ne yapmaliyim

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
Beni.bilen arkadaslar vardir evliligim sorunlu bir ara bosanmanim esigine gelmistim kaynanam.kapinin.onune koymustu kayinbabamda yaptigini desteklemisti 2 ay oturdum baba evinde bes parasiz sucuma gelince rabbim 5 seneden sonra bi evlat nasip etti doktorlar anne olamazsin derken muzice gibi geldi yavrum ona birsey ilmasin diye korumakti onu kaynanam.misafirler gelsin. Cocugunu at onlarla ilgilen.diyordu yeni ameliyatta kalkmisti.lafi uzatmim baya sorunlar en sonunda kapiya konuldum babam allah razi olsun bebegimle bana sahip.cikti sutum kesildi.mamasini aldi sag olsun esim gelip alana kadar bebegime bakti herseyini aldi neyse lafa gelelim cocugum icin esimle eve dondum cocugum biraz buyudu yuvam.biraz duzeldi ama eski yasadiklarimi unutamiyorum kaynanama kayinbabama karsi simdi yavruma yaklassalar o yaptiklari geliyor daha 15 gunluk bebegi kapiya koymalari kayinbabamin kendi evimde masada duran bir bardagi bunediye sorun etmesi hep aklima geliyor hakkimi helal etmiyorum simdi ogluma yaklastikca sibir oluyorum oglumda ona duskun ilmaya basladi daha zoruma gidiyor o bebekken baba evindeyken yanima geldiginde cicugu k7cagina verdigimde kaldirip birakmasi simdide sevmesi zoruma gidiyor ne yapmaliyim lafida uzattim kusura bakmayin simdiden tesekkurler

Ben anlamıyorum huzursuz bir evde sırf her akşam babasını görüyor diye bu çocuk çok sağlıklı mı büyüyecek?
Bi ortamda huzur yaratılmazsa o çocuk mutlu olmaz.Siz sırf her gece babasıyla aynı yatağa giriyorsunuz diye o çocuk hiç bir problem yok harika bir aileye sahibim diyerek büyümez.
Çocuklar dillendirmese de herşeyin farkındadır.
Kaldıramıyorsan ayıracaksın yolunu,ayırmalısın da.Seninde bir hayatın var.
Ve evet evladıma acımadan beni sokağa atan birine asla saygı duymazdım ve o insanlar asla bebeğime dokunamazdı.
Herşeyden önce babası beni kendi çocuğuyla sokağa atan adama da saygı duymazdım.

Malesef sen olanlari kabul edip dönmüşsün şimdi unutmaktan başka çaren yok. Bunları düşünerek iyice içini karartma eskiyi bırak eskide kalsın hayırlı olur inşallah

Ayni evdemisinz?
Yada evleriniz yakin felanmi?

Bunlari unutmayı kabul etmissiniz zaten geri dönerek.. daha fazla yipratmayin kendinizi hic yasanmamis gibi davranin baska careniz yok

yalnız burada yaşadığınız sıkıntılı süreçte eşinizden hiç bahsetmemişsiniz sadece gelip sizi almış eve dönmüşsünüz. pasif mi kaldı eşiniz?

Şartlarınızı bilemem ama keşke dönmeseymissiniz. Babanız da sizi yalnız birakmamis üstelik.

Size saygısızca davranan kayinpederiniz eve gelince çocuğu kucağına veriyorsunuz bir de. Kusura bakmayın ama yaşadıklarınız biraz da sizin hatanız.

Hele kayinvalidenin izin vermemesi ne ya. Nicin bu duruma dusuruyorsunuz kendinizi. Ne sıfatla hayatınıza bu kadar mudahil olabilirler. Ne desem bilemedim.

Ayni evde degiliz ama 1 ay esim disarda oldugu icim yanlarindayim evde kalmama kayinvaldem izin vermedi evimiz ayri ama yakin ve hergu ugraniliyor cocugu mahana yapip.

Vay be koca bir kadin oldun, anne oldun ve halen seni evden atan kv'denin himayesi altindasin. Ne demek kv'de izin vermedi ya? Nasil seni kücücük bebek ile disariya atan insanlari dinliyorsun? Nasil onlari evine aliyorsun?

Sana birsey söyleyim mi? Evliligin felan düzelmedi. Sen gurursuzluk yaptin ve herseyi sineye çektin. Tabiki esin seni tekrar kabul eder. Simdide böyle durumlara ile karsilasirsin iste. Gerçekten bir kadinin gurursuz olmasi çok yazik :KK43:

ben olsam kovarım kocam kızarsa onuda kovarım bu ne yaaaa

Hepinize ayri ayri yesekkur ederim belki inananmiyorsunuz ama yemin ederim.basima cok sey geldi anlatsam roman olur cok cektim halada cekiyorum kaynanam ne cirkinligimi koydu ne kilolulumu dogumda igne vurunmaktan sistim zamabla sisim.indi hala su gun olmus herseyime karisiyorlar tamam onlarda ann babam ama biktirmamak.lazim gercekten su genc yasimda sinir hastasi ildum ne sorun etmiyorlarki herseyime karisiyorlar bide kendileri aynisi yapmasa zoruma gitmez artik intahari bile dusundum oglum icin yapamadim ya bir kayinbaba turp gibi calismiyor anca kadinlarin icinde oturuyor esimin parasini yiyor bu nas birsey olabilir nasil bir zihniyet valla kusura bakmayin.kotuyum buraya yaziyorum zoruma gidiyor hayat banami zor herkesemi bilmiyorum benim.imtahanimde zor gercekten kendi yavruma bile isimi kendim.koyamadim kayinbaba adi.konuldu.belki yavrum birdaha olmayacak ya anlatikca anlatasim var esimde cok yapti ilk bebegim tecrubesizim annemi eve koymadi daha 10 gunlyk nevseyken.gece evde tek kaldim evim issiz korktum ama rabbime sigindimbebegim geceleri uyumazdi gazdan dolayi.kaynanama soylerdim inanmazdi birgun kalimbakim dedi tamam.dedim tobe ne bakmasi battaniyeyi cekti sabaha kadar yatti ben dusuk yaptigimda evde bebegimi bagira bagira tek basima dusurdum kanam coktu apartmanda kimseyi tanimiyordum kaynanam.oglunu dogumgunu partisine cagirmisti kurtas oldum.ilk bebegimi yine kayinbabam basimda oturdu ya bu gelin lavaboya gider belki rahat edemez demedi neler cektim neler

Hepinize ayri ayri yesekkur ederim belki inananmiyorsunuz ama yemin ederim.basima cok sey geldi anlatsam roman olur cok cektim halada cekiyorum kaynanam ne cirkinligimi koydu ne kilolulumu dogumda igne vurunmaktan sistim zamabla sisim.indi hala su gun olmus herseyime karisiyorlar tamam onlarda ann babam ama biktirmamak.lazim gercekten su genc yasimda sinir hastasi ildum ne sorun etmiyorlarki herseyime karisiyorlar bide kendileri aynisi yapmasa zoruma gitmez artik intahari bile dusundum oglum icin yapamadim ya bir kayinbaba turp gibi calismiyor anca kadinlarin icinde oturuyor esimin parasini yiyor bu nas birsey olabilir nasil bir zihniyet valla kusura bakmayin.kotuyum buraya yaziyorum zoruma gidiyor hayat banami zor herkesemi bilmiyorum benim.imtahanimde zor gercekten kendi yavruma bile isimi kendim.koyamadim kayinbaba adi.konuldu.belki yavrum birdaha olmayacak ya anlatikca anlatasim var esimde cok yapti ilk bebegim tecrubesizim annemi eve koymadi daha 10 gunlyk nevseyken.gece evde tek kaldim evim issiz korktum ama rabbime sigindimbebegim geceleri uyumazdi gazdan dolayi.kaynanama soylerdim inanmazdi birgun kalimbakim dedi tamam.dedim tobe ne bakmasi battaniyeyi cekti sabaha kadar yatti ben dusuk yaptigimda evde bebegimi bagira bagira tek basima dusurdum kanam coktu apartmanda kimseyi tanimiyordum kaynanam.oglunu dogumgunu partisine cagirmisti kurtas oldum.ilk bebegimi yine kayinbabam basimda oturdu ya bu gelin lavaboya gider belki rahat edemez demedi neler cektim neler

Size inanıyoruz, niçin inanmayalım. Ama niçin geri döndünüz? Kendinize bunları niye yaşatıyorsunuz?

X