• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım :(

bence eşin bunalımdaysa bir süre çok iyi davran, birtek senden fayda olduğunu anlasın, beraber yatalım sensiz uyuyamıyorum falan de, bebişide tek başına yapmadın herhalde biraz faydası olsun
ben oğlumu emzirip eşime verirdim o gazını çıkartır rahat rahat uyurdu
bir tek sende bu kadar rahat babası falan de, baba kız aşkı başkaymış falan de, size bağlansın, kapınıda kitle geceleri
kayınvalidenede bu kadar müdahele ettirme, ters konuşma daha beter sorunlar çıkarda
mesela biz ana kız uymlu olcaz böyle giyincez, anne kokusu istiyor kızım bizi rahat bırak babannesi falan e gülerek..
inşallah kısa zamanda kurtulursun o evdende

neden kapinizi kilitlemiyorsunuz ki ? madem böyle arsiz insanlarla kaliyorsunuz kapinizi kilitleyeceksiniz. en basit cözüm.

ya biraz borcumuz war 6 milyar kadar onu ödemekte zorlanıyo çocuk oluncada ihtiyaçları oluyo yetişemiom die üzülüp duruyo onuda anlıyorum ama hiç destek olmuyo bana benmde destege ihtiyacım war gece çocuk ağlayınca hemen gidiyo öteki odaya hiç kalkıp nie ağlıo demiyo kaynanamda uyucak tabi işe gidio deyip duruyo daha fazla canım sıkılıyo gecen gece ewe gelmedi diye baya üzüldüm kaynnam gelmesin napcan sen kocanı diyo nefes alsın biraz rahat bırak onunda canı war dedi bende patladım benmde canım war ben de insan ewladıyım dedim.ama haklı deilmiyim baba olmak sadece bezini ıslak mendili alıp ewe getirmek deildir yardımcı olmalı arada ilgilenmeli kızımla karşıdan herkez sewer bebğiaz önce aradım geç gelcem dedi bende bu bebğin şu an sadece annesine babasına ihtiyacı war ananeye babanneye deil dedim çok kötü canımı sıkmaya başladı

masraf mıııı??? eşiniz 29 günlük bebeğin masrafı olduğunumu sanıyor ilk günden böyle yaparsa oooo sizin çekeceğiniz var her geçen gün masraf ne demekmiş daha iyi anlar eşiniz
biraz büyüsün de...
ayrıca kv-kp in odaya pat diye dalması , kv nin lafları, vs.vs. hepsi eşinizin suçu kusura bakmayın.
eşiniz bir eş ve baba olduğunu anlamalı hadi babalığa alışamamış olabilir ama kp odaya pat diye dalacak ve bir erkek sessiz kalacak ilginç...

anlaşılan birlikte yaşıyorsunuz.büyüklerin dengesiz hareketleri varsa kapını kilitleyeceksin:34:

ayrıca yaşadığın sıkıntıların tek sebebi eşin.gece eve gelmeyip nereye gitmiş bu adam.nehakkı varmış böyle yapmaya:47:

öle bir kaynanayla kayınpeder sahibim ki hamile kalmadan bazen film falan izlerdik geç yatardık ertesi gün bana bağırırlardı akşam niye geç yattınız uykusunu alamıo oğlum diolardı çok fenalar bi başbşa kalamıoz çok karışıolar
oo. siz bu evde küçük çocuk gibi olmuşsunuz.
çlocuk gibi görüyorlar sizi. ne bu ya. esaret resmen.
çözüm bir tek. ayrı ev. vede uzak.

bikerekayınpederime söledim odaya girme diye burası bnm ewim kim karışır dedi eşimede bunu söledim çok sinirlendi babasıyla kawga etti evimiz warda taşınmaya gücümüz yok ki taşınsakta kaynnam o ewin 1 odasında biz kalcaz dio yine bırakmıcaklar eşimde çok kızıyo sabret yaza kadar gitcez diyo ama bu sefer onun zorlandıgını görünce ben acele etme biraz daha dayanalım diyorum.eşim kaynanama kızdı odaya girdi die ama hemen kıvırdı çocuk ağlıyo sandım ondan dedi bende aglasa ben yanındayım merak etme dedim hep ters konuşuyo bende eşime sölüyorum eşim soruncada kıvırıyo hemn ağlamaya başlıyo çok tuhaf biri ya dayanılcak gibi değiller

bikerekayınpederime söledim odaya girme diye burası bnm ewim kim karışır dedi eşimede bunu söledim çok sinirlendi babasıyla kawga etti evimiz warda taşınmaya gücümüz yok ki taşınsakta kaynnam o ewin 1 odasında biz kalcaz dio yine bırakmıcaklar eşimde çok kızıyo sabret yaza kadar gitcez diyo ama bu sefer onun zorlandıgını görünce ben acele etme biraz daha dayanalım diyorum.eşim kaynanama kızdı odaya girdi die ama hemen kıvırdı çocuk ağlıyo sandım ondan dedi bende aglasa ben yanındayım merak etme dedim hep ters konuşuyo bende eşime sölüyorum eşim soruncada kıvırıyo hemn ağlamaya başlıyo çok tuhaf biri ya dayanılcak gibi değiller

9 ay taşı, yesin içsin diye uğraş, uykusuz kal, aman okula gitsin, aman işe girsin diye uğraş, sonra evlendirince mutsuz olması için uğraş. nasıl bir mantıktır bu anlamıyorum. çıldırmış olmalılar.
sen demişsin girme diye, eşin kavga etmiş, gidicez demiş. en zor olan kısmı bu bence, erkeğin ailesini görüp kabul etmesi. umarım maddi sorunlarınızı aşarsınız da kurtulursunuz. arkadaşına yatırsın diye verdiği parayı alabildiniz mi.

bu odanın kilidi yokmu acaba merak ettim doğrusu
kilit yoksa bile kapının arkasına şifonyerini koy sandalye koy giremesinler
laftan sözden anlamıyorlar madem başka çare yok
tamam kocan belki sesten rahatsız oldu başka odaya gitti oda ayrı tuhaf zaten de
sen kaynananla neden yatıyorsun
pasif kalırsan daha çok şey çıkar başına
kayınpederin bile karışıyo beraber yatmanıza baksana
kocana resti çekmenin vakti zamanı gelmişte geçiyo bence

insanlar iyice kafayı yemiş, eşin tam bir oğlan çocuğu, çıkmasın anasının kollarından valla bazıları tam dayaklıkkk , anası ne ki oğluna ne terbiye versin

akşam konuştum yanımızda yattı ama sabah kaynanam yazık uykusuz çalışcak oğlum nie yanında yattı ki dedi gene sinirim bozuldu biz dört dörtlük olunca çekemio illa karıştırıyo ortalığı
mesela bn ewdeyken birlikte çay içelim derdik eşimle eşimi dışarı gönderirdi çık sen azcık kafa dinle die bi gün ben anneme gttim akşamda yemeğe kaldım ewe bi geldim kaynanam kek yapmış börek falan yapmış eşimle birlikte çay içiolar kadn benle ewli olmasına karşı ama oğluna katlancak başka birini daha bulamaz bu dünyada

Cnm nolursa olsun kocanla uyu bence, aksı taktırde gunun bırınde (hele hele lohusayken aman dıkkat!!!) kesın aldatılırsın...bırbırınızden soguyabılırsınız hem......k.v. anladığım kadarıyla cok kıskanç, k.p de k.v.nın avucunda, daha bunun gorumcesı, hacısı, bacısı da var....ve daha kotusu esın de senı tutmuyor, korumuyor, anasının safdaşı belli...dolayısıyla sen bu savaşta yalnızsın....işin cok zor; mlsf bızım ınsanımızın bazısı hem artnıyetlı hem zırcahıl....ben boylelerıne en kotu, basedılmesı en zor ınsan tıpı dıyorum...gordugum kadarıyla bu hayatta hep kaba kultur nezaketlı ve medenı kültüre ustun gelıp, onu puskurtuyor...mesela ben bu tarz ınsanların hakkından gelememenın bedelını boşanarak oduyorum...hayat acımasız ve zor ne yazıkkı; neyse ben onları kendı sılahlarıyla vur derım; once dusunce sıstematıklerını anlamaya calıs, hangı durumlarda nasıl davrandıklarını, değer yargılarını çözmeye ve gözlemeye calıs, karsı tarafa acık verıpde göze batmaya mahal vermemek ıcın fazla konuşma, mumkun olduğunca guleryuzlu ve ıyı bır dınleyıcı olmaya calıs...kocanı yanına çekmeye cabala, mumkun olduğunca ona sıkayet götürme, ne yazık kı erkekelrın cogunlugu annecı oluyor ve sıkayet eden kadını sorunlu goruyorlar , özetle; onunde 2 yol var bana gore;ya daha zayıf duruşun varsa alttan alacaksın veyahut biraz daha sağlam duruşluysan da oryantelle kıvırtarak uste çıkacaksın...yok 2 sını de beceremezsen evlılıgın bıtedebılır...acı tecrübeyle sabıt!!!:(((

kaynanan kıskanç art niyetli davranıyor anladık da eşin niye bu kadar tepkili çocuk gibi davranıyor anlamadım:19:sen kaynanana yerinde bir tepki vermişsin eşin neye kızıyor aynı evde olunca buna bezer sorunlar hep olacaktır umarım en kısa zamanda evini ayırırsın canım sana tavsiyem ne olursa olsun kocandan ayrı yatma :50:kaynana kayınpederin karışmasına izin verme kocanla aranıza soğukluk girmesin

arkadaşım bn öncelikle annene ve babana kızdım..keşke seni o eve gelin vermeselerdi evinizi kurana kadar bekletselerdi mesela..ah ahh şimdi sen hayır dıyemeyenlerdensen vede yüzün yumuşaksa kapıyı dahi kitleyemezsin.:44::44:ama azcık yırtık ol:30: sen şuanda lohusasın seni yanlız bırakmalarını iste odanda yanlız kalabilmelisin şuanda itirahat etmen lazım utanma ya gazın olabilir töbe yarabbim dikişin olabilir ne demek odaya dalmak gecede eşinle yatın bebek ağlarsa girme bundan sonra anne kendim halledebilrim de.mahremiyet die bişe vardır.şimdi bazı yerlerde hapisteki mahkumlara 3 ayda bir eşiyle görüşebilme izni verilicek.özel odalar yapıldı.24 saat kadın kocasıyla olabilicek..ve kapıda bekleyen gariyanlarada özel mahremiyet dersleri verilmiş.kapıyı açmaması gerektiğini falan..baksana öyle derslere sizinkileride yollamalı:4::4::4:

akşam konuştum yanımızda yattı ama sabah kaynanam yazık uykusuz çalışcak oğlum nie yanında yattı ki dedi gene sinirim bozuldu biz dört dörtlük olunca çekemio illa karıştırıyo ortalığı
mesela bn ewdeyken birlikte çay içelim derdik eşimle eşimi dışarı gönderirdi çık sen azcık kafa dinle die bi gün ben anneme gttim akşamda yemeğe kaldım ewe bi geldim kaynanam kek yapmış börek falan yapmış eşimle birlikte çay içiolar kadn benle ewli olmasına karşı ama oğluna katlancak başka birini daha bulamaz bu dünyada

Nasıl yani :26:

Nasıl yani :26:

şöle sölim eşim çok anneci ve annesinin bana yaptıklarını başka bi gelin ve eş asla katlanmaz bana yemek yaptırmıyo kadın yaptırsada o akşam o yemekten yemiyo ya tokum dio kaynanam yada cnm başka işi istedi onu yicem diyo .eşim benden yemek istiyo anne bu akşam yemeği ben yapcam hüseyin bi yemek istedi diom kaşla göz arasında eşimin istediği yemeği yapıo o bana fırsat wermio yani .ki bunlara katlancak ne gelin bulurlar ne de eş

arkadaşım bn öncelikle annene ve babana kızdım..keşke seni o eve gelin vermeselerdi evinizi kurana kadar bekletselerdi mesela..ah ahh şimdi sen hayır dıyemeyenlerdensen vede yüzün yumuşaksa kapıyı dahi kitleyemezsin.:44::44:ama azcık yırtık ol:30: sen şuanda lohusasın seni yanlız bırakmalarını iste odanda yanlız kalabilmelisin şuanda itirahat etmen lazım utanma ya gazın olabilir töbe yarabbim dikişin olabilir ne demek odaya dalmak gecede eşinle yatın bebek ağlarsa girme bundan sonra anne kendim halledebilrim de.mahremiyet die bişe vardır.şimdi bazı yerlerde hapisteki mahkumlara 3 ayda bir eşiyle görüşebilme izni verilicek.özel odalar yapıldı.24 saat kadın kocasıyla olabilicek..ve kapıda bekleyen gariyanlarada özel mahremiyet dersleri verilmiş.kapıyı açmaması gerektiğini falan..baksana öyle derslere sizinkileride yollamalı:4::4::4:

bn kaçarak ewlendim :) nişanlıydık baktık aileler anlaşamamaya başladık nişan atılcak gibi kaçtık.ben zaten ezdirmiyorum kendiimi ama çok iki yüzlü dawranıyo mesela bana bişi deyince eşime sölüom eşim bnm tarafımda oluyo tmm haklısın diyo annesiyle konuşmaya gidiyo böle yapmayın diye kadın öle bi kıvıryoki başlıyo ağlamaya ben öle demek istemedm yanalış anlamış die eşimde anasının gözyaşlarını görünce ona inanıyo

Back
X