Ayni evde degiliz ama 1 ay esim disarda oldugu icim yanlarindayim evde kalmama kayinvaldem izin vermedi evimiz ayri ama yakin ve hergu ugraniliyor cocugu mahana yapip.Ayni evdemisinz?
Yada evleriniz yakin felanmi?
Ayni evde degiliz ama 1 ay esim disarda oldugu icim yanlarindayim evde kalmama kayinvaldem izin vermedi evimiz ayri ama yakin ve hergu ugraniliyor cocugu mahana yapip.
Hepinize ayri ayri yesekkur ederim belki inananmiyorsunuz ama yemin ederim.basima cok sey geldi anlatsam roman olur cok cektim halada cekiyorum kaynanam ne cirkinligimi koydu ne kilolulumu dogumda igne vurunmaktan sistim zamabla sisim.indi hala su gun olmus herseyime karisiyorlar tamam onlarda ann babam ama biktirmamak.lazim gercekten su genc yasimda sinir hastasi ildum ne sorun etmiyorlarki herseyime karisiyorlar bide kendileri aynisi yapmasa zoruma gitmez artik intahari bile dusundum oglum icin yapamadim ya bir kayinbaba turp gibi calismiyor anca kadinlarin icinde oturuyor esimin parasini yiyor bu nas birsey olabilir nasil bir zihniyet valla kusura bakmayin.kotuyum buraya yaziyorum zoruma gidiyor hayat banami zor herkesemi bilmiyorum benim.imtahanimde zor gercekten kendi yavruma bile isimi kendim.koyamadim kayinbaba adi.konuldu.belki yavrum birdaha olmayacak ya anlatikca anlatasim var esimde cok yapti ilk bebegim tecrubesizim annemi eve koymadi daha 10 gunlyk nevseyken.gece evde tek kaldim evim issiz korktum ama rabbime sigindimbebegim geceleri uyumazdi gazdan dolayi.kaynanama soylerdim inanmazdi birgun kalimbakim dedi tamam.dedim tobe ne bakmasi battaniyeyi cekti sabaha kadar yatti ben dusuk yaptigimda evde bebegimi bagira bagira tek basima dusurdum kanam coktu apartmanda kimseyi tanimiyordum kaynanam.oglunu dogumgunu partisine cagirmisti kurtas oldum.ilk bebegimi yine kayinbabam basimda oturdu ya bu gelin lavaboya gider belki rahat edemez demedi neler cektim neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?