kızlar sevgilimle bu hafta sonu pikniğe gidicektik ama daha konuşmamıştık tam hangi arkadaşlarıyla gitceğimiz konusunda az önce konuştuk bir arkadaşınında geçen gün yeni sevgilisi olmuş işte bana ben bizimkilere söyledim hafta sonu hep beraber gidicez x kişiside gelicek konuşur kaynaşırsınız dedi. Sorun şu arkadaşlarına lafım yok gelsinler ama o kızla geçen gece karşılaştık yine sevgilimin arkadaşlarıyla beraberdi. Kız böyle havalı somurtuk bi merhaba bile demedi o gece tmm belkı tanımıyo olabılır ama yınede selam vermesı gerekır. Şimdi bu kızda pıknıge gelıcek falan benımde şöyle bı problemım var bı ortamda tanımadıgım bı kısıyle berabersem cok rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum bu hep olmuştur bende okula başladıgım gun dersaneye gıdıcegım ılk gun falan yenı ortam korkusumu ne demelıyım bılmıyorum sımdı bu kızı tanımıyorum ve o geceki davranışı hoşuma gıtmedı hafta sonu aynı ortamda olucaz nasıl bı tutum belırlemelıyım sessızce oturmalımıyım yoksa daha mı pozitif olup gülüp eğlenip takmamalımıyım belkı anlatamadım derdımı ama sorunum bu kızlar düşüncelerınızi beklıyorum.