Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar iki yillik bi ilişkin var. Bir suru sey yasadik her şeyin üstesinden geldik. Eskiden ona baktigim zaman bana askla baktigini görebiliyordum ama son zamanlar da çok kavga ettik çok yiprandik artik bana ilgisini sevgisini hissedemiyorum. Ne yapmali bana yardim edin
aldığın kadarını ver,,fazlası zarar
Bugüne kadar gerçekten hep kaçan taraf oldum aslinda hep sogukkanli oldum gecmiste yasadiklarim yüzünden bi iyiyiz bi kotu anlam veremiyorum...
Yaslar kaç ?
aşk her zaman dolu dizgin yaşanmıyor..
en azından kendi ilişkimde ben öyle hissediyorum.
yaşlarınız ve içinde bulunduğunuz sınav durumu da bence çok müsait yaşadığınız durgunluk için...
sizde bazı şeyleri zamana bırakın.. neden, niye nasıl , ne yapacağım diye düşünmeyin..
sonuçta hayat düşünmediklerimizi de çıkartabiliyor önümüze...
bırakın ne olacaksa olsun...
ilişkinize sakinlikle devam edin, neden ilgisiz oldun diye kavgalar çıkartıp ilişkiye heyecan getirme gibi hatalara kapılmayın...
kafanızı dinleyin
Daha ciddi bi şey olmasi için çok erken olmasina ragmen digerlerinden farkliyiz diye dusunüyorum o yüzden sorun ettim aslinda yorumunuz icin tesekkur ederim
Kizlar iki yillik bi ilişkin var. Bir suru sey yasadik her şeyin üstesinden geldik. Eskiden ona baktigim zaman bana askla baktigini görebiliyordum ama son zamanlar da çok kavga ettik çok yiprandik artik bana ilgisini sevgisini hissedemiyorum. Ne yapmali bana yardim edin