Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi aöf de okuyorsun Anadolu'da mı eğer istersen ygs girmeden sınavsız olarak istanbul Üniversitesi aöf ve Erzurum atatürk aöf bölümlerine sınavsız olarak kayıt olabilirsin 2 ve 4 yıllık bölümlerine,çocuk Gelişimini düşünür müsün? 2 yıllık bir bölüm.Erzurum Atatürk aöf de.Ben 2010 yılında liseden mezun oldum üniversiteye gitmeyi çok istiyordum ama ailem başıma birşey gelecek korkusuyla üniversiteye gitmeme mani oldu.. o an sınıf öğretmenimin bana sınava girmem için elime uzattıgı para hala hatırımdadır.. içimde bir ukte olarak kaldı okuyamamak bende bir işe girip calışmaya başladım 2012 de açıköğretim insan kaynakları yönetimine kayıt oldum hala okuyorum ama seneye üniversiteye hazırlanıp tekrar girmeyide istiyorum tıbbi sekreterlik ve yahut böro yönetimi yönetici asistanlıgı olablir şehrime yakın yerleri tercih edebiliyorum ne yazıkki yaşım şuan 23 anlayacagınız üniversiteye 25 yaşında allah kısmet ederse başlıyo olacagım sizce ben meslek edindirici kurslaramı yönelsem yoksa üniversiteyimi bitirsem diye düşünüyoum gerçi üniversite mezunlarının çoguda işsiz.. kpss yide deniyorum bu arada....
Anadolu aöf ten farkı nedir bu fakültelerin pekiHangi aöf de okuyorsun Anadolu'da mı eğer istersen ygs girmeden sınavsız olarak istanbul Üniversitesi aöf ve Erzurum atatürk aöf bölümlerine sınavsız olarak kayıt olabilirsin 2 ve 4 yıllık bölümlerine,çocuk Gelişimini düşünür müsün? 2 yıllık bir bölüm.Erzurum Atatürk aöf de.
Vize sınavları internet üzerinden oluyor,final sınavı ise belirlenen merkezde ki okullarda yapılıyor,Yaşadığınız şehirde merkezi yok ise en yakın ilde yapılır final sınavı vardır diye tahmin ediyorum merkezi,bütünleme sınavı var,kitaplar internet üzerinden eloktronik olarak Yükleniyor.Anadolu üniversitesinde 2. Üniversite kapsamında sınavsız öğrenci alıyor fakat anadolu Üniversitesine kayıtlı iseniz oraya kayıt olamazsınız okullar farklı olacak o yüzden istanbul Üniversitesi aöf ve Erzurum Atatürk Üniversitesi aöf bölümlerine sınavsız olarak 2. Üniversite kapsamında kayıt olabilirsiniz.Anadolu aöf ten farkı nedir bu fakültelerin peki
ben 28 yasindayim hatta 29 2 yillik saglik bölümü okumak icin ankaraya gitmeyi planliyorum kamu yönetimi mezunuyum 4 yillik bir okul oldugu halde is bulamiyorumBen 2010 yılında liseden mezun oldum üniversiteye gitmeyi çok istiyordum ama ailem başıma birşey gelecek korkusuyla üniversiteye gitmeme mani oldu.. o an sınıf öğretmenimin bana sınava girmem için elime uzattıgı para hala hatırımdadır.. içimde bir ukte olarak kaldı okuyamamak bende bir işe girip calışmaya başladım 2012 de açıköğretim insan kaynakları yönetimine kayıt oldum hala okuyorum ama seneye üniversiteye hazırlanıp tekrar girmeyide istiyorum tıbbi sekreterlik ve yahut böro yönetimi yönetici asistanlıgı olablir şehrime yakın yerleri tercih edebiliyorum ne yazıkki yaşım şuan 23 anlayacagınız üniversiteye 25 yaşında allah kısmet ederse başlıyo olacagım sizce ben meslek edindirici kurslaramı yönelsem yoksa üniversiteyimi bitirsem diye düşünüyoum gerçi üniversite mezunlarının çoguda işsiz.. kpss yide deniyorum bu arada....
2 yıllık sağlık bölümünü KPSS için mi düşünüyorsunuz eğer öyleyse 2 yıllık KPSS giremezsiniz 4 yıllık mezun olduğunuz için.ben 28 yasindayim hatta 29 2 yillik saglik bölümü okumak icin ankaraya gitmeyi planliyorum kamu yönetimi mezunuyum 4 yillik bir okul oldugu halde is bulamiyorum
Okumanin yasi yoktur bana göre asla yas durumuna takilma
ama sececegin bölümler ne kdr ise yarar is olanagi nasildir arastir 2 yil veya 4 yil bunlar cok zaman alan emek verilen okullar olucak sececegin bölüm icin düsünerek karar vermelisin
kpss sIkIntim yok canim henüz tercih asamasinda lisanstan giriyorum sinava ama sagliktanda tercih hakkim var ama su an okula baslamadim bile hele bi basliyimda :)))2 yıllık sağlık bölümünü KPSS için mi düşünüyorsunuz eğer öyleyse 2 yıllık KPSS giremezsiniz 4 yıllık mezun olduğunuz için.
Sınava lisanstan giriyorsanız sağlıktan nasıl tercih hakkınız bulunuyor.kpss sIkIntim yok canim henüz tercih asamasinda lisanstan giriyorum sinava ama sagliktanda tercih hakkim var ama su an okula baslamadim bile hele bi basliyimda :)))
Sınava lisanstan giriyorsanız sağlıktan nasıl tercih hakkınız bulunuyor.
Bu yıl ygs sınavına girdiniz mi?