Bence hiç tedirgin olmayın. Bu durum tamamiyle eşinin ailesini benimsemek ve iyi niyetle alakalı. Bir çok arkadaş bu sitede sürekli şikayet halindeler. İstiyorlar ki erkek tarafının ailesi gelmesin gitmesin karışmasın. Allah aşkına böyle bir şey mümkünmüdür. Yada böylemi olmalı.
Biraz mantıklı düşünmeli gelinler. Düğün zamanı maddi imkansızlıklar ya da bir çok sebepten aileler ve eşler arasında sıkıntı yaşanıyor. Ama bunu daha sonrasında evliliğe de taşımak anlamsız geliyor.
Her kayınvalide her görümce kötümü dür yani. Bizim ailemizde de var gelinimiz biz onu iyisiyle kötüsüyle sahipleniyoruz. Çünkü artık oda bizim ailemizin bir parçası.
Şu unutulmamalı bence, aileler içinde sıkıntılar yaşanır ve saygı hoşgörüyle ilişkiler düzelir. Evlenmek aile olmaktır. Bu aileye anneler, babalar, kardeşler, eltiler, görümceler, kayınbiraderler vs vs... herkes dahildir. Bunu bir bütün görmeli ve sadece eşim ve ben mantığını aklından çıkarmalı gelinler. Zira aksi takdirde aile içi huzursuzluk süre gelir gider.
Gelinine kötü davranan, eziyet eden, saygısızlık eden vardır elbette. Tüm bu yazdıklarımı bunların dışında tutuyorum. Burada konu sahibinin net olarak bahsettiği hiç bir sıkıntı göremiyorum ben. Tamamiyle kendi kafasında ki endişeler doğrultusunda negatif davranıyor.
Siz yine de gelinleriniz için böyle düşünmeyin bence. Daha önce de belirttiğim gibi aile olmak iyi ve kötü günleri bir arada atlatmaktır.