dibine kadar eğlen canım benim ne takıcaksın sen selamını ver kaliteli bir insana yakışır gibi tanış sonra o somurtuyorsa salla gitsin sonuçta ortamda yeni olan o sen zaten diğerlerini tanıyosun zaten senin için önemli olan sevgilinle iyi vakit geçirmek değil mi
Boşver önyargılı gidersen ister istemez sıcaklık kuramazsınız. Sen olduğun gibi, aynı o yokmuş gibi gül, eğlen, arkadaşlarınla sohbet et tabii yine onu dışlamadan...
Belki o da aranızda yeni olduğu için senin gibi yeni insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyo olabilir. Sevgilimin ev arkadaşı mesela beni 100 kere gördü ama yine de bi'merhaba demez anca ben konuşursam konuşur
fazla takılma slm fılan ver keyfıne bak konusmaz karsılık vermezse onun ayıbı yanıı
gülün, eğlenin hiç takmayın.eğer kız yine aynı tutumdaysa sevgilinizle ve yanınızdakilerle ilgilenin.o kunuşmak isterse konuşursunuz.
Kız bi merhaba dememiş ama siz demiş misiniz ki :) Belki o da aynısını size diyordur bi selam vermedi kız diye. Ayrıca ön yargılı olmamak lazım belki yapı olarak sıcak kanlı değildir, kaynaşamıyordur vs. Siz gidin pikniğinize eğlenin, baktınız somurtuk biri muhattab olmazsınız olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?