Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramızda gizlimiz saklımız olmadığı için açık açık sordum birisi varsa söyle diye olmadığını söyledi diğer türlü şüpheli haraketlerini hiç hissetmedim bilemiyorumAldattığına air şüphelerin veya şüpheli hareketleri yoksa hiç birşey yapmayacaksin..
Ortada hiç bişey yokken sordun mu açık açık güvenmıyor musun ki?şüpheli hareketi yoksa kendini sıkıntıya sokma benceAramızda gizlimiz saklımız olmadığı için açık açık sordum birisi varsa söyle diye olmadığını söyledi diğer türlü şüpheli haraketlerini hiç hissetmedim bilemiyorum
Ailevi durumlarım çok farklı o yüzden sormayı daha doğru buluyorum babama güvenmezken ona güvenmeyi dpğru bulmadığım için sorarak kendimi rahatlatacağıma inandımOrtada hiç bişey yokken sordun mu açık açık güvenmıyor musun ki?şüpheli hareketi yoksa kendini sıkıntıya sokma bence
mesafeli ilişkide erkek aldatır düşüncesine tutulmuş bi ailem var o yüzden ailem sevgilimle mesafeyi duyunca direk o seni aldatıyordur sen salaksın kanıyorsun hemen bi erkeğin seviyorum laflarına demeye başladıArada 12 saat olması mı aldatıyor hissi verdi? Ben anlamadım olayı..
Okulu için uzakta yoksa sanaldan bi ilişkimiz yok aslında aynı yerde hatta aynı mahallede oturuyoruzTatlım aldatan insan aldatıyorum demezki.. Söleyecek olsa aldatmaz zaten o kadar dürüstse yani terkeder.. Uzaktan çok zor anlayamazsın bile sanalda açık vermediği sürece. Ona güvenmek zorundasın malesef.
Aldatiyor olsa evet aldatiyorum der miAilevi durumlarım çok farklı o yüzden sormayı daha doğru buluyorum babama güvenmezken ona güvenmeyi dpğru bulmadığım için sorarak kendimi rahatlatacağıma inandım
Aileniz belli ki sizi soğutmak için öyle diyor.mesafeli ilişkide erkek aldatır düşüncesine tutulmuş bi ailem var o yüzden ailem sevgilimle mesafeyi duyunca direk o seni aldatıyordur sen salaksın kanıyorsun hemen bi erkeğin seviyorum laflarına demeye başladı
Bende bu zamana kadar hiç düşünmedim bugün ailem öyle diyinca acaba hissi uyandı ama inanıyorum en azından inanmak zorundayımbizimde aramızda 10 saat var..
Benim aklıma hiç acaba aldatıyor mudur diye bir şey gelmiyor
kendi kendime kuramam vallahi... uğurlar olsun der geçerim.
kendi kaybettiğine yansın
Der veya demez diyemem çünkü adamlığına kalmış birşeyAldatiyor olsa evet aldatiyorum der mi
sanırım öyleAileniz belli ki sizi soğutmak için öyle diyor.
Çook teşekkür ederimOrtada seni şüphelendirecek bir durum yoksa başkasının sözü ile hareket etme. Bir iddiada bulunmak için kanıt gerekir.
Bende bu zamana kadar hiç düşünmedim bugün ailem öyle diyinca acaba hissi uyandı ama inanıyorum en azından inanmak zorundayım
insanın içini ısıttınız be! çok teşekkür ederimbir tek o size uzakta değil, sizde ona uzaksınız.
siz aldatıyor musunuz?
kızlar sadık olur amaaaa erkekler aldatır , demeyin...
insan olan aldatmaz çünkü cinsiyeti yok bu işin...
evet uzaktan ilişki yürütmek kolay değildir, insanın aklına her şey gelebilir... ama olmayan şeyleri, ya olduysa, ya olursa diye paranoyaklık yaparak ilişkiye yazık etmemek gerekir..
anlayışlı yaklaşın, mühim olan gönül mesafeniz uzak olmasın karayolunun önemi yok ...
insanın içini ısıttınız be! çok teşekkür ederim