• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim???

Fatmacam83

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
42
6
13
Almanya
Meraba ne yapacagimi bilmiyorum yorgunum mutsuzum.ben cok neseli hayat dolu bir insandim 17 yasimdan bugüne hep sorunlarla bogusuyorum hayatimda darbe yemedigim kimse kalmadi basta ailem esim ve en önemsedigim insanlar su an kalbim herkese karsi taslasti kimseye inanmiyorum güvenmiyorum bu yüzden yap yalnizim cevremde tek bir insan kalmadi piskologa gidiyorum 1,5 yildir yasadigim seyler karsisinda böyle olmamin normal oldugunu söylüyor.size sorunlarimin hepsini yazsam okumaktan SIKILIRSINIZ o yüzden su an ki sorunumu paylasacagim.ben 17 yasinda evlendim ve 23 yasinda bosandim 3yil sonra baska birisiyle tanistim evlenmeye karar verdik ve evlendik evliligimiz 2 ay sürdü ailesi beni istemedi ve esim baska bahaneler bulup bosanmak istedi kendisine zaman vermemi istedi ve 5 yil oldu ne zaman is evlilige gelse esim bir bahane buluyor ve erteliyor ve bu 5 yilda yasamadigim kalmadi dövmesi sövmesi sokaga atmasi bir sürü sey ben anne olmak istiyorum ama tedavi olmam lazim ne zaman cocuk dan bahsetsem sorun sende bende degil diyor tedavi diyorum allahin vermedigini zorlami yapcan diyor.ayrilmak istiyorum ve defalarcada ayrildim fakat basta anlattigim gibi su hayatta hic kimsem olmadigi icin tamamen yalnizliktan korkup onu hep affettim ama artik yapamiyorum korkarak mutsuz bir hayat gecmiyor diger taraftan onu cok seviyorum hemde ölesine sanki o benim nefesimsim ayrilirsak nefessiz kalicakmisim gibi ya öyle bir durumdayimki ne bu hayati istiyorum nede onu kaybetmek cok yorgunum cok lütfen bana akil verin

Back