• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

ya uygulamak ıstersem kontrolum kaybolursa dıye korkuyorum sonrada aptal mısın dıyıp gülüyorum

İste bahsettigim sitede yuzlerce kisi yuksek bir yere cikinca ya atlarsam diye dusunmus.

Ama hicbiri atlamamis.

O nedenle fikir degil fikrin israrciligi rahatsiz etsin sizi.

Zaten yasam kalitenizi bozacak kadar guclu bir takintiya donusurse gideceginiz doktor hap verip gondermekten fazlasini yapmak zorunda.

benımde ürperıyor esıme bıle dedım bır kere sakayla karısık anlamadı sanırım cunku ben bıle kabullenmıyorum gordugumu yanı kendımde dalgaya vuruyorum ama hep mi olur bu hep ama hep..inanclı da bi insanım anlayamıyorum...güvensızlık ınsanlar hersey bırıkım sanırım..evliliğimle ilgili bir sıkıntım yok allaha şükür ben fazlaca takıyorum buyutuyorum neden böyle oldum anlamıyorum ki ben herkese göre çok gülen insan... bir sıgara yakıp anlatabılmeyı ısterdım
ben de her akşam balkondan baktığımda aşağı atladığımı ,yerde yatışımı,kırılmış bacaklarımı falan görüyorum....
yapaacağımdan degil tabiki de asla yapmam...
yoruyor beni hayat ondan sanırım.... neyse ben gidip bi sigara yakiiimmm:)

Benzer mı bilmiyorum ama bende ne zaman araba da hızlı gitsek acaba kapıyı açıp düşsem ne olursun düşünüyorum. Hatta bunu düşünürken bazen ciddilesiyirum. Bi gun o kapıyı açmamdan gercekten korkuyorum

işte tamda bu aynen bu bende assam nolur dıyorum oyle görüyorum sureklı töbeler töbesı ya

kızlar evde yalnız kalınca benim gözümün önüne kendimi iple asmışım tavana öyle bir görüntü geliyor gözümün önüne..ne sıkıntın var dıceksenız herkesın oldugu gıbıdır..birikimler ayrıdır özele derıne ancak bır doktor gırer heralde.. gıttım hapları kakaladı gectı..hayır yapabılecegım ıcın mı hayır suan yalnızım ve gözümün önünde bu manzara saçmalama dıyorum gülüyorum ..paylaşmak istedim.
Benzer mı bilmiyorum ama bende ne zaman araba da hızlı gitsek acaba kapıyı açıp düşsem ne olursun düşünüyorum. Hatta bunu düşünürken bazen ciddilesiyirum. Bi gun o kapıyı açmamdan gercekten korkuyorum

İlaçlarının yan etkisi olabilir demiş bir arkadaş, kesinlikle katılıyorum.
Başka bi doktora git ve sana verilen ilaçları araştır bakalım neyin nesiymiş bunlar?

ben de her akşam balkondan baktığımda aşağı atladığımı ,yerde yatışımı,kırılmış bacaklarımı falan görüyorum....

yaktım bende ..afıyet olsun

gülüyorum.. kendımı öyle o ciddi hayal modundan cıkarabılıyorum..hadı manyak kalk ısıne bak gene saçmalıosun dıye guluyorum
bence gülmeyin yaaaa :KK57:

korkutmak istemem ama bu durum normal bir insanın düşüncesi gibi gelmedi bana :KK64:

belkide farkında değilsiniz ama birçok sorunu içinize atıyorsunuz ve bilinçaltınız sizinle oynuyor olamaz mı :eek:

İlaçlarının yan etkisi olabilir demiş bir arkadaş, kesinlikle katılıyorum.
Başka bi doktora git ve sana verilen ilaçları araştır bakalım neyin nesiymiş bunlar?

zaten cokta olmadı alalı mal edıyor haplar ınsanı yasıomusun öldün mü bellı deıl

Bu bende de var,gece camdan baktığımda pencereye çıktığımı,kendimi attığımı falan düşünüyorum.:KK76:

işte tamda bu aynen bu bende assam nolur dıyorum oyle görüyorum sureklı töbeler töbesı ya
Gecen gun bu düşünceye oyle dalmışim ki esim bi konu anlatmış duymamisim. Cok sık olmamakla beraber aklıma geliyor maalesef. Gerci sizinki de cok korkunç ya Allah yardımcınız olsun

Aynı şeyi ben de düşünüyorum bazen, daha sonrasındaki dehşeti falan :KK17:
Hatta bizim balkonun duvarları çok aşağıda, bazen dengemi kaybedip ordan düştüğümü hayal ediyorum, kalbim küt küt atıyor :KK17:

bence gülmeyin yaaaa :KK57:

korkutmak istemem ama bu durum normal bir insanın düşüncesi gibi gelmedi bana :KK64:

belkide farkında değilsiniz ama birçok sorunu içinize atıyorsunuz ve bilinçaltınız sizinle oynuyor olamaz mı :eek:

kız deme bak vallahi gülüodum şimdi gülmezsem iyice moda gırıcem offf Allaahımmmm.bıldıgın gıbı deıl ben gun ıcınde ne yasasam devamını ruyamda kurgulu halde yaşarım mesela

Hatta bizim balkonun duvarları çok aşağıda, bazen dengemi kaybedip ordan düştüğümü hayal ediyorum, kalbim küt küt atıyor :KK17:

bence bız mılletce fena olmuşuz nolmus bıze ya hayat sartlarına püüüüüüüüüüüüüüü

Bu arada psikiyatrın verdiği ilaca laf edenleri anlamıyorum,işleri o yani...

kız deme bak vallahi gülüodum şimdi gülmezsem iyice moda gırıcem offf Allaahımmmm.bıldıgın gıbı deıl ben gun ıcınde ne yasasam devamını ruyamda kurgulu halde yaşarım mesela
yok tamam gülmek güzeldir berzber gülelim hatta :KK19:

ama durum değişik geldi bana birinin dediği gibi başka dpktorlarlada deneyin şansınızı bence

yok tamam gülmek güzeldir berzber gülelim hatta :KK19:

ama durum değişik geldi bana birinin dediği gibi başka dpktorlarlada deneyin şansınızı bence

iste psikiyatr hap veriyo bende bırı benı dınlesın ıstıyorum o da psıkolog oluyor bıde pahalı oluyor

Aynen aynen demek ki yalnız degilim. Balkondan düşmeyi de düşünüyorum. Hatta ben biraz daha ileri götürüp esimin gelip basımda ağladığını düşünüyorum. Hatta eer onu düşünürken esimle küssem onun vicdan azabı çektiğini hissedip biraz keyif bile alıyordum kızım olmadan once. SAnirim mutsuzlukla alakalı bilemiyorum ama kızım olunca bu düşünceler minimuma indi. Iyiki o var yasama sebebim <3

Back
X