• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

Kusura bakmayin ama esinizlede iletisiminiz bizimle kurdugunuz gibiyse sikilmasi cok normal cunku ben bile sikildim:27:agzinizdan cimbizla laf aliyoruz sigara iciyo diye,yok hayir,cinsellikte sorun var....bir iki kelimelik cumleler.sorununuzu acik acik anlatirsaniz bizde size daha iyi yardimci olabiliriz:34:

Ya konu sahibinin daha köklü bir sorunu var ifade edemiyor, çekiniyor ya da yapısı böyle.

Konu sahibi, biz seni tanımıyoruz ve kendi adıma suçlama yapacak değilim. Sorununu bizlere açıkça ifade etmen önemli, böylece belki yardımımız dokunur.

içiyordu ama çok değil evlendikten sonra bırakacaktı sözde kesin net konuşyordu büyük laflar etti ama sonra tekrar başaldı 2 ay sonra

Bir kere sorunu tam açıklamıyorsun sorduğumuz sorulara yarım yamalak cevap veriyosun. Ne bekliyorsun anlamadık. Demin bir arkadaş da demiş eşinle de böyle konuşuyorsan sıkılmıştır normal diye :)

He bir de evlendikten sonra şunu yapıcam bunu yapıcam vaatlerine inanmaman gerektiğini öğrenmiş olman lazım. Evlenmeden önce nasılsa bir adam evlendikten sonra iyiye gitmez aksine kötüye gidebilir evli olmanın rahatlığıyla. Değişmesini bekleyerek evlenmek hata. Evlendikten sonra arkadaşlarımla çıkmicam, sigarayı alkolü kumarı bırakıcam, kilo vericem, bunlar boş vaatler. :6:

eşimden çok zevk almıyorum beni hep kırdığı için yaptığı hareketlerden dolayı soğudum içimden gelmiyor zorla oluyor oluncada hiç değişmiyor bana karşı hareketleri.sigaradan cok rahatsız olduğumu biliyor nişanlıyken astım başlangıcı çıktı bende.bana hep sigarayı bırakabileceğini söylerdi.nişanlıyken de söyledim bırakamıyorsan ben sigarai içen birini istemiyorum dedim.
azalttı nişanlıyken evlendiğimizde de tamamen bırakmış olacam dedi.yaklaşık 1 2 ay içmedi.ama bi kavgada hemen başladı ve artık kesinlikle taviz vermiyor.ben kendimi kandırılmış gibi hissediyorum.daha önce yıllarca içmemiş bırakmış.

Valla biz 12 yıllık evliyiz.Eşim 2 yıl önce sigaraya başladı.Napıyım şimdi eşim sigara içmeye başladı diye evliliğimi mi bitireyim? Arkadaşın dediği gibi evdede balkonda içiyor zaten.Heryerede gidiyoruz birlikte.Sigara çok komik bir sebep.Kısıtladığınız için bunalmış olabilir.Erkekler gelemezler öyle sıkıntıya,hayatlarında ksıtlamaya.kendileri yaparlar o ayrı :))=

Ya konu sahibinin daha köklü bir sorunu var ifade edemiyor, çekiniyor ya da yapısı böyle.

Konu sahibi, biz seni tanımıyoruz ve kendi adıma suçlama yapacak değilim. Sorununu bizlere açıkça ifade etmen önemli, böylece belki yardımımız dokunur.

bende zaten sizinle ayni seyi demek istedim 1.bizden yardim bekliyo ve bunun icin sorun tam olarak nedir bilmemiz lazim ki yardimci olabilelim dimi?2.ise dediginiz gibi yapisi bu bu Kadar az konusur tek tek kelimelerle esinide gecistiriyosa esinin sikilmasida normal

bende zaten sizinle ayni seyi demek istedim 1.bizden yardim bekliyo ve bunun icin sorun tam olarak nedir bilmemiz lazim ki yardimci olabilelim dimi?2.ise dediginiz gibi yapisi bu bu Kadar az konusur tek tek kelimelerle esinide gecistiriyosa esinin sikilmasida normal

eşim çok sinirli o yüzden bu kadar rahat iletişim kuramıyorum zaten 3.cümleden sonra esip gürlüyor aşağılıyor

Arkadaşım senin eski konularına baktım. Bir kere sen de eşin de evliliği henüz sindirememişsiniz. Ben de yeni evliyim, tabii ki alışmak zor bazı şeylere ama sizin birbirinize karşı algınız da bence normal değil.

Daha profesyonel bir yardım almanız gerekir, burada konu açarak derdine çözüm bulamazsın maalesef.

Ben de zaten aynı fikirde olduğum için alıntıladım:34:

8 ayda neyin monotonluğu bu ????????????
ikinizde çok sıkıcı insanlarsınız sanırım
bilindiğinin aksine :monotonluk evden işe işten eve giğtmek şeklinde rutinleşen birhayatta olmaz
monotonlaşan insanların birbirine olan ilgi ve alakasıdır
8 senelik evliyim çok sıkıntılarda atlattım. BU CÜMLEYİ ASLA KURMADIM
hergünüm ekşın geçmiyor
ama İÇİMİZ GEÇMEDİ YA
Akşam yemeğinden sonra çay içerken çokmu sessiz geldi ev ,
açarım bir göbek havası
eşimin bıyık altı gülümsemesinin eşliğinde
hiçde beceremesemde iki kıvırır kendime gülerim
içeride ders çalışan kızımda müziki duyar duymaz koşar gelir yanımıza o eğilir ben alnına para takarım
kendi kendimize buluruz NEŞEMİZİ
hayat rutin ama monotonluk rutine sarınca değil
NEŞENİ KAYBEDİNCE MONOTONLAŞIR.

e iyi de günler zaten birbirinin aynısı ve her şey zamanla monotonlaşıyor. Arada farklılık katıcaksınız düzelecek. Atraksiyon olsun farklılık olsun diye başkalarıyla mı gezip tozacak allah allah. Evlenmeden önce çok mu sıradışıymış sanki hayatı

Son düzenleyen: Moderatör:
bilindiğinin aksine :monotonluk evden işe işten eve giğtmek şeklinde rutinleşen birhayatta olmaz
hergünüm ekşın geçmiyor
ama İÇİMİZ GEÇMEDİ YA
açarım bir göbek havası
içeride ders çalışan kızımda müziki duyar duymaz koşar gelir yanımıza o eğilir ben alnına para takarım
abi çok iyi yaa:9:
katılıyorum yaşama sevinci kalmayınca monotonlaşır hayat:31:

hergünüm ekşın geçmiyor
ama İÇİMİZ GEÇMEDİ YA
açarım bir göbek havası

Ayyyyy bayıldım size valla.Allah neşenizi,ağzınızın tadını hiç bozmasın.Maşallah :46:

hergünüm ekşın geçmiyor
ama İÇİMİZ GEÇMEDİ YA
açarım bir göbek havası
evet çok doğru monotonlaşan eşimin ilgi ve alakası

sigaraya çok takıksın anlaşıldı
bu alışkanlık farklı biraz valla zor bırakılıyor yapamamıştır adam
bana da saçma geldi gittiği yerlerde sigara içmeyeceksin yoksa döverim :1: gibi laflar mı ediyosun adama

ya da şöyle olmuş olabilir çevrene dediysen "asla sigara içen adamla evli olmam. içerse de boşarım"
gibi laflar ettiysen "öyle diyordun ne oldu" diyecekler diye gidemiyorsundur kimsenin yanına
valla laflar kerpeten misali olduğu için böyle bir tahmin yürüttüm :1:

e iyi de günler zaten birbirinin aynısı ve her şey zamanla monotonlaşıyor. Arada farklılık katıcaksınız düzelecek. Atraksiyon olsun farklılık olsun diye başkalarıyla mı gezip tozacak allah allah. Evlenmeden önce çok mu sıradışıymış sanki hayatı

aynen öyle evlenmeden öncede çok farklı bi hayatı yoktu

Öncelikle eşinizle konuşun, ne monotonlaşmış, memnun olmadığı neler var ? İlişkiyi yeni ve heyecanlı tutmak her iki tarafın da görevi. Bir bakın bakalım pasif taraf siz misiniz ? Maddi açıdan zorlanmadan da bir sürü aktivite yapabilirsiniz. Beraber spor yapmaya başlayın, yürüyüşlere çıkın, büyük kocaman puzzelar var onlardan alın, beraber onlardan yapın, yeni bir diziye başlayın beraber, ikinizin de seveceği, bir sürü yabancı güzel filmler var, film geceleri düzenleyin, arkadaşlarınızı da davet edin, siz onlara gidin. Evde oturup hiç bir şey yapmıyorsanız, ikinizin de canının sıkılması çok normal. Ayrı ayrı takılmayın yani, beraber olun, şehrinizdeki yeni yerleri, tarihi eserleri gezin. Bunun için maddi bir külfete girmenize gerek yok. Siz çabalayın, programlar oluşturun, kocam benden sıkıldı diye kestirip atmayın. Ne demiş büyükler, emek olmadan yemek olmaz. Sosyal olmaya çalışın, asosyal olunca birbirinize sarmanız çok normal...

peki beyfendinin evlilikten beklentisi neymiş onu bi sorun ve o yönde ilerlemeye çalışın. bakalım önerisi ne olacak

hergünüm ekşın geçmiyor
ama İÇİMİZ GEÇMEDİ YA
açarım bir göbek havası
Sizi takdir ve tebrik ediyorum.Ayni fikirdeyim bence bi insan icindeki yasam sevincini oldurmiycek gerekirse kendin calip kendin oynicaksin:21:etrafinada pozitif enerjini dagiticaksin:34:sizin gibi gobek havasi acmasamda baktim gordum bi durgunluk(Hic tahammul edemem)Garip hareketler ,espriler,taklitler yaparim esimde en cok bu huyumu sever:1:

Back
X