• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım???

canım benim zaaten yuksek fsh dan tüp bebeğe almıyorlar ki.bende yuksek olunca denedım ama doktor soyluyor zaaten şansın cok az kalıteliyi boşver hiç yumurta cıkmayabilir diye boşa para gidiyor.ama ben RABBİME sıgındım ve bebeğim olsun diye 500 yasin adadım okudum her gün istedığın kadar oku daha doğrusu cabucak bitirmeye bak.toplam 500 olacak her yasin ardından niyetini tekrar et. bitirdiğinde hemen sonra rabbim sana mücizevi bir şekilde verir.

not:fsh devamlı adetliyken ölç. okuma bittiğinde tekrar ölç ve değişik oluncada istersen eger tekrar tüp bebek yaptırabilirisn. veya Allah doğal yoldan verir.sen bitirmeye bak.kimseye bundan bahsetme bitene kadar. bol şans.

buarada benimki 500 bitiği gün hamile kaldım. 3 tüp bebek ve 5 aşılamadan sonra.dua edince kendiliğimden kaldım.HAMD ŞÜKKÜR OLSUN YÜCE RABBİME!!!!!!

deniycem hatta bugün başlıycam tatlı sağolasın

merhaba arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var,ben 27 yaşındayımm ve erken menopozdayım,çocuğumun olması mucizelerle ancak,evelnirken eşime söylemiştim oda sen ol yanımda yeter dedi.ama şimdi 2 yıl oldu evleneli çocuk istedini söylüyo zaman zaman tartışıyoruz,biliyorum bugün olmazsa bi kaç yıla kadar kopucaz onu çok seviyorum ama bende çaresizim ki doğal olarak bende anne olmak istiyorum,yumurta nakli çare benim için ama eşim kabul etmiyor,sizden istediğim yorum eşimin haberi olmadan bu nakli gerçekleştirebiiicem bi hastane buldum benim yumurtam gibi olucak napiyim ben boşanıcamız günü mü bekliyim yoksa böyle bi yanlış mı hata mı bilimiyorum giriyim mii? doktor asla kimse anlamaz dedii....

Nasıl sinir oldum anlatamam. Hem baştan durumu bilirken, sen yanımda ol yeter demiş, beraber bir yola çıkmışsınız, şimdi ise olmadı 3-5 yıla boşanırız diyor.

Her çocuğu olmayanı kocası boşuyor mu ki? Sorun onda olsaydı siz kapıyı gösterecek miydiniz? Bir yanar bir döner, bu da adammı ya? Bana yapsa hala onu sevemezdim sanırım. Niye şimdi değil de 3-5 yıl sonra ayrılık? Yol verirdim gitsin valla. Bir kadın olarak size doymayı bekliyor, sonra sıradaki kadın ile yeni meceralara yelken atacak galiba...Sizin önerinizi de kabul etmediğine göre, çocuk aslında bir bahane olmasın? Sinir oldum!! Sizi yarıyolda bırakırsa, umarım bir diğer kadında aynı sebepten ona tekmeyi basar!!! Aynı hissi tatsın!! Rabbimin adaleti büyük. :41:

Son düzenleme:
:46::46::46::46::46:

Allah allah adama bak ya çocuk oyunu mu bu. Allah vermezse ne yapsın kullar. Bu dünyada çocuk sahibi olamayan binlerce çift var. Allah büyük deyip tevekkül edilecek vermiyorsa vardır sebebi. Bizim bi komşumuz 9 kez hamile kalmış dokuzunda da çocuk ya son ay ya da doğduktan birkaç hafta sonra hep ölmüş. Allah vermemiş işte hiç çocukları yok şimdi yaşlı çiftler birbirlerinin çocuğu olmuşlar,birbirlerine bakmışlar. Başka bi akrabanın kocası da çocuk olmuyor diye karısını boşadı başkasıyla evlendi yine olmadı çocuğu onu da boşadı yine olmadı. Vermeyince mabud neylesin mahmut. Ay sabah sabah sinirlerim zıpladı valla ya. Eşşek herif sanki sen onu kandırdın mı ki her şeyi biliyormuş önceden. Ay dövesim geldi adamı valla. Zaten bu aralar çok gerginim elime geçse de az dövsem:53:

ben bu konuyu arkadaşlarımla istişare ettim büyüklerle de konuştum o bebek bahane, kadını istemiyor dediler. Ben de öyle düşünüyorum maalesef.

Back
X