Hocam sizi sürekli rahatsız etmek istemiyorum ama çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum .
Gittiğim doktorların 2 tanesi troid ve polip kısırlık yapar polip ameliyatı zaten oldun troidi 2 ye düşürene kadar tüp bebek bile denesen tutmaz diyor .Önce troidi düşürmeliyiz diyor.
Zaten 1 kez menegonla iğne 1 kez gonalf f ile alışama denedim tutmadı .
Bu gün eski doktorumla konuştum troid bu değerlerde kısırlık sebebi olamaz bu değerlerde çocuğu olan çok diyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yol gösterin troid düşünce hamile kalabilir miyim yoksa zaman mı kaybediyorum .
Hangi tedaviyi denemeliyim. Teşekkürler.[/QUOTE
Merhabalar : gebelıge hazırlık donemınden ıtıbaren tıroıd hormonlarının kanda regule olması onemlıdır. Bu baglamda endokrınolog ıle durumun konsulte edılmesı faydalı olucaktır. Endometrıal ( rahım içi)Polıp 1 cm uzerınde ıse alınması uygun olucaktır. Ancak bu tür durumlar tek basına infertılıte ( kısırlık) den sorumlu tutulamaz - Diger faktorlerın de arastırılması gerekır.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.