ne yapmaliyim

manizoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
11
0
28
Kizlar iki yillik bi ilişkin var. Bir suru sey yasadik her şeyin üstesinden geldik. Eskiden ona baktigim zaman bana askla baktigini görebiliyordum ama son zamanlar da çok kavga ettik çok yiprandik artik bana ilgisini sevgisini hissedemiyorum. Ne yapmali bana yardim edin:KK61:

Kizlar iki yillik bi ilişkin var. Bir suru sey yasadik her şeyin üstesinden geldik. Eskiden ona baktigim zaman bana askla baktigini görebiliyordum ama son zamanlar da çok kavga ettik çok yiprandik artik bana ilgisini sevgisini hissedemiyorum. Ne yapmali bana yardim edin:KK61:

aldığın kadarını ver,,fazlası zarar

Herzaman yükselme olmazki bazen durağan dönemde yaşayacaksın ki değeri olsun bazı şeylerin.
En tepeden düşmek fena acitir canı.

Bugüne kadar gerçekten hep kaçan taraf oldum aslinda hep sogukkanli oldum gecmiste yasadiklarim yüzünden bi iyiyiz bi kotu anlam veremiyorum...

bekle sakince
yırtınsan da hersey olacagına varır
aman trip yapma çok yakın da olma bıraz dınlenın

aşk her zaman dolu dizgin yaşanmıyor..
en azından kendi ilişkimde ben öyle hissediyorum.

yaşlarınız ve içinde bulunduğunuz sınav durumu da bence çok müsait yaşadığınız durgunluk için...

sizde bazı şeyleri zamana bırakın.. neden, niye nasıl , ne yapacağım diye düşünmeyin..
sonuçta hayat düşünmediklerimizi de çıkartabiliyor önümüze...
bırakın ne olacaksa olsun...

ilişkinize sakinlikle devam edin, neden ilgisiz oldun diye kavgalar çıkartıp ilişkiye heyecan getirme gibi hatalara kapılmayın...
kafanızı dinleyin :KK66:

Sevginizin bittiğini düşünmeyin hemen, ya da sevginizi sorgulamayın akışına bırakın. birlikteyken ve telefon mesaj v.s gibi durumlarda zaman zaman böyle hissetmeniz bence normal, düşüşlerin olduğu bu dönemde sabrederseniz karşılığını alırsınız bence iki taraf içinde bu aynı

aşk her zaman dolu dizgin yaşanmıyor..
en azından kendi ilişkimde ben öyle hissediyorum.

yaşlarınız ve içinde bulunduğunuz sınav durumu da bence çok müsait yaşadığınız durgunluk için...

sizde bazı şeyleri zamana bırakın.. neden, niye nasıl , ne yapacağım diye düşünmeyin..
sonuçta hayat düşünmediklerimizi de çıkartabiliyor önümüze...
bırakın ne olacaksa olsun...

ilişkinize sakinlikle devam edin, neden ilgisiz oldun diye kavgalar çıkartıp ilişkiye heyecan getirme gibi hatalara kapılmayın...
kafanızı dinleyin :KK66:

Daha ciddi bi şey olmasi için çok erken olmasina ragmen digerlerinden farkliyiz diye dusunüyorum o yüzden sorun ettim aslinda yorumunuz icin tesekkur ederim

Benim fikrim suan sınava hazırlanıyorsanız ona odaklanın kafanızı dağıtmayın,güçlü olun erkekler gelir geçer önemli olan sensin hayatını kurtarmaya bak önce hayatında kalmak istiyorsa kalır gitmek isterse gider engel olamazsın :S

Daha ciddi bi şey olmasi için çok erken olmasina ragmen digerlerinden farkliyiz diye dusunüyorum o yüzden sorun ettim aslinda yorumunuz icin tesekkur ederim

22 yaşındayım, 23 de olabilir :)
15 yaşımda başladım ilişkime...
benzer evrelerden geçtim, bugünlere bende kolay gelmedim...

bahsettiğiniz gibi bende ciddi adımlara erken de olsa niyetimiz var derdim...

gerçekten niyet varsa her şey aşılıyor... bu anlamda beni daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum...
geriye dönüp bakın, nice sorunlar bir şekilde atlatılmış...
bu da atlatılacaktır...
bir dönemdir sadece...
o yüzden az önceki yorumumu yaptım, biraz da durgunluğun tadını çıkartın diye... bir şekilde geçiyor çünkü...

yani inşallah...

Yaşınız itibariyle kendinizi geliştirmeniz ve eğitime ağırlık vermeniz gereken bir dönemdesiniz.

Ama hangi yaş ve dönem olursa olsun durumunuza yorum yapmak gerekirse...

Karşınızdakinin ilgisini, sevgisini hissedemiyorsanız sizin yapacağınız bir şey yok.

Karşı taraf bunu hissettirecek.

Hissettiremiyor ya da oralı olmuyor mu...

Kimseye kendinizi zorla sevdiremeyeceğinize göre...

Sizin yapacağınız tek şey o kişiyi hayatınızdan çıkarmak olur.

İlişkilerde mutluluğu yakalamak için çok yazılıp çizilir, bir sürü formül verilir.

Ama aşk acısı çekmeyenlere bakarsanız tek mottoları vardır...

"Beni istemeyeni ben hiç istemem".

evlenmeden önce bizde eşimle benzer şeyler yaşamıştık çok kavga ettiğimiz yıprandığımız soğuduğumuz bi dönem olmuştu. o zaman şöyle bişey yapmıştık her gün akşam yarın kavga etmiycez diye söz veriyorduk ve kavge etmediğimiz günlerin sayısını sayıyorduk. çocukça ama etkili olmuştu. çünkü kavga kavgayı getiriyor birşeye sinirlenince onun siniri geçmeden başka bir hareket gözüne batıryor birken beş oluyor ama o an söz aklına geliyor zorlada olsa alttan alıyosun ve zamanla yatışıyor öfken. hata karşılıklı birbirinizin gösterdiği çabaya bakıp eskileri unutmaya başlıyorsun. tabi bu dönemde romantik şeyler yapmaya çalıştık hep. biz evlenmeden bir süre birlikte yaşamıştık. romantik yemekelr hazırlıyordum o sevdiğim yiyecekleri mezeleri alıyordu çiçekler hediyeler romantik müzikler açıp evde karşılıklı dans ediyorduk geceleri sadece mum yakıyorduk hatta bir keresinde bu yüzden kalıyı tutuşturduk ve o an ilk beni çıkardı odadan biyerim yanmasın diye. o benim için dönüm noktası oldu çabalarımız bizi birbirimize yaklaştırdı ve kurtakdık kendimizide ilişkimizide. en önemlisi kavga ede ede etmemeye ydeğil ama en azında usturuplu hakaretsiz kavga etmeyi öğrendik ufak tefek şeyleri sinirliyken konuşmayıp biraz zaman geçtikten sonra tatlı tatlı konuşup çözmeyi öğrendik. gerçektende tatlı dil yılanı deliğinden çıkarıyor sert kırıcı söylenen şey yapılmıyor ama tatlı bir rica bir öpücük bir bakış ama aşkım bu bana şöyle hissettiriyor o yüzden şöle yapma ben olsam böyle yapardım çünkü sana çok deer veriyorum türünden yaklaşımlar çözüyor herşeyi. özür dilerim çok uzun oldu ama yardımcı olmak istedim. bol şans

X