ne yapmalıyım ?

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
35
Kizlar ben doguda bir sehirde ogretmenim eylulde atandim sonrasinda dugunum oldu ve esim es durumundan yanima geldi. Duzenimizi burada kurduk ve herseyimizi istedigimiz gibi aldik sirin bir evimiz var cok sukur gelen butun arkadaslarim da oyle soyler cok iyi bir enerjisi var evimin sukur. Ve simdi subat atamasinda arkadasim benim oldugum sehire atandi ve ben cok sevindim tabi ki sonucta burada is arkadaslarim disinda arkadasim yoktu. Arkadasim derken bu arada biryillik bir tanismamiz var ve ben 25 yasindayim o 38 yasinda. Neyse ben tabiki evime davet ettim falan agirladim sonra onu bir yere yerlestirdik evrak islerini falan hallettik sonra bana dedi ki keske sen evlenmeseydin birlikte ev tutardik senin evin ne guzel rahatsin benim kaldigim yer boyle degil falan dedi sonra da esim evde bile olsa bize gelmek istedi bisey demedim geldi ama simdi bizde yeni evliyiz her gun bize gelmek istemesi rahatsiz etmeye basladi. Mesela yarin sevgililer gunu ve arayip gelmek isterse nasil reddebilirim ki? Bugunde oglen yine aradi esim evde gece ise gidecek benim de bos gunumdu basbasa vakit geciricez sonucta aradi ve gelmek istedi ben kiramiyorum hayir diyemiyorum sizce ne yapmaliyim?

kırmadan kibarca 'bugün eşimle kutlama yapacağız canım kusura bakma başka gün beraber oluruz' falan diye erteleyin siz erteledikce rahatsız olduğunuzu anlar herhalde..arkadaş bile olsa herkesin özel hayatı kendine...

"Hayır diyemiyorum, ne yapmalıyım" hiç belli etmese de adeta bir nelly kelly dilemma.
O da bekar bekar yeni bir şehre atanmış olmanın psikolojik sıkıntısını çekiyordur, bi süre hatır için idare etmek lazım.
Yalnız yarın gibi özel günlerde, veya işte baş başa kalacağınız zamanlarda falan "misafirimiz var" falan dersin, hiç de bişicik olmaz. Civciv değil karşındaki basmaktan o gada korkasın.

Sevgililer Gününü eşimle başbaşa geçirmek istiyoruz demen hiç de kırıcı değil gayet normal direk yapıştır yani alınırsa kendi sorunu

Kizlar sunu belirteyim asla arkadasimla ilgilenmekten rahatsiz degilim mesela ben diyorum ki kahve icelim dışarıda bir yerde esim evde oluyor cunku o diyor ki size gidelim benim rahatsiz oldugum durum bu

Bi Arkadaşı kırmamak için hayat arkadaşınla sayılı olan sevgililer gününden birini başbaşa geçirmemeni hiç doğru bulmuyorum. Başka bi gün gelsin çuvala mı girdi günler ?

Ay nasıl diyemiyosun ya bende böyle bişey varsa direkt söylerim eşimle sunu yapcaz buraya gtcez basbasa kutlicaz fln diye anlatırım yani. Hatta biraz ballandırarak anlatıyorda olabilirim ben cok ince dusunceli değilmişim sanırım :KK53:

bugun özel bı gun ve eşimle dısarı cıkıcaz kusura bakma canım daha sonra tekrar beklerım.
bu ne cok sınır oldum.

Esiniz evde olduğu bir gün yine bu arkadaşınız geldiğinde, esiniz rahatsız olduğunu belli eden bir iki hareket yapsın surat assın, bir daha cekinir belki...

Ay ben mi bugünlerde duygusalım yoksa bu kk kadınlarımı sonunda beni delirtti.Ya neden hayatı kendinize bu kadar zorlaştırıyosunuz.Bi arkadaşlık uğruna nedir bu nasıl reddederim tedirginliği.Baya biz eşimle başbaşa bişeyler yapıcaz kusura bakma başka zaman görüşürüz diceksin olcak bitcek.Akşam gelip kalmak istiyosa yada oturmaya gelmek istiyosada yine aynı şekilde eşimle planım var diyin.Bu tarz bi insanın önünü kesmediğiniz sürece talepler gelmeler gitmemeler artıcak zaten.NE GEREK VAR?

X