Beni.bilen arkadaslar vardir evliligim sorunlu bir ara bosanmanim esigine gelmistim kaynanam.kapinin.onune koymustu kayinbabamda yaptigini desteklemisti 2 ay oturdum baba evinde bes parasiz sucuma gelince rabbim 5 seneden sonra bi evlat nasip etti doktorlar anne olamazsin derken muzice gibi geldi yavrum ona birsey ilmasin diye korumakti onu kaynanam.misafirler gelsin. Cocugunu at onlarla ilgilen.diyordu yeni ameliyatta kalkmisti.lafi uzatmim baya sorunlar en sonunda kapiya konuldum babam allah razi olsun bebegimle bana sahip.cikti sutum kesildi.mamasini aldi sag olsun esim gelip alana kadar bebegime bakti herseyini aldi neyse lafa gelelim cocugum icin esimle eve dondum cocugum biraz buyudu yuvam.biraz duzeldi ama eski yasadiklarimi unutamiyorum kaynanama kayinbabama karsi simdi yavruma yaklassalar o yaptiklari geliyor daha 15 gunluk bebegi kapiya koymalari kayinbabamin kendi evimde masada duran bir bardagi bunediye sorun etmesi hep aklima geliyor hakkimi helal etmiyorum simdi ogluma yaklastikca sibir oluyorum oglumda ona duskun ilmaya basladi daha zoruma gidiyor o bebekken baba evindeyken yanima geldiginde cicugu k7cagina verdigimde kaldirip birakmasi simdide sevmesi zoruma gidiyor ne yapmaliyim lafida uzattim kusura bakmayin simdiden tesekkurler