- 25 Ağustos 2014
- 150
- 32
- 38
- Konu Sahibi fairytaless
-
Benimde mantğm öyle diyor ah bide kalbim oyle desegitmemelisin.
sana şimdiden seni üzeceğinin sözünü vermiş.
Evet galiba devam edrrsem sonum kötü olucak kararli olmam lazm bu konuda.. tesekkur ediyorumGitmen için bir sebep göremedim ben. Birbuçuk yıl bir ömürle kıyaslanınca nedir ki zaten. Bir ömür çekeceksin eğer devam edersen.
Kadinlar bile bu kadar trip aymiyor.
Belki başka bir sikintisi varsa ondan dolayida boyle yapıyor olabilir. Tecrübeyle sabit. Silinti gidince rahatlamistuk biZ
Haklsnz şimdi silme zamani bendeBu adamın dengesizligine bir ömür katlanabilecegini sanmıyorum sakin gitme ayrıca bu ne rahatlık adam seni kaybetmekten korkmuyor
Sinirli olmasi zaten basli basina mutsuzluk nedeni cok haklsnz ..bence bıtmışken bıtsın...evlenınce bırıne kızınca senıdemı sılıp getcek...kusura bakma ama bu adamdan sana hayır olmaz bence
Başta hiç böyle bi isteği yoktu iş ciddye binince istekler çoğaldi insanlari kapali acik diye sınıflandrmalari ve onlara anlam yüklemeleri çok sinr bozucuKıyafetize karışıp sizi birey olarak görmeyen bu davarları nasıl buluyorsunuz ya.
Başta hiç böyle bi isteği yoktu iş ciddye binince istekler çoğaldi insanlari kapali acik diye sınıflandrmalari ve onlara anlam yüklemeleri çok sinr bozucuKıyafetize karışıp sizi birey olarak görmeyen bu davarları nasıl buluyorsunuz ya.
Allah nasip ederse önünde nice 1.5 yıllar var. Şimdiden bu noktada iseniz; bi kaç yıl sonra SANKİ mutsuz bir kadın geliyor gözlerimin önüne. Hiç bir istediğini yapamayan, bezmiş bir kadın. Her sinirlendiğinde sırtını dönüp giden bir erkek seni yorar. İyi düşün. Mantık uymuyorsa; bir zaman sonra kalbini de ele geçirecektir ve duyguların körelip gidecektir emin ol
Canım ben tamamen sevgiden yanayım aman sakın beni yanlış anlama :) Ama bazı şeyler karşılıklı olmalı; daha nice 1.5 yılların var inşallah; onların kötü geçmesini istemem sadece :) iyi düşün; kalbinle aklını uzlaştır azıcık. her şey güzel olsun senin için :)Bazen dışardan gelen yorum insanın gözündeki perdeyi indiriyo insan sevince herseyi tozpembe görür dedikleri doğru.. gözümdeki perdeyi araladığınız için teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?