• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ?

fairytaless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
150
32
38
Mrb kızlar

1.5 senelik bi ilişkim vardı bu zamana kadar iyi kötü bu duruma geldik. Sorunumuz şuydu ki kapanmami istiyodu ben tabi kapanicam ama senin isteğinle kapanamam kendi içimden geldiği zaman kapanıcam dedim,ki zaten normalde òyle açık kıyafet giyinen bi insan değilim. Birinci sorun bu ikinci sorun ise sürekli kendi isteğinin olmasını istiyor ailesiyle kavga ettğnde benide siliyo gidin hicbirnizi istemiyorum gidicem buralardan diyip duruyo ve siniri geçince bi yere gittiği yok.. En son kavgamızda ben seninle mutlu olcağma inanmiyorum git kendine hayat kur ilerde bana tesekkur ediceksin vs dedi ve beni engelledi telefondan herneyse ben sinir oldum hiç bi sekilde aramadım onu bugn 4.gün ve kendi aradı yarn görşmek istediğini sòyledi konuşmak istiyormuş onu çok seviyorum ama çok krgınım sizce ne yapmalym gitmeli miyim..

Gitmen için bir sebep göremedim ben. Birbuçuk yıl bir ömürle kıyaslanınca nedir ki zaten. Bir ömür çekeceksin eğer devam edersen.

Kadinlar bile bu kadar trip aymiyor.
Belki başka bir sikintisi varsa ondan dolayida boyle yapıyor olabilir. Tecrübeyle sabit. Silinti gidince rahatlamistuk biZ

Gitmen için bir sebep göremedim ben. Birbuçuk yıl bir ömürle kıyaslanınca nedir ki zaten. Bir ömür çekeceksin eğer devam edersen.
Evet galiba devam edrrsem sonum kötü olucak kararli olmam lazm bu konuda.. tesekkur ediyorum

bence bıtmışken bıtsın...evlenınce bırıne kızınca senıdemı sılıp getcek...kusura bakma ama bu adamdan sana hayır olmaz bence

Bu adamın dengesizligine bir ömür katlanabilecegini sanmıyorum sakin gitme ayrıca bu ne rahatlık adam seni kaybetmekten korkmuyor

Kadinlar bile bu kadar trip aymiyor.
Belki başka bir sikintisi varsa ondan dolayida boyle yapıyor olabilir. Tecrübeyle sabit. Silinti gidince rahatlamistuk biZ

Anne ve babasını kaybetmiş 2 yil once önceden cok mutluydm onlardan sonra böyle oldum diyor abileriyle kavga ediyo hep ama arada bende kayniyorum..

Kıyafetize karışıp sizi birey olarak görmeyen bu davarları nasıl buluyorsunuz ya.

Allah nasip ederse önünde nice 1.5 yıllar var. Şimdiden bu noktada iseniz; bi kaç yıl sonra SANKİ mutsuz bir kadın geliyor gözlerimin önüne. Hiç bir istediğini yapamayan, bezmiş bir kadın. Her sinirlendiğinde sırtını dönüp giden bir erkek seni yorar. İyi düşün. Mantık uymuyorsa; bir zaman sonra kalbini de ele geçirecektir ve duyguların körelip gidecektir emin ol ;)

Allah nasip ederse önünde nice 1.5 yıllar var. Şimdiden bu noktada iseniz; bi kaç yıl sonra SANKİ mutsuz bir kadın geliyor gözlerimin önüne. Hiç bir istediğini yapamayan, bezmiş bir kadın. Her sinirlendiğinde sırtını dönüp giden bir erkek seni yorar. İyi düşün. Mantık uymuyorsa; bir zaman sonra kalbini de ele geçirecektir ve duyguların körelip gidecektir emin ol :KK66:

Bazen dışardan gelen yorum insanın gözündeki perdeyi indiriyo insan sevince herseyi tozpembe görür dedikleri doğru.. gözümdeki perdeyi araladığınız için teşekkürler :)

Bazen dışardan gelen yorum insanın gözündeki perdeyi indiriyo insan sevince herseyi tozpembe görür dedikleri doğru.. gözümdeki perdeyi araladığınız için teşekkürler :)
Canım ben tamamen sevgiden yanayım aman sakın beni yanlış anlama :) Ama bazı şeyler karşılıklı olmalı; daha nice 1.5 yılların var inşallah; onların kötü geçmesini istemem sadece :) iyi düşün; kalbinle aklını uzlaştır azıcık. her şey güzel olsun senin için :)

Back
X