Öncesinde açtığım bir konu vardı kızlar belki hatırlar hayatımda kimseyi istemedigime değinmiştim.
Suan danışmak istediğimse yaklaşık 6 ay önce tanıştığım biri var aynı yerde oturuyoruz beni bi şekilde buldu ve tanıştık.
İnanılmaz sahiplenen biri, çokta tarzım diyebileceğim biri değil kendisi hatta çok farklı dusunce yapılarımz var neyse tanıştıktan yaklaşık 1 ay sonra buluştuk çok etkilememişti beni ama tanımak istedim.
Bir kaç sefer bu şekilde gorustuk sonrasnda ben gorusmek istyorm adam yok
Hatta bi keresinde isten erken çıktım hazırlandm vs biz bununla buluscaz hesapta,gelmiyorum demesin mi.
Sebep yok telafi yok hiç bisey yok.
Bende o gün o kızgınlıkla benimle sürekli gorusmek isteyen ama benm reddettiğim farklı biri msj attı çok iyi işi kariyeri vs olan.
O an ki saçma ruh halimle kabul ettim ve buluştuk. Bi sure snra 2.tanıştığım kişi sevgilim oldu (olmaz olaydı)
Bu surede bizim sadece arkadaş olacağımızı söyledim ona öylede olduk.
Ayni mahallede oturunca her sabah karşılamak gbi bi sorun oluştu .
Sabah durağa giderden biliyorm ben orda beklerken önümden geçecek
Önemli olan benim 10 yıl sonra kalbimin çarpmasına neden oldu bu adam (kendi kendime yok artk taşikardi olmussundur sen hippiym diodum)
Cok uzattim neyse :)
İliskim devam edio diğeriyle ama aklm deli gbi burda her gün olmasada haftada 1 yazar arar nasılsın nerdesin die arkadaşz ya
Ramazan bayramında yuzyuze gorustuk yakınlaşmaya çalıştı vs kendimi inanılmaz kötü hissettim.
Soz verdim kendime aramycaksn yazmycaksn yazsada cvp vermiyceksin geçer nolcak dedim.
1 ay önce yazdı cvp vermedim. Çalışmadığm için şuan karşılamyoruzda.
Az önce yine yazms küstük mü biz die.
Kontrol etmemek için silmistim numarasını gorunce kalbim çıkacaktı yerinden cvp yazmadm ne yapmalıyım ki ben
Bu arada birlikte olduğum kişiyle de 1 ay önce bitirdim