• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım ?

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar sevgilimle bu hafta sonu pikniğe gidicektik ama daha konuşmamıştık tam hangi arkadaşlarıyla gitceğimiz konusunda az önce konuştuk bir arkadaşınında geçen gün yeni sevgilisi olmuş işte bana ben bizimkilere söyledim hafta sonu hep beraber gidicez x kişiside gelicek konuşur kaynaşırsınız dedi. Sorun şu arkadaşlarına lafım yok gelsinler ama o kızla geçen gece karşılaştık yine sevgilimin arkadaşlarıyla beraberdi. Kız böyle havalı somurtuk bi merhaba bile demedi o gece tmm belkı tanımıyo olabılır ama yınede selam vermesı gerekır. Şimdi bu kızda pıknıge gelıcek falan benımde şöyle bı problemım var bı ortamda tanımadıgım bı kısıyle berabersem cok rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum bu hep olmuştur bende okula başladıgım gun dersaneye gıdıcegım ılk gun falan yenı ortam korkusumu ne demelıyım bılmıyorum sımdı bu kızı tanımıyorum ve o geceki davranışı hoşuma gıtmedı hafta sonu aynı ortamda olucaz nasıl bı tutum belırlemelıyım sessızce oturmalımıyım yoksa daha mı pozitif olup gülüp eğlenip takmamalımıyım belkı anlatamadım derdımı ama sorunum bu kızlar düşüncelerınızi beklıyorum.

dibine kadar eğlen canım benim ne takıcaksın sen selamını ver kaliteli bir insana yakışır gibi tanış sonra o somurtuyorsa salla gitsin sonuçta ortamda yeni olan o sen zaten diğerlerini tanıyosun zaten senin için önemli olan sevgilinle iyi vakit geçirmek değil mi

dibine kadar eğlen canım benim ne takıcaksın sen selamını ver kaliteli bir insana yakışır gibi tanış sonra o somurtuyorsa salla gitsin sonuçta ortamda yeni olan o sen zaten diğerlerini tanıyosun zaten senin için önemli olan sevgilinle iyi vakit geçirmek değil mi

haklısın canım ya galıba dıer arkadasları tanıyo bu kızı galıba ya ön yargılı olmamak lazım aslında

Boşver önyargılı gidersen ister istemez sıcaklık kuramazsınız. Sen olduğun gibi, aynı o yokmuş gibi gül, eğlen, arkadaşlarınla sohbet et tabii yine onu dışlamadan...

Belki o da aranızda yeni olduğu için senin gibi yeni insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyo olabilir. Sevgilimin ev arkadaşı mesela beni 100 kere gördü ama yine de bi'merhaba demez anca ben konuşursam konuşur:1:

fazla takılma slm fılan ver keyfıne bak konusmaz karsılık vermezse onun ayıbı yanıı:34:

gülün, eğlenin hiç takmayın.eğer kız yine aynı tutumdaysa sevgilinizle ve yanınızdakilerle ilgilenin.o kunuşmak isterse konuşursunuz.

Son düzenleme:
Boşver önyargılı gidersen ister istemez sıcaklık kuramazsınız. Sen olduğun gibi, aynı o yokmuş gibi gül, eğlen, arkadaşlarınla sohbet et tabii yine onu dışlamadan...

Belki o da aranızda yeni olduğu için senin gibi yeni insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyo olabilir. Sevgilimin ev arkadaşı mesela beni 100 kere gördü ama yine de bi'merhaba demez anca ben konuşursam konuşur:1:

ewet canım belkı oda benım gıbıdır gecen gece sevgılım arkadaslarında kalmıstı o kızda sevgılısıne gelmıs ıyı kız falan dıyodu gorcez bakalım :1:

Bu tip insanlar ne yapar ne eder , bir huzursuzluk çıkarmak için elinden gelen herşeyip yapar.

Ne kadar takmıyor gibi görünsen de, bir kere o kızdan huzursuz olmuşsun. Ben senin yerinde olsam gitmezdim ..
İster istemez gerileceksin ve rahat olamayacaksın..

Boş yere olur olmadık insanlar yüzünden gerileceğine,keyfimi bozacağına,git sevgilinle başka bir plan yap daha iyi..

Bence bu kadar önyargılı olma derim. Belki o gün bi derdi vardı farketmemiş olabilir ve bu hatasını anlayıp piknikte telafi edebilir.

Eğer aynı tutum içinde olursa da sende keyfine bak , eğlen sonuçta senin eski arkadaşların orda olucak bi kişi için güzel geçicek bi günü heba etmeye değmez.

bazen değil hatta çoğu zaman anlaşamayacağınızı düşündüğümüz kişilerle daha daha iyi anlaşırız ortamını bulduktan sonra..

öyle gözüküyor ki arkadaş olmaya çalışırsan sinir olacaksın muhtemelen burnu havada davranışlarıyla seni deli edecek. yerinde olsam gelmesin kaprislerine girmem. piknikte de ev sahibi olduğumu hissettirir, sadece mecburen içten olmayan nezaketlerle geçiştirirdim. yani özel bir tavır takınmaz dış kapının dış mandalıymış, grubun içine girmesine yardım ediyormuşsun gibi... sen yenisin havaları yani. :)) selamsız sabahsız biri buna layıktır bence. ben de selamsız sabahsız biriyimdir gerçi. :d

benim de aynı hikayeden bir anım var. üniversitede ilk iki yılımda çok faaldim. organizasyonlar düzenlerdim ufaktan. biri de piknik oldu. yine gruptan bir arkadaşımızın yeni bir kız arkadaşı vardı. pikniği ben düzenliyordum. bana x kişisi yeni görüştüğü y kişisi için ben gelmesini istemiyorum ama gelmek istiyor ısrarla falan demişti, ben de sinir olmuştum. gelmesin o zaman falan dedim. daha sonra birşeyler oldu ve gelmedi sonucunda. ama sonradan öğrendim ki ısrar eden y değil x kişisiymiş. o yüzden çok da önyargılı olmamak lazım.

sonuç olarak sana selam vermeyen kişiye yüz vermen sonucunda sinir olma ihtimalin çok yüksek. uzak ve olgun davran bence.

şu anki en yakın dostum sekiz yıl önce ilk defa merhaba dediğimde bana çok uyuz bir şekilde "merhaba" demişti ve konuşmanın devamını bile getirememiştik,ne sövmüştüm içimden "uyuz insan" diye :1: yani belli olmaz, önyargılı yaklaşmamak lazım.o gün belki aklı başka yerdeydi, ya da çekindi sizden selam bekledi. her şey olabilir. siz bence pikniğe gidin ve tanışıp halini hatrını sorun, belki de çok şeker biridir. denemekten ne çıkar. kendinizi boşu boşuna germeyin. iyi eğlenceler :21:

hiçbir şey yapmana gerek yok sen olduğun gibi davran selamını ver halini sor yakınlık gösterirse ne ala göstermezse da umursama sevgilinle arkadaşlarınla pikniğin tadını çıkar:31:

Ne yaptın konu sahıbı gelısmelerı yaz bıze :27:

kızlar geçen gece sevgılımle gezerken arkadasları aradı surdayız gelın dıye gıttık bızde o kızda ordaydı yanında bı tane daha arkadası ıste sevgılımın arkadası sızde tanısın falan dedı ıste selamlasıp tokalastık falan bı yere oturduk hep beraber arada laf döndü falan nerelısın hangı okuldasın vs oyle konusmalar gectı yanı kızın yanındakı arkadasını daha cok sevdım daha samımı :1:

Kız bi merhaba dememiş ama siz demiş misiniz ki :) Belki o da aynısını size diyordur bi selam vermedi kız diye. Ayrıca ön yargılı olmamak lazım belki yapı olarak sıcak kanlı değildir, kaynaşamıyordur vs. Siz gidin pikniğinize eğlenin, baktınız somurtuk biri muhattab olmazsınız olur biter.

Kız bi merhaba dememiş ama siz demiş misiniz ki :) Belki o da aynısını size diyordur bi selam vermedi kız diye. Ayrıca ön yargılı olmamak lazım belki yapı olarak sıcak kanlı değildir, kaynaşamıyordur vs. Siz gidin pikniğinize eğlenin, baktınız somurtuk biri muhattab olmazsınız olur biter.

cnm ınsanın yuzune ılk geldıgınde baktımı dıye sorsana geldı burnu havada oraya buraya bakıyo ama bızım yanımızda duruyo 5 dk gectı bana bakarken yakaladım goz goze gelınce cevırmıstı yuzunu yanı kımseylede konusmadı

Back
X