- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
- Konu Sahibi yapayalniz1
Kizlar ben doguda bir sehirde ogretmenim eylulde atandim sonrasinda dugunum oldu ve esim es durumundan yanima geldi. Duzenimizi burada kurduk ve herseyimizi istedigimiz gibi aldik sirin bir evimiz var cok sukur gelen butun arkadaslarim da oyle soyler cok iyi bir enerjisi var evimin sukur. Ve simdi subat atamasinda arkadasim benim oldugum sehire atandi ve ben cok sevindim tabi ki sonucta burada is arkadaslarim disinda arkadasim yoktu. Arkadasim derken bu arada biryillik bir tanismamiz var ve ben 25 yasindayim o 38 yasinda. Neyse ben tabiki evime davet ettim falan agirladim sonra onu bir yere yerlestirdik evrak islerini falan hallettik sonra bana dedi ki keske sen evlenmeseydin birlikte ev tutardik senin evin ne guzel rahatsin benim kaldigim yer boyle degil falan dedi sonra da esim evde bile olsa bize gelmek istedi bisey demedim geldi ama simdi bizde yeni evliyiz her gun bize gelmek istemesi rahatsiz etmeye basladi. Mesela yarin sevgililer gunu ve arayip gelmek isterse nasil reddebilirim ki? Bugunde oglen yine aradi esim evde gece ise gidecek benim de bos gunumdu basbasa vakit geciricez sonucta aradi ve gelmek istedi ben kiramiyorum hayir diyemiyorum sizce ne yapmaliyim?