Ne yapmalıyım

hedef 2016

Hoşgeldin hayatıma yarınım herşeyim Canım KIZIM
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
6.805
5.036
Selam kızlar,

Hamileyim Annemler de kalıyorum. Annemler işime çok yakın yürüyerek 20 dk mesafede.

Eşim tutturmuş doğuma kadar orada kalalım. Sen iş yapma yorulma diyor. Annemler de tamam dedi ama. Ben kendi evimde durmak istiyorum.

Tamam kalmak istemiyorsan annemi çağıralım diyor..(annesi 8 saatlik uzaklıkta başka memlekette) gelme şansı da yok k peder çalışıyor zaten.

Eşimi eve gitme konusunda nasıl ikna edebilirim.

Annemler de mutlu eşim rahatı da yerinde( abim annem babam yaşıyor)

sonra 100 kilo ol.dogumdan sonra da mızmızlansın hatta boşanmaya kalksın.iş yapmak dozunda hamileliğe bir zararı yoktur.bence kimseye annenize bile yuk olmayın.haftada 1-2 kere yemege gitmek bile yeterli.

sonra 100 kilo ol.dogumdan sonra da mızmızlansın hatta boşanmaya kalksın.iş yapmak dozunda hamileliğe bir zararı yoktur.bence kimseye annenize bile yuk olmayın.haftada 1-2 kere yemege gitmek bile yeterli.

100 kilo :))) bu açıdan söyliyim bakalım ne diyecek. ama ben o halinle de severim der.

Selam kızlar,

Hamileyim Annemler de kalıyorum. Annemler işime çok yakın yürüyerek 20 dk mesafede.

Eşim tutturmuş doğuma kadar orada kalalım. Sen iş yapma yorulma diyor. Annemler de tamam dedi ama. Ben kendi evimde durmak istiyorum.

Tamam kalmak istemiyorsan annemi çağıralım diyor..(annesi 8 saatlik uzaklıkta başka memlekette) gelme şansı da yok k peder çalışıyor zaten.

nasıl yani?
doğum daha aralık'ta
yaklaşık 8 ay daha mı orada yaşamak veya eve dönerseniz annesiyle yaşamak istiyor???
bence eşinize "hamileliğin" bir hastalık olmadığını anlatmanız lazım
hatta belki kadın doğumcunuza gittiğinizde eşinizi de götürüp doktorun anlatmasını sağlayabilirsiniz

şu anda sizin günlerinizi huzurlu geçirmeniz lazım
huzurunuzun kendi evinizde, eşinizle yalnız olmak olduğunu anlatın eşinize
anneniz mutlu, eşiniz rahat, ama şu aşamada önemli olan sizsiniz.

nasıl yani?
doğum daha aralık'ta
yaklaşık 8 ay daha mı orada yaşamak veya eve dönerseniz annesiyle yaşamak istiyor???
bence eşinize "hamileliğin" bir hastalık olmadığını anlatmanız lazım
hatta belki kadın doğumcunuza gittiğinizde eşinizi de götürüp doktorun anlatmasını sağlayabilirsiniz

şu anda sizin günlerinizi huzurlu geçirmeniz lazım
huzurunuzun kendi evinizde, eşinizle yalnız olmak olduğunu anlatın eşinize
anneniz mutlu, eşiniz rahat, ama şu aşamada önemli olan sizsiniz.

aynen öyle doğru tespit..Teşekkür ederim..Sanırım hastalık olarak görüyor..Ama hamile olmadan önce de annenler de yemeğini ye güzel ce ben evde tost bile yerim yorma kendini derdi hep.

aynen öyle doğru tespit..Teşekkür ederim..Sanırım hastalık olarak görüyor..Ama hamile olmadan önce de annenler de yemeğini ye güzel ce ben evde tost bile yerim yorma kendini derdi hep.

öyle ayrı ayrı takılmaya alıştırma.yiyecekseniz birlikte tost yiyin

Bu kadarı da fazla yani, hamilelik bir hastalık değildir. Ve her koşulda en rahat edeceğin yer kendi evindir. 6 aylık kızım var, daha yeni yani yaşadıklarım. Oldum olası anlamam zaten , hamileyken annesinde kalanı, doğurduktan sonra annesinde kalanı. Eşinle güzelce konuşup anlatmalısın. Bu dönemi huzurlu geçirmem gerek, ve ben evimde huzurluyum diyeceksin. Ayrıca risk olmadığı sürece işte yapacaksın, yorulacaksında. 2-3 aylık hamileykende cam siliyordum, doğuma gitmeden 1 gün önce de cam sildim gittim doğuma. Doğumdan geldim ev süpürdüm.

Bu kadarı da fazla yani, hamilelik bir hastalık değildir. Ve her koşulda en rahat edeceğin yer kendi evindir. 6 aylık kızım var, daha yeni yani yaşadıklarım. Oldum olası anlamam zaten , hamileyken annesinde kalanı, doğurduktan sonra annesinde kalanı. Eşinle güzelce konuşup anlatmalısın. Bu dönemi huzurlu geçirmem gerek, ve ben evimde huzurluyum diyeceksin. Ayrıca risk olmadığı sürece işte yapacaksın, yorulacaksında. 2-3 aylık hamileykende cam siliyordum, doğuma gitmeden 1 gün önce de cam sildim gittim doğuma. Doğumdan geldim ev süpürdüm.

yani evet sonuçta işe de gidiyorum tmm oturduğum yerden kalkmıyorum işim pc başında ama.

Çık işten diyor çalışma diyor. ay sonu yıllık izne çıkacağız.Gelelim konuşacağım

en iyisini yapmışsın.normal dogum yapıp 40 gun elini bir şeye değmeyen naz yapanları duyuyorum yuhh diyorum

babanla kardeşinle falan araları çok mu iyi? muhabbet sarmıştır. ya da annenin yemeklerini çok mu sever bi sebebi olmalı :)

evet çok sever dün gitti saat 12 de ayıptır soylemesi babamın canı et çekti diye ( o da tv de yarışma programı var dı ya ödül etti tesadüf zaplarken gördü) dürüm yaptırdı getirdi hepimize.Sever yani.

Selam kızlar,

çok saçma her hamile olan annesinin evine taşınsaydı ohooo

Selam kızlar,

Yuva üzerine yuva olmaz ki ...
Allah korusun ama zaten damat ve kız ailesi iç içe olunca ufaktan ufaktan problemler ortaya cıkmaya baslar .
O zman kendisi ister diye düşünüyorum .
Hamileliğiniz kolay geçsin dilerimmm :KK16:

Yuva üzerine yuva olmaz ki ...
Allah korusun ama zaten damat ve kız ailesi iç içe olunca ufaktan ufaktan problemler ortaya cıkmaya baslar .
O zman kendisi ister diye düşünüyorum .
Hamileliğiniz kolay geçsin dilerimmm :KK16:

inşallah çıksın diyemeyeceğim ...

Yok artık aynı şehrin içinde. Dogumuma az kaldı buzamana kadar yalnizdik eşimle. Sağlık problemlerim oldu öyle şimdi kv m geldi doğuma kadar kalacak. Sizin skntiniz olsa bile anneniz aynı sehirdeymis kalmaya ne gerek var durup dururken.net şekilde söyleyin bu ısrar ne diye. Evimde kalmak istiyorum deyip geçin

X