kucgına öle sakinleşti

yanında niye yatmıyor ya, anlam veremiyorum doğurduktan sonra karısı olmaktan vaz mı geçiyosun:44:
ne kaynanan ne sen suçlusun, suçlu eşin:47: seni yalnız bırakmaya ne hakkı var, kaynanan da at koşturuyo işte evde ohh vallaaaa

yanında niye yatmıyor ya, anlam veremiyorum doğurduktan sonra karısı olmaktan vaz mı geçiyosun:44:
ne kaynanan ne sen suçlusun, suçlu eşin:47: seni yalnız bırakmaya ne hakkı var, kaynanan da at koşturuyo işte evde ohh vallaaaa

ya eşim yanımda yatmak isteyince kaynanamla kayın peder,m olmaz öle uykusu z kalcan deyip duruyolar eşimde onlardan yüz bluyo yanlız olsak böle olmucak oda bunun farkında ama taşınmak için şu an gücümüz yok :(

ya eşim yanımda yatmak isteyince kaynanamla kayın peder,m olmaz öle uykusu z kalcan deyip duruyolar eşimde onlardan yüz bluyo yanlız olsak böle olmucak oda bunun farkında ama taşınmak için şu an gücümüz yok :(

eşine resti çek o zaman.. ya yanında yatsın ya da sen kalk oturma odasında yat..
böyle evlilik olmaz, heleki, doğumdan sonra ayrı bi dikkat etmen lazımken evliliğine...
yanımda yatmazsan ben de kalkar salonda yatarım de.. bu ne ya kayınpederin ne karışıyor arkadaş ayıpppp

öle bir kaynanayla kayınpeder sahibim ki hamile kalmadan bazen film falan izlerdik geç yatardık ertesi gün bana bağırırlardı akşam niye geç yattınız uykusunu alamıo oğlum diolardı çok fenalar bi başbşa kalamıoz çok karışıolar

öle bir kaynanayla kayınpeder sahibim ki hamile kalmadan bazen film falan izlerdik geç yatardık ertesi gün bana bağırırlardı akşam niye geç yattınız uykusunu alamıo oğlum diolardı çok fenalar bi başbşa kalamıoz çok karışıolar

böyle bi evde bi de çocuğun var şu an. derdin birken bin oldu, ne diyeyim, ayrı bi eve çıkana katlanıcaksın..
ama kendini ezdirme bence, odana çatkapı kendi annenin bile grmeye hakkı yokken kayınpederin giriyor.. buna bi çözüm bul..

Canım bence baştan uyarmalıydın kayınvalideni odaya bu şekilde girmeyin diye. Alışmış iyice baksana.
Bana çok garip geldi, ne demek uykusuz kalcan diyip oğullarını başka odaya yollamak yahu olur mu öyle şey.
Gerekirse uykusuz kalıcak tabi ikinizin çocuğu o

Yuh yani ne rahat kayınpederin varmış,olacak şey mi ya.Yetişkin çocuklarınızın odasına bile girerken kapıyı vurmak gerekirken sizin odanıza girmek neyin kafası yaa yuh yani .Valla bu kayınvalidelere de pes yani,amma kıymetli evlatları varmış,kafasını dinlesin miş,iyi valla sanki bu çocuk sadece size ait.
Madem eşiniz bunalmış fazla üstüne gitmeyin o zaman,ama sakin bir anında da konuşun artık sizin ayrı bir aile olduğunuzu idrak edip ona göre davransın.yazık size de

Kayınpederin çat kapı yatak odasına girdiğini de ilk defa duyuyorum
Destur be adam.
Hiç mi edep yok bunlarda.
Eşinde hata sen, ilk yaptıklarında ne oluyor demeliydi ama
Eşiniz ipleri vermiş ellerine.
Borç meselesi yüÜnden eşiniz bunalımda olabilir.
Bebk olduğunda erkekler önce sorumluluklarının arttığını düşünürler.
Bu devirde paranızı arkadaşınıza emanet etmeseydiniz keşke.
Resmen dolandırılmışsınız.
Birbirinize destek olmaya çalışın.
Şimdiden bebeği kv ye kaptırırsanız ne istediğiniz gibi yetiştirebili , nede terbiye veremezsizniz.
Herkes yerini bilsin.
Bir çocuğun bir annesi olur.

Son düzenleme:
Allah ım beterin beteri de varmış . benim kaynana da yanlarına gidince kapıyı açar kafamıza dikilirdi kalkın bilmem ne diie. görümcenin düğünü olacak sabah çocukları 100 kere gönderiyor odaya kalkın diye daha 2 aylık evliydik onda. abisi de sen ne karışıyorsun ne yapacaksın adem le serabı bırak yatsınlar yeni evli onlar daha işin mi var demiş öyle susmuş. herkesin içinde söylenip durmuş kalkmıyorlar gelmiyorlar diye o da ağzını kapatmış. bi gün gene girdi odaya sokuldum eşime kalkmam dedim. geldi başımıza adem serap kalkın yemek hazır bilmem ne eşim konuşuyor bana sesleniyor serap kalk kızım diye ses vermiyorum bende . gerçekten uyuyor mu yalandan mı sokuluyor sana diyor eşime , eşimde gece geç yattı dedi. eşimi de uzun zaman görmemiştim o gece gelmişti sevincinden mi yatamadı diyor. neyse çıktı odadan eşime bi daha bu odaya girerse yorganı çekecem üzerime tamam anne sen çık giyinip geliyoruz diyecem dedim . antep ağzıyla arvat gudurdun mu dedi bana eşim valla yaparım dedim ciddi bi şekilde. neyse kaynanam eşim ben oturuyoz eşim bi daha kapıyı çalmadan girerseniz bozuşuruz dedi giren olmadı bi daha . bekar görümcem bile giriyordu eşimde azarladı bi defa çık dışarı biz yatacaz diye .
hepsini Allah a havale ediyorum . rabbim görüyor bize yaptıklarını

Son düzenleme:
bu duruma yapacak bişiyin malesef yok kardeşim baksana eşine destek olacağına azarlamış eve de gelmemiş eşin onların yanında böyle yaparsa onlarda herşeyi yapar tabii ki de oğullarını koruyacaklar . Allah sana sabırlar versin canım benim durumun çok zor ben sene de 1 ay ya gidiyom ya gitmiyom çıldırıyom senin her zaman başındalar . Allah a havale et bebeğini de verme. ne hakla karışıyor yaşın kaç senin eşin kaç yaşında

Çok sinirlendim. Kapına anahtar al.. Olmadı yaz geliyor dantelli mini gecelikle yat, üstünü de örtme.. Girip seni öyle görünce kendileri utansınlar..

Ama öncelikle eşini seninle yatmaya ikna et. Olmaz öyle ayrı gayrı.

şu siteye üye olana kadar böyle dengesiz insanlarla sadece ben muhattab oluyorum sanıyordum. gülsem mi ağlasam mı bilemedim şimdi. ben halime şükredeyim en azından dairenin kapısı ayrı.

kayınvalidemden öyle nefret ettim ki elimde karışamadığı bir çocuk kaldığı için beş sene bekledim çocuk yapmadım. tam da bunları yaşayacaktım. şimdi çocuk için uğraşıyoruz değişen bir şey yok yine alt katımızda yaşıyor ama artık ben de değiştim eşim de değişti.

eşin seni anlamadıkça o dur demedikçe maalesef durmayacaklar. eşinin de sıkıntısı var şimdi biraz toparlansın sonra eşinle konuşursun bence. ama odanıza izinsiz girmeleri konusu ayrı bişi. bu konuyu konuşmalısın nasıl dayandın bunca zaman.

Allah ım beterin beteri de varmış . benim kaynana da yanlarına gidince kapıyı açar kafamıza dikilirdi kalkın bilmem ne diie. görümcenin düğünü olacak sabah çocukları 100 kere gönderiyor odaya kalkın diye daha 2 aylık evliydik onda. abisi de sen ne karışıyorsun ne yapacaksın adem le serabı bırak yatsınlar yeni evli onlar daha işin mi var demiş öyle susmuş. herkesin içinde söylenip durmuş kalkmıyorlar gelmiyorlar diye o da ağzını kapatmış. bi gün gene girdi odaya sokuldum eşime kalkmam dedim. geldi başımıza adem serap kalkın yemek hazır bilmem ne eşim konuşuyor bana sesleniyor serap kalk kızım diye ses vermiyorum bende . gerçekten uyuyor mu yalandan mı sokuluyor sana diyor eşime , eşimde gece geç yattı dedi. eşimi de uzun zaman görmemiştim o gece gelmişti sevincinden mi yatamadı diyor. neyse çıktı odadan eşime bi daha bu odaya girerse yorganı çekecem üzerime tamam anne sen çık giyinip geliyoruz diyecem dedim . antep ağzıyla arvat gudurdun mu dedi bana eşim valla yaparım dedim ciddi bi şekilde. neyse kaynanam eşim ben oturuyoz eşim bi daha kapıyı çalmadan girerseniz bozuşuruz dedi giren olmadı bi daha . bekar görümcem bile giriyordu eşimde azarladı bi defa çık dışarı biz yatacaz diye .
hepsini Allah a havale ediyorum . rabbim görüyor bize yaptıklarını

süper demişsin eşine, tebrik ederim. bence de bunun yolu bu. zaten eşin bişi demeseydi asla durmazlardı.

Back
X