- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- Konu Sahibi nisanyagmru
biliyorum çoğunuz ayrıl diyeceksiniz bende çok defa denedim olmadı. soruna gelecek olursak. 8 senedir birlikteliğim ve bunun bir senesi sözlülük bakın nişanlılık demiyorum sözlüyü hala. nişan lafının hala n si bile geçmiş değil. neyse bunları geçiyorum bizim çok sallantılı bir ilişkimiz var iki gün konuşsak iki ay konuşmayız 2-3 senedir bu durumdayız. gün içerisinde hiç arayıp sormaz beni ben arayınca da çoğu zaman ya işi olur yada dışarı da. bana ne yaptığını hiç haber vermez ama benden sürekli rapor ister. aramızda bi sorun olmasa bile sebebsiz konuşmaları keser. ailesinin yanına gidince sen benim aileme hiç sıcak davranmıyorsun der ama ailesi beni kabul edebilmiş değillerdir. en yakın zamandan bir örnek vereyim kız kardeşi ile oda da oturuyorduk ışıklar kapalı idi annesi kapının önünden geçerken bizi görmedi diğer kız kardeşi ile birşeyler konuşmaya başladı yanımdaki kardeşi de hemen annesini susması konusunda uyardı annesi beni görmediği için neden susması gerektiği anlamadı kardeşi de anne nisan ablamla oturuyorz dedi bunun gibi birkaç olaya tanıklık ettim sorsalar beni çok severler kendi kızlarından ayırmazlar ama bu şekilde ufak tefek hareketlerinden dolayı beni istemediklerini hissediyorum belki sözlümle yaşadığım problemlerden dolayı bana öyle geliyor olabilir.
sözlümle meselemizde de yine bi örnekle açıklamak gerekirse 3 hafta sonunda ilk defa biz onlara gittikten sonra görüşüp konuştuk hafta sonu onlardaydık. pazartesi günü beni hiç aramadı akşam saat 10 ben aradım dışardayım dedi kapattım 11 de tekrardan aradım hala dışarı idi 00.30 da geri döndü eve gelmiş sonrada çok uykum var dedi kapattı uyudu. dün ise yine akşama kadar aramadı akşam 9 gibi aradı eve giderken 5 dakika konuştuk evde misafir varmış dedi kapattı 1 saat sonra mesaj attım sıkıldım tarzında kısa kısa gülümseyen cevaplar verdi yine 12 gibi aradı o kadar mesajın üstüne daha bir dakika bile olmadan kapattı. bunlar en iyi günlerimizden örnekler olmuyor bu şekilde gitmez dediğim zamanlarda da ayrılmıyor eee madem uzatmadan evlenelim olmaz bu şekilde diyorum daha evlenmemize iki sene var diyor. çok mu abartıyorum bazı şeyleri yoksa bizden bi cacık olmaz mı.
uzun ve karışık oldu kusura bakmayın kafamda çok karışık çünkü..
sözlümle meselemizde de yine bi örnekle açıklamak gerekirse 3 hafta sonunda ilk defa biz onlara gittikten sonra görüşüp konuştuk hafta sonu onlardaydık. pazartesi günü beni hiç aramadı akşam saat 10 ben aradım dışardayım dedi kapattım 11 de tekrardan aradım hala dışarı idi 00.30 da geri döndü eve gelmiş sonrada çok uykum var dedi kapattı uyudu. dün ise yine akşama kadar aramadı akşam 9 gibi aradı eve giderken 5 dakika konuştuk evde misafir varmış dedi kapattı 1 saat sonra mesaj attım sıkıldım tarzında kısa kısa gülümseyen cevaplar verdi yine 12 gibi aradı o kadar mesajın üstüne daha bir dakika bile olmadan kapattı. bunlar en iyi günlerimizden örnekler olmuyor bu şekilde gitmez dediğim zamanlarda da ayrılmıyor eee madem uzatmadan evlenelim olmaz bu şekilde diyorum daha evlenmemize iki sene var diyor. çok mu abartıyorum bazı şeyleri yoksa bizden bi cacık olmaz mı.
uzun ve karışık oldu kusura bakmayın kafamda çok karışık çünkü..