Merhaba arkadaşlar.Yardımınıza ihtiyacım var.Benim 4 senelik bir ilişkim var.23 yaşındayım.Sevgilim 27.Herşey çok güzel ilerlerken,son sene kendinden soğumaya başladım.Bi nedenlerden birisi,benden telefonda sanal seks yapmamı istedi.Ve yardım etmemi istedi.Bende düzgün bir şekilde yapmak istemiyorum,dedim.Ondan beri bana trip atıp duruyor.Kafayı yiyeceğim.Sanki özür bekliyor benden.Kendi özür dileyecekken bir de.Sizce bir erkeğin bunu istemesi normal midir?? Ve o kadar yıllık ilişki böyle bi neden yüzünden yara mı alacak?? Kafam çok karışık yardım edin lütfen.Teşekkürler
Beklenti içinde olabilir ancak benim fikrimi de önemsemesi gerekir.Sonuçta ben hayır dedim diye bana hiç olmadığı kadar garip davranıyor.Ben istemediğim bir şeyi yapmak zorunda değilim.Kocaman adam yani bunu bilmesi gerekir.Ve ben düzgünce söyledim olmaz diye.Yani bağırmadım çağırmadım.Bu tavrını anlayabilmiş değilim.
Beklenti içinde olabilir ancak benim fikrimi de önemsemesi gerekir.Sonuçta ben hayır dedim diye bana hiç olmadığı kadar garip davranıyor.Ben istemediğim bir şeyi yapmak zorunda değilim.Kocaman adam yani bunu bilmesi gerekir.Ve ben düzgünce söyledim olmaz diye.Yani bağırmadım çağırmadım.Bu tavrını anlayabilmiş değilim.
Bundan bahsettim zaten,hiçbirşey söylemiyor.Sürekli laf vurduruyor alttan alttan.Doğru düzgün tam ne demek istediğini bile söylemiyor.Çözemedim.Yani dedim sen zaten seviyorsan bu tarz şeyleri takmazsın dedim,birşey demiyor.
Senden böyle birşey istemesi bence normal değil. Seni ne olarak görüyor acaba?
Kendi haline bırak gitsin. Çok takma. Bunun için sana trip yapıyorsa, senin isteklerini değil de kendi isteklerini ön planda tutuyorsa, hayır kelimesinden anlamıyorsa ilerde daha çok sıkıntı çekersin. Boşver gitsin.