Ne yapmalıyım :(

kenyalikiraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
770
1
66
sinop
Günaydın kk üyeleri utanıyorum ama söylemem lazım ...

Bugun diş randevum vardı sahura kalkmadım nıyetlenmedım ama bir işlem yapılmamasına ragmen sıgara içtim vicdanım hiç rahat değil ... Psikolojık sorunlarımda var bunların ardına saklanılmaz elbetteki Allah ınancım kalbimde nurlanıp uçan melek gibidir o an şeytan benımleydı belkide ve nefsıme yenık dustum ne yapmam lazım vıcdanım hıc rahat değil hiç

Allah affeder mı demıyorum bu bile şirke girer cunki Allahın merhametınden şüphe edilmemesi gerek tövbemi ettim ama orucumuda tutmamış oldum ah ah

Dis dr una gidecegin icin zaten bastan niyetlenmemissin ki.orucle degilsin.ha sigara ha yemek ayni sey.ramazandan sonra gune gun kaza edersin.tasalanma.rabbim senin yanan yuregini gorur.

ben anlamadım , sen zaten dıscıye gıdecegınden dolayı sahura kalkmamıssın ,oruca nıyet te etmemıssın yanı dıscıde orucu bozacak bı ıslem olmamıs ,sıgara ıcmeseydın oruca devam edebılecegın ıcın mı uzuluyorsun .orucunu bozmus gıbımı dusunuyorsun yoksa orucu bosubosuna kazaya bıraktıgın ıcınmı.

evet oruca devam edebılecegımı dusunuyordum kazaya bıraktıgım ıcın değil .... içimde öyle bir his oluştu anlam veremedim o an sıgarayı yakarken devam edebılırım nıyetlenebılırım dedım orucumu bırakan bır ınsan degılım cunkı ama genede ıctım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…